Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür Ederim sağolun. Elimden geldiği kadarı ile paylaşmak isterim tabi.
  • Selam Arkadaşlar ,
    Bende yeni bir lenovo alarak aranıza katılmış bulunuyorum. 3000 N200 serisi aldım bende.
    Herkese mutlu ve huzurlu günler dinlerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cangiri

cevaplarınız için teşekkür bende bu arada zaten vistayı silmiştim,bendede aynı sorun vardı autocad çalışmıyordu xp kurunca rahatladım,birşey daha sormak istiyorum bu aletleri lenovo nun sitesine kayıt yaptırınca cd leri geliyormuş bu kayıt işini nasıl yapabilirim açıklamalı olarak yazabilirseniz memnun olurum,şimdiden teşekkür

recovery CD or DVD için 00800-4463-2041 Monday - Friday 9AM - 6PM burayı arayınca yardımcı oluyorlar yanlızca vista cd si yolluyorlarmış,garantinizin dolmamış olması gerekiyor ve belirli bir ücret ödemeniz gerekebilir yazıyor

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-4M7HWZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borges -- 4 Eylül 2007; 9:41:48 >

• selam arkadaslar bende Lenovo 3000 N100 tyofjtk var tv ye bağlamak için ne yapmam gerekiyor , bilgisayarda s video cıkısı var tv de scart girişi var bu ikisini birbirine baglayan kablo varmı acaba baglantı ne kadar saglıklı olur net goruntu alabilirmiyim( film vs izlemek için )yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

http://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=305675&langId=-12&categoryId=17208&parent_category_rn=17208
    bu işimi görürmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borges -- 4 Eylül 2007; 10:10:36 >

• Arkadaşlar ben de imzamdaki Lenovo ile aranıza katılmış bulunuyorum. Uzun bir süre araştırdım ve forumdaki yazıları okuyup, deneyimli arkadaşlardan kıyaslamalar yapmalarını istedim. Tercihimi iyi ki Lenovo dan yana kullanmışım. Çok fazla kurcalayamadım ama güzel bir notebook. Herşeyden önce sağlamlığını hissettiriyor. Lenovo sitesine kaydımı yaptırdım. Umarım yakın zamanda Recovery Cd leri de gelir. Bunun dışında Vista problemsiz çalışıyor. Başka sorular olursa da elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
  • arkadaşlar ben bu klübümüzüm hakettiği kadar ilgi görmediğini düşünüyorum bunun sebebi lenovo ların problemsiz oluşundan dolayı kimse vazacak birşeymi bulamıyor yoksa kullananmı az .lütfen biraz daha ilgili olalım emeği olanlara katkıda bulunmuş oluruz.
  • quote:

arkadaşlar ben bu klübümüzüm hakettiği kadar ilgi görmediğini düşünüyorum bunun sebebi lenovo ların problemsiz oluşundan dolayı kimse vazacak birşeymi bulamıyor yoksa kullananmı az .lütfen biraz daha ilgili olalım emeği olanlara katkıda bulunmuş oluruz.

Eh demiş ya işte müşteri memnuniyeti diye. Valla diğer gruplara bakıyorum hep bir kavga dövüş gerginlik. Burada hayat sakin huzurlu. Ne güzel

http://forum.donanimhaber.com/m_17242256/tm.htm

• biraz pollyanna'cılık gibi oldu ama tamamen katılıyorum.bu hareketsizliği aşmak için başka marka birtane daha notebook mu alsak acaba
  • bende hp de var işyerinde sağlam makine ama dizaynı çok kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

bende hp de var işyerinde sağlam makine ama dizaynı çok kötü

hangisi vardı? bu iş serisi gayet ağırbaşlı ben bir ikisine baktımdı zamanında. ama, bence thinkpadler notebookların kralı

diğer lenovocu arkadaşlar sakın bozulmayın bu lafıma ha. bende de var bi 3000 N100 ama thinkpad daha bir ağır abi gibi ya bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_Han -- 5 Eylül 2007; 23:25:39 >
  • quote:

biraz pollyanna'cılık gibi oldu ama tamamen katılıyorum.bu hareketsizliği aşmak için başka marka birtane daha notebook mu alsak acaba

ewet cangiri kardeşim sadece bizim grubumuz böyle diger grublar birbirine girmiş yok bu böyle böyle olacak diye ama bizde herley kusursuz bi tasarim ve teknoloji oldugu için hatalar vermiyor bişeler olmuyor ne yapalim bu kadar kaliteli olmasin bizde bişeler yazalim :)

iyiki warsin IBM :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.C.E.M_

Arkadaşlar ben de imzamdaki Lenovo ile aranıza katılmış bulunuyorum. Uzun bir süre araştırdım ve forumdaki yazıları okuyup, deneyimli arkadaşlardan kıyaslamalar yapmalarını istedim. Tercihimi iyi ki Lenovo dan yana kullanmışım. Çok fazla kurcalayamadım ama güzel bir notebook. Herşeyden önce sağlamlığını hissettiriyor. Lenovo sitesine kaydımı yaptırdım. Umarım yakın zamanda Recovery Cd leri de gelir. Bunun dışında Vista problemsiz çalışıyor. Başka sorular olursa da elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Hoşgeldin E.C.EM_,

