Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bende migrostan lenovo lebtoptan almıştım.Ama şarjı çok az gidiyor gibi.Güç seçenekleri lenovo defultta ayarlı olarak hiç dokunmadan bekliyorum.Şarj bu şekilde ancak 1 saat civarında gidiyor.Normalmidir sizce?
  • ben de buradayım.

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>>
  • Bende yeni lenovo aldım. Aslında masaüstü bilgisayarım yeniydi ama işim gereği almam gerekiyordu. Migros imdadıma yetişti. Hemen 1gb daha ram ilave ettim. 100 küsür dolarlık vista lisansını hediye almışım bana bu durumda xp kullanmak pek mantıklı gelmedi. sp1 de çıkınca xp sürücülerini indirmeme rağmen vazgeçtim iyice. Benim tek sorunum pil. Acaba lazım olduğunda nereden temin edebiliriz. 8 hücreli bir pil almak isterim doğrusu ama şimdi değil. Bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim doğrusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkin

Arkadaşlar merhaba.Bende migrostan lenovo lebtoptan almıştım.Ama şarjı çok az gidiyor gibi.Güç seçenekleri lenovo defultta ayarlı olarak hiç dokunmadan bekliyorum.Şarj bu şekilde ancak 1 saat civarında gidiyor.Normalmidir sizce?

normal değil ben 3 saat kullanıyorum ama xp de vistayı hemen kaldırdım..
    everest programını indirip ordan pilin durumunu kontrol edebiilrsin tam dolu pil ömrü ve tasarlanan kapasiteye bak aynı olmaları gerekir..
    http://www.serhan.jumboserver.com/EVERESTUltimateEdition.rar

• IdontKnoWw

arkadaşım teşekkürler.Ben servise verdim.Bakacaklarmış.Ama onlara göre sanki normalmiş.Ben de işlem yapmadan 1 saat giden sarj birşeyler yapınca ne kadar gider sizce bu normal mi dedim.
    Bugün aradım cihazınızda bir sorun yok ısınma felan normal dediler.Bende benim sadece şarj problemim var ısınma nerden çıktı dedim.O zaman bir daha test edelim dediler.Cumartesi öğlen bırakmıştım tam 6 kez görüştük bu zamana kadar bakalım ne olacak.Pek birşey yapacak gibi değiller ama bilmiyorum.
  • benim bildiğim batarya ömrü 45 dakikanın altında değilse batarya değişimi yapmıyolar (garanti şartlarına göre)..yinede belli olmaz sana ii şanslar..
  • *Garantide Olan Makinelerinizin Recovery Cd , Dvd talebi İçin Benimle İletişime geçebilirsiniz.*
  • Paiko dalgamı geçiyorsun nasıl oluyor bu format olayı ciddimisin yaz bunu..
  • mrb. Lenovo 3000 N200 15.4'' aldım migrostan. pc de açılma sorunu var.ekrana görüntü gelmiyor.açılırken 3 kez bip sesi duyuyorum.ltfn yardımm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihl -- 17 Mayıs 2008; 12:07:06 >
  • arkadaşlar benimde pil problemim var. şarjdan çıkarınca sadece internete girmeme rağmen en fazla 20 dk gidiyor. bir terslik var ama birde fethiyedeyim servise göndermek gerekecek herhalde?
  • Lenovo N200 kullanıyorum. Aldığımdan beri bilgisayarımda wireless bağlantı problemi yaşıyorum. Evimde internete bağlanmak benim için işkence haline geldi. Bundan dolayı 2 kere servise gönderdim, bağlantıda herhangi bir problem yok diye geri geldi. Ancak benim problemim halen devam ediyor. İlginç olanı bu problemi sadece kendi evimde yaşıyorum. İşyerimdeki açık ağa, ya da başka evlerdeki ağlara bağlanmada herhangi bir problem yok. Evimde 3Com modem kullanıyorum. Daha önce IBM Think Pad'im vardı. Aynı modemle bu bilgisayara bağlanmada problem yaşamıyordum. Acaba Vista'yla uyumsuz mu diye birçok kere update ettim ama nafile. Böyle bir problemle karşılaşmış ya da çözümle ilgli fikri olan arkadaşlar varsa sevinirim.
  • merhaba arkadaslar.

benim IBN Lenovo x60 Tablet (6636-K7G) laptop um var.

orj windows vista business imi kurdum. driverlar programlarimi falan kurdum tam yedek alicaktim ki son anda windows un yeniden baslatinca asagidaki resimde gordugunuz hatayi aldim. ordaki PWMTR32V.DLL dosyasinida internetten bir turlu bulamadim internetten.
    IBM Lenovo kullanicilari sizde bulunan bu PWMTR32V.DLL dosyasini paylasmaniz mumkunmudur. yada nereden bulabilirim link verebilirmisiniz

