Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba geçen gün Adana Bimeksten Lenovo 3000 N200 aldım:# İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo
    # İşlemci Hızı : 2,10 GHz
    #
    # İşlemci Hızı : 2,10 GHz
    # İşlemci Numarası : T8100
    # Ön Bellek (L2 Cache) : 3 MB
    # Veri yolu Hızı : 800 MHz
    # İşletim sistemi : Windows Vista Home Basic
    # Bellek : 2048 MB
    # Ekran Boyutu : 15,4"
    # Bellek Türü : DDR2
    # Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px
    # Parlak Ekran : Evet/Var
    # Geniş Ekran : Evet/Var
    # Paylaşımlı Ekran Belleği : Hayır/Yok
    # Ekran Kartı : NVIDIA GeForce Go 7300
    # Ekran Kartı Belleği : 256 MB
    # Sabit Disk Kapasitesi : 160 GB
    # Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    # Sabit Disk Arabirimi : SATA
    # Optik Sürücü : DVD±RW DL
    # Kablosuz Ağ : 802.11n
    # Kablolu Ağ : Ethernet 10/100
    # Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR
    # Kart Yuvaları : xD-Picture Kart (xD), Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD), Memory Stick (MS)
    # Klavye : Türkçe Q Becerebildiğim kadarıyla kendim kurmaya çalıştım birkaç sorum olacak; webcamı kısayol olarak masaüstüne nasıl kurabilirim {başlat programlar menüsünde : Integrated Camera seçeneği var oradan Lenovo Camera Center açılıyor iki alt seçenek var 1.video conference (Skype'yi kuruyor) 2.capture video (pover director 5 i kuruyor) webcam pover directorün içinden capture seçeneğiyle açılıyor,başka bir yerden doğrudan webcam açma imkanı varmı?} ,norton deneme sürümü sanırım yerine ne önerirsiniz,harddiski nasıl bölebilirim,sistemin çökmesi vb. sorunlarına karşı ilk geldiği halinin yedeğini nasıl alabilirim? Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boran@ -- 22 Ekim 2008; 13:38:07 >

• Arkadaşlar bende bu kriz tavan yapmadan önce 3000 N200 aldım. 899 YTL fiyatındaydı şimdi bakıyorum farklı yerlere 1300 YTL - 1600 YTL arasında fiyat değişiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcux

Arkadaşlar bende bu kriz tavan yapmadan önce 3000 N200 aldım. 899 YTL fiyatındaydı şimdi bakıyorum farklı yerlere 1300 YTL - 1600 YTL arasında fiyat değişiyor.

3000 N200 serisinin birsürü değişik versiyonu var fiatıda ona göre değişiyor sanırım ben 1 hafta önce adana bimeksten 0769-A26 tipini 1422 ytl ye aldım (2300 den inmişti) özellikleri iki üstteki msj.ımda var,az önce migrosun sitesinden baktım ;999 ytl ye satılan aşağıdaki versiyonu da halen satışta
    LENOVO 3000 N200 574D470 NOTEBOOK
    KİNGSTON 1GB RAM HEDİYE! Bluetooth Core 2 duo T5550 1.83 GHz işlemci DVD-RW Kamera NVIDIA Geforce 7300 256 MB paylaşımsız ekran kartı Parmakizi okuyucu Windows Vista Home Basic işletim sistemi 1 GB DDR2 667 MHz RAM 15.4” WXGA parlak ekran 160 GB HDD
  • benim lenovo 3000 n100 ty0fktk model dizüstüm var

pc de hdd 2 ye böldüm artık lenovo care tuşu çalışmıyor.. ne yapmalıyım

recovery cd si nerden edinebilirim veya xp kursam driver nereden bulabilirim

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var yardım ederseniz çok sevinirim!!!
    yaklaşık 4 senedir R40e kullanıyorum.Makine harika çalışıyor.Ancak son günlerde aniden kendi kendini kapatıveriyor.Pil bilgisayara takılı ve şehir elektriğinden güç alıyor sürekli.

