Bende Asus u bıraktım ve bir IBM Lenovo sahibi olarak zaten daha önceden de çok merak duyduğum IBM teknolojisinin bir kullanıcısı oldum....
Hayırlı olsun demek yokmu
Yaz beni de klübe
Var tabi hayırlı olsun ;)
Sağolasın..
Makina bu akşam elime geçecek , ilk izlenimlerimi yazacağım.
slm arkadaşlar bende n100 var 8 aydır kullanıyorum fakat son 1 aydır aşırı ısınmadan kaynaklı donmalar oluşuyor.Ben bu ısınmanım tozlanmadan kaynaklanabilecegini düşünüyorum acaba fanını veya bilgisayarın içini temizletme olanagımız var mı. coretemp ve speedfan la olan ölcümlere göre bilgisayar 80 dereceyi buldugu oldu ama genelde bilgisayar 1-2 saat çalıştıktan sonra 68 ile 76 arasında degişiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Bir arkadaş elektirk süpürgesinin başlığını çıkarıp fanın oldugu kısma tutarak temizlenebileceğini yazmıştı...Deneyebilirsin..
büyük ihtimalle o masaüstü bilgisayardan bahsediyordur
quote:
Orjinalden alıntı: Cosh_Boy
Bir arkadaş elektirk süpürgesinin başlığını çıkarıp fanın oldugu kısma tutarak temizlenebileceğini yazmıştı...Deneyebilirsin..
Hayır dizüstü bilgisayardan bahsediyordu..
arkadaşlar bugün itibari ile ben de ibm'ci oldum,İbm Thinkpad x32 ile yanınızdayım...
arkadaşlar lenovo 3000 n200 üm var,geçen gün fifa oynarken bi tuşa bastım sanırım ve ekran küçüldü (sağdan soldan ve üstten alttan).artık bütün oyunları küçük ekranda açıyo.bu sorunu nasıl aşabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: By_Gizemly
IBM'nin SantaRosa Modelleri Türkiye'de Var Mı???
arkadaşlar merhaba evet bende lenovo 3000 V 200 var. tek kelime ile mükemmel.
quote:
Orjinalden alıntı: arsima
slm arkadaşlar bana lenovo 3000 N200 0769 bng modelinin sata driveri lazım lenovonun kendi sitesinden indirdim ama bilgisayarıma girip aygıt yöneticisinden bir türlü yapamadım yardım ederseniz sevinirimm
lenovonun kendi sitesinden model ve type yazarak sürücüleri indir. indirilen dosyalar exe. Dosyaları çalıştırınca c nin içine driver klasörü atıyor oradan kurulum yapınca sanırım olur.
arkadaşlar. hp de recorvy cd yazdır yapılabiliyor. bizim kindede böyle bieşey varmı.
Bende artık aranızdayım yeni thinkpad im ile T61p
selam arkadaşlar ben de aranıza katıldım. IBM LENOVO 3000 N200 TY2BWTK modelini aldım Migros'tan.
Şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı ama açılışı çok yavaş geldi. Vistayı açana kadar 6-7 dakika bekliyoruz. Bunun dışında güzel makina, bir de şu açılış hızını düzeltsek daha iyi olacak.
selam arkadaşlar cihazı yeni aldım merak ettiğim..şarj ederken önceki şarj göstergesi 3sn de bir göz kırpıyor bu normalmi??
Aslında burada durup bir ayrım yapmak gerektiği kanısındayım. Zira herşey birbirine karışıyor. Öncelikle IBM, lenovo ve ThinkPad kavramlarını ayırdedelim. IBM artık dizüstü ve masaüstü sektöründe yok. IBM'in ThinkPad adı ile ürettiği bilgisayarları Daha önceden de olduğu gibi Çin'in bilgisayar devi lenovo üretiyor. Bununla birlikte lenovo kendi serisini de çıkarıyor. Yani şu anda lenovo'nun ThinkPad serisi ve 3000 N 200 gibi değişik bir adlandırma kullandığı başka bir serisi olmak üzere 2 farklı üretimi var. Görüntü olarak birbirlerini benzeseler de birbirlerinden oldukça farklılar. Bu yüzden ThinkPad kullananların ayrı bir başlık altında toplanmaları daha iyi olur diye düşünüyorum. Saygılar...