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXI -- 19 Haziran 2008; 0:54:34 >
  • merhabalar,

bende bu foruma yeni katıldım, benim fikrimde thinkpad ve lenovo markalarının ayrı ayrı değerlendirilmesi. Thinkpad'ler her zaman çok özel olmuşlardır. Şimdiye kadar, A22, A30, ve A31 eskittim, ve birkaç ay önce bulunduğum yerde thinkpad bulamadığım için ayrıca geniş ekran multimedia donanımlı thinkpad de olmadığı için 6 yıl A31 kullandıktan sonra Acer 8920 aldım. Thinkpad hala çalışır ve iyi durumda sadece proğramlardan dolayı biraz yavaşladı. Acer 8920 masaüstü gibi olduğu için bir süre sonra küçük bir notebook almak istiyorum, X300 güzel ama express card slot'u yok, ve pili çok fazla gitmiyor, Sony TZ serisi şu anda çok cazip gözüküyor en azından pil ömrü açısından. Yine de Thinkpad sağlamlığı ve güven vericiliği hiçbir noteboook ta yok. Ayrıca trackpoint bence kesinlikle mouse pad'e göre çok daha kullanışlı. Yeni Acer'de bluetooth mouse ile idare ediyorum.
    Mesajın başında yazdığım gibi Thinkpad kullanıcıları için lenovo forumu çok cazip gelmez. Ama ne kadar thinkpad kullanıcısı bulunabilir onu da bilemem.

Herkese selamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: XXI

merhaba arkadaslar.

benim IBN Lenovo x60 Tablet (6636-K7G) laptop um var.

orj windows vista business imi kurdum. driverlar programlarimi falan kurdum tam yedek alicaktim ki son anda windows un yeniden baslatinca asagidaki resimde gordugunuz hatayi aldim. ordaki PWMTR32V.DLL dosyasinida internetten bir turlu bulamadim internetten.
    IBM Lenovo kullanicilari sizde bulunan bu PWMTR32V.DLL dosyasini paylasmaniz mumkunmudur. yada nereden bulabilirim link verebilirmisiniz

IBM makinaniz zaten içinde Drivers ve kurulu Windows Vista/XP içinde gelecektir. Siz format cekmek isteseniz bile fabrikada özel hard-disk alanina işlenmiş Windows sistemi kendisini kuracaktir. Sizin kurmaniz ve Drivers kurmaniz gereksiz olmuş ....

Eksik bulunan dosyarli Başlat(start) -> Programlar (All Programs) -> içinde IBM klasörü vardir. Onun içinde IBM Update programi olacaktir. Onun sayensinde makinaninizi istediginiz yerleri güncelleme yaparak sorunun giderebilirisiniz.

Olmasa ibm.com.tr adresinden Destek (support) alanindan dosyalari indirmeniz mümkündür.

• Sonunda Buda oldu

IBM Kulübünü Caldilar

Google sayesinde bi arama yapmak istedim ve cok ilginc sonuc elde ettim ve bu sonuc IBM kulübün calinmasidir. Herşey ayni bari bişeleri değiştirin

Hadi caldiniz benim kullanici adimida çalmiş :)

Pes Artik !

http://forum.bilgi.cc/cevap-toshiba-a200-1ah-kullanicilari-kulubu-t-23872.html

• Çok çok evvelden bildiğimiz bir şey yok. Gülüp geçin arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssesli

arkadaşlar benimde pil problemim var. şarjdan çıkarınca sadece internete girmeme rağmen en fazla 20 dk gidiyor. bir terslik var ama birde fethiyedeyim servise göndermek gerekecek herhalde?

Pil değiştirme hakkiniz var. Kullanin
  • BENDE IBM LENOVO 3000 N200 KULLANIORUM RAM 1 GB AZ GELDİ BAŞTA RAM ALCAKTIM AMA Bİ BİLENE SORDUM XP YÜKLEMEMİ SÖYLEDİ YÜKLEDİM VE ŞİMDİ ÇOK MEMNUNUM GERÇEKTEN ÇOOK HIZLANDI WE BİLGİSAYARI HERKESE ÖNERİRİM AMA XP YÜKLEDİKTEN SONRA PARMAK İZİ OKUYUCU ÇALIŞMIO YAPAMADIM YARDIMCI OLABİLCEK WARSA Bİ EL ATSIN LÜTFEN...
  • Makinesine ait orjinal Recovery Dvd setini isteyen 2 arkadaşımıza daha bugun Dvd setlerini ulaştırdım ve kargolarını göndermiş bulunmaktayım.
    İsteyen 2 Kişiye

soget / Ankara
    ressam0768 / Eskişehir

3.cü kişi olan tolgao2000 Nicki arkadaşımızada yarın Orjinal Recovery Dvd seti Kargo ile ulaştırılacaktır.

İsteyenler benimle görüşebilirler yardımcı olmaya çalışırım.
  • herkese merhabalar,

thinkpad R61i modelini almak üzere iken
    R serisinin 14.1" ve 15.4" modelleri arasında çok büyük farklar olduğunu öğrendim.

1-) top cover roll-cage : LCD ekranın magenzyum-alloy bir iskelet ile korunması.

2-) aps : aktif koruma sistemi, harddiskin ani hareketlere karşı korunması.

3-) yeni soğutma sistemi : en soğuk ve sessiz thinkpad serisi olduğu söyleniyordu.

bunlar 15.4" R61 lerde yok.
    internetten araştırdığım kadarı ile türkiyede satılan R61'ler 15.4".

bu durumda 15.4" R61, almaya değer bir makinemidir.
    yoksa ikinci el bir T60/R60 aramak daha mı doğru olur.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr1yh1 -- 10 Temmuz 2008; 9:44:19 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.