2.olarak fan sesli çalışmaya başladı ve hiç kapanmadan en üst performanst çalışıyor.Oyun falan oynasam neyse ama sadece internettegeziniyorum.

3.cd taktığımda bir hata alıyorum ve bilgisayar kendini resetliyor.Acces yapamadı gibi bir ileti bu.

Bilgisayarda virüs yok.Tarattım.Disk birleştiricisi yaptım ve gereksiz dosyaları sildim.Başka yapılacak bir şey var mı?
    Bu küçük şeyler için bilgisayarı değiştirmek istemiyorum ama bilirsiniz sinek küçüktür ama mide bulandırır.Bunların ilerde başıma daha büyük dertler açabilmesinden çekiniyorum.
    yarımlarınız için şimdiden teşekkürler!!!

• Arkadaşlar geçtiğimiz Haziran ayında lenovo 3000 N200 Type 0769 satın aldım.Üzerinde Home Pre. vardı.Bende ultimate kurdum.bayağı kullandım.Fakat birgün shut down ettim ve açtığımda Pc nasıl başlatılsın diye sordu.Normal Başlattığımda vistanın barı çıkıyor 2 kere geçiyor sonra alet elektriğini kesiyor.Format atıyorum bişi yok.Kapatıyorum açıyorum gene bişey yok gayet güzel çalışıyor.Akşam kapatıp sabah açıyorum gene kapanıyor kendi kendine.Bende hdd de bi sorun olabilir die Maxtor MaxBlast adlı bi progla hdd nin üzerinden geçtim, format attım gene aynı.Alet kenndini normal olarak da kapatmıyor gücü kesiyor.çalışırken adeta fişini çeker gibi.Başına gelen ve ya fikri olan birisi varsa Yardımcı olursa sevenirim.
  • sn:chucksys
    ramlar ini kontrl ettin mi, eğer 2 slot da dolu ise tek tek dene derim belki faydası olur.
    saygılarımla...
  • benim sorunuma cevap verebilecek biri yok mu?Bilgisayar dünde kendiliğinden kapandı.Hani masaüstü bilgisayarın güç kablosunu çektiğimizde aniden kapanır ya,işte benimki de öyle kapanıveriyor.
  • merhaba..benim ıbm g40 laptopum var.ancak açılırken 3 tane bip sesi geliyor ve açılmıyor.
    sorun anakart kaynaklıymış ve yeni anakarta ihtiyacım var.
    bu forumda bana g40 anakartı bulabilecek olan varsa çok memnun olurum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: drrecep

merhaba..benim ıbm g40 laptopum var.ancak açılırken 3 tane bip sesi geliyor ve açılmıyor.
    sorun anakart kaynaklıymış ve yeni anakarta ihtiyacım var.
    bu forumda bana g40 anakartı bulabilecek olan varsa çok memnun olurum....

Sadece anakarttan olmayabilir cunku bahsetmiş oldugunuz sorun bana tanitik geliyor acaba ekranda herhangi bi hata yazisi varmi ? yada direk kapaniyor mu ayrica makinanin üzerinde pil, power, ve hdd gibi bir takim işiklar vardir.