EWT KENDI KENDINE FORMAT ATMA OZELIIGI VAR..FABRIKADAAN CIKMIS GIBI OLUYOR.HATTA ATIYORUM 3 AYLIK BEDAVA NORTON HEDIYEN VARSA FORMATTAN SONRA ARTI OLARAK BI 3 AYIN DAHA OLUYO :)))
quote:
Orjinalden alıntı: aRDaa
Bende artık aranızdayım yeni thinkpad im ile T61p
HAYIRLI OLSUN MANYAK BI MAKINE ALMISSIN GULE GULE KULLAN..
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Kaan
Aslında burada durup bir ayrım yapmak gerektiği kanısındayım. Zira herşey birbirine karışıyor. Öncelikle IBM, lenovo ve ThinkPad kavramlarını ayırdedelim. IBM artık dizüstü ve masaüstü sektöründe yok. IBM'in ThinkPad adı ile ürettiği bilgisayarları Daha önceden de olduğu gibi Çin'in bilgisayar devi lenovo üretiyor. Bununla birlikte lenovo kendi serisini de çıkarıyor. Yani şu anda lenovo'nun ThinkPad serisi ve 3000 N 200 gibi değişik bir adlandırma kullandığı başka bir serisi olmak üzere 2 farklı üretimi var. Görüntü olarak birbirlerini benzeseler de birbirlerinden oldukça farklılar. Bu yüzden ThinkPad kullananların ayrı bir başlık altında toplanmaları daha iyi olur diye düşünüyorum. Saygılar...
ewtt arkadaslar bende arkadasıma katılıyorum..her ne kadar burada markalar lenovo olarak gorunsede thınkpad ler cok ayrı makıneler n serılerı ıle kıyaslamamak gerekıo.sonucta benım kımseyı ayırma gıbı bır nıyetım yok ama burası bır paylasım forum yerı..sorunlarımıza (ki olmaz ınsallah) paylasımlarımızın daha etkın olması ıcın ayrı bır sayfa altında toplanmamız bence daha dogru olur..
MERHABALAR BENDE ARANIZA KATILMIŞ BULUNUYORUM DÜN MİGROSTAN 999 YTL YE LENOVO TY2BWTK MODELİNİ ALDIM BİLGİSAYARA AŞIRI PROGRAMLAR YÜKLEMİŞLER VE VİSTADAN DOLAYI YAVAŞ GİBİ GELDİ BANA. SYMANTEC FALAN DA VAR GICIK OLUYORUM ZATEN NORTONO OLAYINA, FORMAT ATIP XP Yİ YÜKLEYİM DİYORUM AMA İÇİNDEN CD-DVD ÇIKMADI KURTARMA OLAYI YAPMIŞLAR YAVAŞLAYINCA YADA ÇUVALLAYINCA BASIYON RECOVERY YAPIYON HERALDE İNTERNETE DE BAĞLANAMADIM BENDE Kİ SPEEDTOUCH MODEMİ TANITAMADIM VİSTA SÜRÜCÜSÜ İNDİRDİM KABUL ETMEDİ ŞİMDİLİK SIKINTILI BAŞLADIK AMA SAINIRIM BİR FORMATLIK İŞİ VAR.
Şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı ama açılışı çok yavaş geldi. Vistayı açana kadar 6-7 dakika bekliyoruz. Bunun dışında güzel makina, bir de şu açılış hızını düzeltsek daha iyi olacak.
AÇILIŞTAKİ PROGRAMLARI KAPATIRSAN KISMEN HIZLANIR AMA VİSTADAN KAYNAKLANAN BİR YAVAŞLAMA SÖZ KONUSU YA XP KURMAK LAZIM YA DA REMLERİ ARTIRMAK LAZIM
bende lenovo n100 var ancak driver cdlerini ve recover cdlerimi kaybettim.ayrıca bazen bilgisayarım dvd-romu görmüyor bazen görüyor.ne yapmam lazım.halen garantisi mevcut servise götürsem cdleri tedarik edebilirmiyim veya formatlasam yada cdleri bulup kursam sorun kalkar mı?
ayrıca hangi ramleri destekliyor bu model ddr2 533 veya ddr2 667 taksam....?