Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde ben hiç bir şekilde webcam olayını çalıştıramadım. yardım bekliyorum.
  • arkadaşlar sık sık buradaki update leri bilgisayarınıza yükleyin ben yükledim ve çalışmayan webcamim çalıştı.http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956
  • merhabalar, lenovo care buttonum çalışmıyor, bastıgımda hard diskten image alıp bastan formatlaması gerekiyor ancak onu yapamıyorum yardım istiyorum... Nasıl format atarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeantonick

merhabalar, lenovo care buttonum çalışmıyor, bastıgımda hard diskten image alıp bastan formatlaması gerekiyor ancak onu yapamıyorum yardım istiyorum... Nasıl format atarım...

Lenovo ya rescue and recovery sayfasından suya sabuna dokunmadan format atma aşağıda detaylı şekilde anlatılmıştır. bu uygulama tarafımdan iki kere uygulanmış olup herhangi bir sorun çıkartmamıştır. umarım işinize yarayacaktır.

1. laptopun power düğmesine bastıktan sonra ilk çıkan sayfada recovery tuşuna basın ve rescue and recovery sayfasına girin (bu sayfaya giriş biraz uzun sürüyor)

2. sayfa açıldıktan sonra sol taraftaki menüden rescue and recovery kısmından
    -- restore your system yazısını tıklıyoruz.

3. ekrana gelen sayfada
    -- restore my hard drive to the original factory state seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

4. sonraki sayfada
    -- I do not want to save any files seçeneğini işaretleyip NEXT tuşuna basıyoruz.

5. sonraki sayfada NEXT tuşuna basıyoruz. ekranan gelen kutucuğa ok diyoruz.

6. ekrana gelen "product recovery" sayfasında İLERİ butonuna basıyoruz.

7. gelen sayfada I accept there terms and conditions seçeneğini işaretleyip İLERİ butonuna basıyoruz.

8. gelen sayfada Full factory seçeneğini işaretleyip İLERİ + İLERİ butonuna basıyoruz.

makina kendini formatlamaya başlıyor. toplamda bu işlem 2 saat sürüyor.

bu açıklamadaki formatlama LENOVO 3000 N200 serisi laptop ile yapılmıştır.

formatladıktan sonra ilk iş olarak bu linkteki laptopunuz güncellemelerini yapmanız yararınıza olacaktır.
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-66956

• quote:

Orjinalden alıntı: dreternity

quote:

Orjinalden alıntı: k@r@bey

arkadaşlar benim alete ekstradan 1gb ram takdım. vista banamısın demedi. makina çok ağır tam açılması 3-4 dakika sürüyor. birde benim webcam bir türlü ne skype de nede msn de bir türlü devreye girmedi. aygıt yöneticisinden bakıyorum alet düzenli çalışıyor diyor ama çalıştığı filan yok. bu konuda acil yardım bekliyorum.

Selam, benim laptop da 3000 N200 modeli (T5250, 1GB, 7300GO), açılıştaki programları kapat, (mesela LenovoRegistr., Adobe...) 1 Gb ramim var, sidebardan ortalama %50-80 arasında kullandığını görüyorum, işletim sistemi Vista Pr. ve şimdilik XP'yi aramıyorum.

Kamera için; programlar - integrated camera - lenovo camera center'dan ayarlara girip bir dene...

Kolay gelsin

açılıştaki programları kapattım. açılışı hız kazandı ama hala laptopda hiç bi işlem yapmamama rağmen hdd hala çalışıyor bunu bi türlü çözemedim. neden kaynaklanabilir.

• arkadaşlar ben de yeni lenovo aldım, 3000 N200 serisinden, tek sorunum vistada internet explorer ın zaman zaman açmaması, adeta durması,
    vista yerine xp yüklesem acaba bu mümkün mü; lenovo sayfasında downgrade xp diye bir bölüm var..hiç denediniz mi bu yolu?
  • O bölüm benim de dikkatimi çekmişti ama hiç kurcalamadım..Nasıl olsa biryerlerden xp bulup yükledik...=)
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ben de Lenovo N200 alarak gruba katıldım. Eski arkadaşlardan bir soruyla kulübe girmek istiyorum.
    Vista ile açılış gerçekten azap verici. Başlangıç'ta yüklenen LenovoRegistration ne işe yarıyor, açılış ve kapanışı hızlandırmak için ne tavsiye edersiniz? Birlikte gelen DiskKeeper performansı biraz artırmıştı ama, şimdi çalışmıyor, herhalde deneme sürümüydü.