O işik takimimnin içinde şimşek logolu bi işik daha var acaba o işik yaniyor mu ?
  • arkadaşlar ben u330 makinamı yeni aldım. partition magic ile diskimi bölerken bir sorun oldu vista çöktü. Xp yi kurdum nasıl derseniz boot kısmında hard diskin sata kısmını diger seçenek işaretlenerek kurdum. lenovo sitesinden de xp driverları indirdim. ama driverlerden ati hd3450 ekran kartı kısmı 150mb diyor indirdim ama kurulumunda eksik dosya olduğu için kuramadım. diğer bir sorun ise wirele driveri 200mb gözükürken sitede, inen 4,68lik bunuda kuramadım. bana bu driverleri tam olarak verebilecek varmı? ayrıca recover dvd leride makinayla gelmedi analmıyorum o kadar para veriyoruz ekrankartı vista vs. driverları dvd halinde neden verilmediğini sordum merkeze bana korsan çoğaltmayı önlemek için dediler. anlamadım hem parasını ver hemde cd sini verme olmaz ki. ayrıca problem olursa destek merkezini arayın biz size kurye yollarız makinanızı eski haline geri getiririz sonra size geri yollarız ücretsi olarak dediler. peki garanti süresi bitince ücret ödücezmi? evet dediler. ben kütahyadan yolluyacam ve günlerce makinamın gelnmesini beklicem işmi bu!!! arkadaşlar bana yardımcı olacak varsa mail atsın ibrahim_ethem_yumkday@hotmail.com ilginize teşekkürler ayrıca bana bu dvd leri temin edecek varsa sevinirim ..
    xp kuran arkadaşlar ekran kartı sorununu nasıl çözdüğünü söyleyebilirmi? yardımınıca ihtiyacım var...

• mrb. arkadaşlar uzun zamandır bir netbook almayı düşünüyordum. acer,crea,asus arasında gittim geldim. sonunda bir bir lenovo ideapad s10 aldım..klüpte banada yer var mı?

• Merhaba arkadaslar,

Ben lenovo t61p ye web-cam almak istiyorum ancak kafama takilan bir sey var; biliyorsunuz, thinkad lerin bir cogunun ekranının ust kosesi biraz dısa dogru cıkık-bu durum guzel bir tasarım olsada-ben ekranının ustune takılan web-cam lerden almayı dusunuyorum, hatta microsoft LifeCam NX-3000 un modelini begendim, ama acaba bilgisayarın ekranının ustundeki cıkıntı web-cam i yerlestirirken sorun cıkarır mı diye dusunuyorum.

T61p ye sorunsuz takılabilen notebook web-cam leri kullanan arkadaslar varsa yorumlarınız lutfen...
    selamlar.
  • http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1801&u=Lenovo%20N500%20NS76NTX ben bu ürünü sipariş ettim sitesinde xp ve vista sürücüleri var.İyi bir ürün aldığıma inanıyorum.
  • Lenova Y530 :Dkullanıyyorum mutlyuum

özl 3gb ram dd3

9600 m gs

core 2 duo 2.0 ghz

250 harddisk
  • merhaba drrecep arkadaşım dediğin 3 bip sesi genellikle ram'de veya ekran kartında bir bozukluk veya hata olduğuna işarettir ramlerinden biri yanmış veya bozulmuş olabilir.

diğer bir arkadşsa bir programla diski böldüğünü vre vistanın çöktüğünü belirtmiş

Vistada diski zaten bilgisayarım-yönetim-sürücüler kısmından bölebiliyorsunuz ve en falza 3dk nızı alıyor.
    diğer üçüncül bir yazılıma gerek yok zaten vista bu desteği sonuna kadar size sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3gpabko

mrb. arkadaşlar uzun zamandır bir netbook almayı düşünüyordum. acer,crea,asus arasında gittim geldim. sonunda bir bir lenovo ideapad s10 aldım..klüpte banada yer var mı?

Tabiki var hocam.

Makinaniz hayirli olsun..

Holgeldiniz.
  • lenovo nun müşteri hizmetleri 10 numara. satış sonrası hizmetleri , elektronik ürünler için çok önemlidir. herkeze tavsiye ederim lenovo
  • LENOVO 3000 G530 CD T4200 3G 320G 15.4 LIN
    bu cihaz nasıl arkadaşlar
    http://www.e-piramit.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=189694&CatID=8558&tabId=
    http://www.hepindirimde.com/lenovo-3000-g530-dc-t4200(2.0)-3gb-320gb-15.4(inc).html burada teknik detayı yazıyr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 13 Ağustos 2009; 15:39:26 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.