Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klübünüz hayırlı olsun.Ben de almayı düşünüyorum ve bu parmak okuyucusunun nasıl çalıştığını merak ediyorum.

Etkin bir güvenlik sağlıyor mu?
    Cihazın ilk açılışında mı yoksa Windows açılışında mı kullanılıyor?
  • Yaklaşık 1.5-2 Yıldır T42 Kullanıyorm(1.8ghz Centrino 1gb Ram)
    işim gereği Elime Hertürlü Makine geçiyor
    Yanlız bu kadarStabil çalışanına açıkcası rastlamadım desem yeridir.günde 18 saate yakın zaman kullanıyorum oldukcada memnunum
    İBM in Lenovaya geçmesive lenovanın yeni Gümüş Rengi kocaman garip modeller çıkarmasına da ayrıca kıl oluyorum.

@calculus
    Ben Parmak izi okuyucusunu windows açılışında kullanıyorum Kullanması ve konfigre etmesi çok kolay
    Ayrıca bildiğim kadarıyla ilk açılışta da bir şifre kombinasyonuyla koruma yapılıyor lakin pek tavsiye etmiyorum Zira şifre falan unutulduğunda makineninizin diskine ibm servisleri dahi bir çözüm getiremiyor(resmi olarak)
  • ben de yeni kullanmaya başladım..girişte hem şifre hem parmak iziyle girebiliyosun..ama en guzeli dosya şifreleme özelliği var..klasörleri şifrelediğinde sadece parmak iziyle açabiliyorsun..ama açıkçası benim de çok bilgim yok diğer özellikleri hakkında..

quote:

Orjinalden alıntı: calculus

Arkadaşlar,
    Klübünüz hayırlı olsun.Ben de almayı düşünüyorum ve bu parmak okuyucusunun nasıl çalıştığını merak ediyorum.

Etkin bir güvenlik sağlıyor mu?
    Cihazın ilk açılışında mı yoksa Windows açılışında mı kullanılıyor?

• herkese selam bende nihayet bende lenovo 3000 n100 notebook umu bugün aldım.bu parmak izi nasıl kullanılıyor bilen arkadaşlardan rica etsem öğrenebilirmiyim.şimdiden teşekkürler.birde pilini en sıhhatli nasıl kullanmalıyım çünkü sabit yerde çalışıyorum mobil değilim.
  • omnipass kullanma sihirbazını çalıştır o zaten yönlendiriyor
  • teşekkürler akşama deneyeyim bakayım.bilmemek ne zor
  • arkadaşlar ben bu yeni notbook uma autocad kumaya çalıştım fakat olmuyor bunun bir çaresi varmıdır ??????.vista kurulu ondanmı acaba?? 2004 ve 2006 autocad olmuyooooor.çok ta lazım varmı bir çaresii....lenovo 3000 n100...
  • bence xp yükle olur daha hızlı çalışırsın bilgisayarında
  • bilmediğim için soruyorum,benim cihazı vista yüklü olarak aldım şimdi bunu silip XP yüklesem ileride herhangi bir problem yaşarmıyım,tüm driver lerini bulabilirmiyim.ayrıca bu recovery tuşu xp dede iş görürmü? biraz fazla oldu ama .......!!!! bu işlemin artılarını ve eksilerini yazarsanız memnun olurum,özellikle deneyenler...
  • arkadaşlar cahilliğime verin de bu laptopların reset tuşu yokmu?
  • laptop um da azmixersel.exe diye bi hata oluşuyo ve ses gelmiyo yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım
  • arkadaslar bende aranıza katıldım lenovo 3000 c100 dotan2000 işlemci 100 hdd 128 ekran kartı dvdrw wireless 1gb ram gayet güzel bi cihaz baska c100 kullananlarmı cihazın sarjı 7saat gidiyo sizcede biraz fazla deilmi
  • Hayırlı Olsun Hoş geldin sende Aramıza
    Bu arada En yuksek 3.00 Saat giden vardır. 7 saat giden Bulunmaz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: strykr

laptop um da azmixersel.exe diye bi hata oluşuyo ve ses gelmiyo yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım

İşletim sisteminizi Geri almayı deneyin Düzelecektir.
  • ben hala soruma cevap alamadım,vista yı kaldırıp xp kursam ileride veya şimdi herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım....
  • bnde vista yüklüydü ama kullanacağım program ile uyumsuz olduğundan ( autocad 2007 ) vistayı 1 saat kullanmadan kaldırdık ( laptop u aldığım kişi kaldırdı ) şuan hiç bir problem yok. vista oturmuş bir program olmadığından kullanmanı tavsiye etmem. driverları lenovo nun sitesinden bulabilirsin. bence kafanda soru işareti kalmaması açısından teknik yardım bölümünde bir başlık açarak ordakilere danış yada kişisel mesajla sorarsan çabuk cevap alabilirisn. saygılar
  • Vista tam anlami ile oturmuş bi sistem degil ve onun için bazi programlari , oyunlari çaliştirmiyor

En iyisi XP işletim sistemidir.Ve hizlidir.

Yeni Kullaniicilarin vistayi silip xp yuklerse hizini ve çaliştirmayi farketeceksiniz.

Unutmayin IBM Thinkpadlar eglence bilgisyari degil iş bilgisayaridir zaten ibm harflerinde onu belirtmektedir.

saygilarimla...
  • cevaplarınız için teşekkür bende bu arada zaten vistayı silmiştim,bendede aynı sorun vardı autocad çalışmıyordu xp kurunca rahatladım,birşey daha sormak istiyorum bu aletleri lenovo nun sitesine kayıt yaptırınca cd leri geliyormuş bu kayıt işini nasıl yapabilirim açıklamalı olarak yazabilirseniz memnun olurum,şimdiden teşekkür
  • Ben IBM kullanmıyorum ama bu sene IBM de staj yapıcam ve elimden bolca geçicek bende kulübe gelebilirmym...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cangiri

cevaplarınız için teşekkür bende bu arada zaten vistayı silmiştim,bendede aynı sorun vardı autocad çalışmıyordu xp kurunca rahatladım,birşey daha sormak istiyorum bu aletleri lenovo nun sitesine kayıt yaptırınca cd leri geliyormuş bu kayıt işini nasıl yapabilirim açıklamalı olarak yazabilirseniz memnun olurum,şimdiden teşekkür

IBM sitesine üye olmak için burayi Tiklayiniz yeterli :)

quote:

Orjinalden alıntı: cihanx
    Ben IBM kullanmıyorum ama bu sene IBM de staj yapıcam ve elimden bolca geçicek bende kulübe gelebilirmym...

IBM stayinizi oldukca sevindim umarim başarili bi staj olur :)

bu arada Kurtarma cd/dvd'leri bizimle paylaşma gibi bi durumunuz olursa cok minnettar kaliriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.