Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kulübün imzasını kim hazırladıysa sanırım Türkçe bilgisi yetersiz. "KÜLÜP" diye bir kelime, bir tanımlama yok dilimizde; doğrusu "KULÜP"tür. Lütfen imzadaki bu ibareyi değiştirin zira hem komik hem de çirkin duruyor.

Saygılar
  • KULÜBÜ Doğru bir ifadedir :)
    Dil Kurumunun sitesindende bakabilirsiniz.
  • KULÜP doğru KÜLÜP yanlış siyau nun da dediği gibi değişmesi lazım
  • Arkadaşlar bende biliyorum külüp yanliş oldugunu ama intenette Türkçe harfler gecmedigi için alişkanlik yaratmiş bu bizde (bende) imzalari upload ederken farkettim yanliş yazdigimi ve değiştirme zamanim olmadi lütfen Türkçe yanlişin war hemen düzeltilsin cirkinmiş gibi sözler söylemeyelim biliyoruz dimi yanliş oldugunu burda binlerce gibi var sadece siz dilimizi biliyor degilsiniz.
  • Cidden Külübü ifadesi kullanıyor Gözümden kaçmış
  • neyse arada gözden kaçabilcek ayrıntılar bunlar johonwayni arkadaşımız vakit bulunca düzeltecektir eminim
  • buyrun şimdilik bunu kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gateway_15 -- 15 Eylül 2007; 23:29:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

neyse arada gözden kaçabilcek ayrıntılar bunlar johonwayni arkadaşımız vakit bulunca düzeltecektir eminim

Böyle şeyler olur ve düzelltim hicbir kimse imzasini degiştirmesine gerek yoktur. Hepsi otomatik değiştirildi imzaniz bile :)

---

tşkler gateway_15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 16 Eylül 2007; 18:29:25 >
  • külübümüzü beğendim hayırlı olsun
  • merhaba. lenovo 3000 n200 üm var bir aydan beri. bildiğim kadarıyla pil geri yükleme diye birşey var lenovo da. hatta yarım yamalak ingilizcemle resmi sitesinde de okudum. bu olay nasıl gerçekleşir? bunun dışında kafama takılan iki şey daha var. dosyaları nasıl parmak iziyle koruyabiliriz? son olarak da parmak izi okuycuya 10 parmağımı da tanıtmama rağmen sadece işaret parmağımı tanıyor. açılışta olur da işaret parmağımı kesersem ya da yakarsam diye diğer parmaklarımı her deneyişimde, bilgisayarımı şifremle açmak zorunda kalıyorum. sorularımdan da anlaşılacağı üzere yabancı dil derdimden kaynaklanan sorunlar hakkında yardım istiyorum sizden... Şimdiden teşekkürler ilginize.
  • ARKADAŞLAR BEN TİNKPAD DEN LENOVOYA TERFİ ETTİM ANCAK TİNKPAD'İMİ ÖZLÜYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>>

Söyleyin bana bu modelin neresi kötü bi tasarimi war

bi gün 1 ay filan oldu gece dişari cıktık saat 02:00 filan o zaman ADSL baglantisi yok idi bozuk idi bizde dişari cıktık laptoplarida aldik sonra parktan oturduk ve kablosuz adls wardi ve YEMİN EDİYORUM sadece benim bilgisayar 7 tane kablosuz net gördü arkadaş toshiba sadece 2 tane diger casper ise hic yok :)

aradaki fark :) söz sizin

senin bilgisayarın modeli ne mümkünse özellikleriyle..
    ben de bu hafta alacağım bi notebook karar vermiştim ama şimdi tereddütlerim var
    şimdiden sağol

• Benim makinam R51 modeli

google r51 diye aramaniz halinde detayli bi şekilde özellikleri cıkmakta

Herşey tasarim digil bunu bilmek gerek siz tasarima para veriyorsunuz ama en önemlisi içindeki sistemdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

Benim makinam R51 modeli

google r51 diye aramaniz halinde detayli bi şekilde özellikleri cıkmakta

Herşey tasarim digil bunu bilmek gerek siz tasarima para veriyorsunuz ama en önemlisi içindeki sistemdir.

haklısın yalnız ibm den tavsiye edebileceğin bi model var mı seninki dışında tavsiyelere göre araştırma yapsam daha iyi olacak sanırım
  • arkadaslar sizden yardim istiyorum. x61 veya x60 hangisi olursa olsun, ikinci el veya sıfır gene farketmez. bana satabilecek veya alabilecek bir insan ariyorum. epostam: maydos17@gmail.com amazon.com sitesinden alacagim en sonunda ama gene yurtdısından iceri mal sokmak tam bir kabusmus. :(

lutfen yardimci olun arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firadiko

bende araniza hosgeldim lenova t60 ile

Hoşgeldin. Güzel makina güle güle kullan
  • Buralar çok sessiz..Yok mu arkadaşlar hiç şikayetiniz,sorununuz.... Ee tabi IBM olunca...=)
  • Hergün bakıyorum ben de hiç birşey yok.... Elbette sorun bazında birşeyler olmasını istemeyiz ama en azından geyik olsun diye arada bir girelim arkadaşlar yazalım birşeyler. Hatta bir önerim var sadece IBM-Lenovo değil başka konuları da bu başlık altında konuşsak tartışsak mı ki? hareket gelsin biraz
  • bende çok sıkılıyorum bu başlıkta burdaki önerilerle aldım lenovomu sorucak tartışıcak bişey kalmadı gidip hp topiclerini okuyorum
    cidden nazar deymesin çok sorunsuz notebooklarımız ama yine de geyik olsun havadan sudan olsun bende konuşalım istiyorum.
  • arkadaşlar merhaba
    bana aşagıdaki makina hakkında bilgi veren olabilirse yakında kulübünüze katılabilirim +ve -leri ve mümkünse resimleriyle

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71508
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.