Not: Lenovo'nun çok hoş bir özelliğini keşfettim, bilmeyen arkadaşlar için ilginç olabilir. Sağ alt köşedeki Access Connections ikonuna tıklayıp, Find tuşuna bastığınızda, çevrenizdeki bütün kablosuz modemlerin uzaklığını gösteriyor, gerçekten bugüne kadar böyle bir uygulama görmemiştim.
  • amerikadan lenovom geliyor

arkadaşalr yaklaşık 2 hafat sonra aranıza katılıyorum amerikadan türkiyede olmayan bir model aldım 3000-y410 akrabalar getiriyor bana 800dolara patladı bilgisayar gelince izlenimlerini paylaşacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalsmn

amerikadan lenovom geliyor

arkadaşalr yaklaşık 2 hafat sonra aranıza katılıyorum amerikadan türkiyede olmayan bir model aldım 3000-y410 akrabalar getiriyor bana 800dolara patladı bilgisayar gelince izlenimlerini paylaşacam

Hadi bakalım Hayırlı olsun...
  • selam arkadaşlar bende LENOVO (IBM) 3000 N200 INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHZ 15.4" 1024MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY2BETK aldım.hepsiburada.com dan yalnız yanında hiç bir cd gelmedi yalnız vista üstünde kuruluydu. cd olması gerekirmi. yardımcı olurmusunuz
  • 1.5 yıl boyunca ibm thinkpad kullandım,hiçbir şekilde beni yarı yolda koymadı.defalarca düşürdüm hatta bi keresinde unutup otobüsün bagajına vermiştim üstünde 10 tane koca çantayla 10 saat ol geldi yinede banamısın demedi.ibm tek geçilecek bir markadır bilgisayarda,güvenerek kullanabilirsiniz.şuan ben bir dell sahibiyim ve özlemiyorda degilim thinkpadimi...tek kötü tarafı onu kullandıktan sonra başka laptop begenmezsiniz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRESELL

selam arkadaşlar bende LENOVO (IBM) 3000 N200 INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHZ 15.4" 1024MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY2BETK aldım.hepsiburada.com dan yalnız yanında hiç bir cd gelmedi yalnız vista üstünde kuruluydu. cd olması gerekirmi. yardımcı olurmusunuz

Yanında hiçbir cd gelmemesinin sebebi cd'de olması gereken bilgileri driverları vs. aletin hard diskinde saklıyor olması...Hayırlı olsun...
  • arkadaşlar parmak iziyle dosya şifrelenebiliyorsa nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz
  • Bende de IBM Thinkpad G40 var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker5233

arkadaşlar parmak iziyle dosya şifrelenebiliyorsa nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz

EWT ARKADASLAR BENDE DE PARMAK IZI OKUYUCU VAR AMA NASIL DOSYA SIFRELEYEBILECEGIMI BILMIORUM..BILEN BIRISI VARSA SOYLERSE SEVINIRIZZ..
  • Zannedersem omnipass isimli programla yapılıyordu ama pek detaylı bir bilgiye sahip değilim.
  • Arkadaşlar bende THINKPAD T61 almayı istiyorum fakat bunlarda kamera yok okadar para verip kamerasız almakta hoş degil birde THINKPAD T61 yabancı sitelerdeki modellerinin çogunda kamera var bu neden..''
  • ewt bendekı modelde t61 ama benımkı farklı t61p.sanırım toplarken farklılık oluyor.kamera hepsınde olmuyor.onu bende aldıktan sonra gordum..uzulmedım dııl ama cokta umursamıyorum artık..cok lazım olursa ufak bısı alır takarım dııp kendımı kandırııomm..
  • Merhana ben de kulübünüze dahil olmak istiyorum :)
    3000 N200 TY2BETK aldım. dosya ları parmak iziyle şifrelemeyi nasıl yapacagımı çözemedim. yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.