Hayirli Olsun güle güle Kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

quote:

biraz pollyanna'cılık gibi oldu ama tamamen katılıyorum.bu hareketsizliği aşmak için başka marka birtane daha notebook mu alsak acaba

ewet cangiri kardeşim sadece bizim grubumuz böyle diger grublar birbirine girmiş yok bu böyle böyle olacak diye ama bizde herley kusursuz bi tasarim ve teknoloji oldugu için hatalar vermiyor bişeler olmuyor ne yapalim bu kadar kaliteli olmasin bizde bişeler yazalim :)

iyiki warsin IBM :)

Yok yok olsun. Kaliteden zarar gelmez. Thinkpad kullanan kimi gördüysem (gerçi pahalı olduğudan fazla kimsede yok ama) yıllardır aynı aleti kullanıyor oluyor ve sıkılmasa veya yenileyecek olmasa elden çıkarmak aklına bile gelmiyor. Birkaç ihtiyacı olan dışında Thinkpad'ini satan göremiyorsunuz piyasada. Aynısı Lenovo'nun diğer modelleri için de geçerli. Bu arada nazar deymesin huzurumuza. Neymiş efendim janjanlı değilmiş yok çok soğuk görünüyomuş Lenovolar. Bize ne. İşimizi hakkıyla görüyo bizi üzmüyo ya gerisi vız gelir.

• valla bu kasası güzel değil diyenlere hayret ediyorum ben ilk gördüğümde vuruldum ve birgün mutlaka alıcam dedim.bana göre şu an piyasadaki en güzel cihaz diğerleri oyuncak dünyasından çıkmış gibi.biraz abartmış olabilirim ama ne yapayım notebook umu gerçekten çok beğeniyorum...
  •  <<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>>

Söyleyin bana bu modelin neresi kötü bi tasarimi war

bi gün 1 ay filan oldu gece dişari cıktık saat 02:00 filan o zaman ADSL baglantisi yok idi bozuk idi bizde dişari cıktık laptoplarida aldik sonra parktan oturduk ve kablosuz adls wardi ve YEMİN EDİYORUM sadece benim bilgisayar 7 tane kablosuz net gördü arkadaş toshiba sadece 2 tane diger casper ise hic yok :)

aradaki fark :) söz sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 6 Eylül 2007; 9:27:14 >
  • arkadaşlar merak ettim bilgisi olanlar mutlaka vardır. bildiğim kadarıyla xp yi yüklediğimizde microsoft a ait bi kullanıcı hesabı bilgisayara otomatik olarak yükleniyor fakat bunu biz kullanıcı hesaplarında göremiyoruz. ancak dos üzerinden komutlar yardımıyla görebiliyoruz. bu kullanıcıyı kaldırmazsak microsoft isitediği zaman istediği bilgiyi bilgisayarımızdan kolaylıkla alabiliyormuş . bu casus yazılım nedeniyle Microsoft'u Almanya ve İsrail reddederken biz alıştığımız için bırakamıyoruz. kısacası bu kullanıcıyı silersek bilgisayara yazılımsal olarak bir zarar verir mi? örneğin güncelleştirmelerde problem çıkarır mı?
  • arayan buluyor

bende de var o casus microsoft kullanıcıs hesabı

helpassistant diye bir kullanıcı kullanıcı var ama silmeye korkuyorum, silmeyi de buldum isteyen olurse onuda yazarım, acaba bu uzaktan yardım denilen şeymi yoksa microsoft un bi kurnazlık denemesi mi?
  • bende bir IBM'ci olarak Kulubünüz hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strykr

arayan buluyor

bende de var o casus microsoft kullanıcıs hesabı

helpassistant diye bir kullanıcı kullanıcı var ama silmeye korkuyorum, silmeyi de buldum isteyen olurse onuda yazarım, acaba bu uzaktan yardım denilen şeymi yoksa microsoft un bi kurnazlık denemesi mi?

Zannetmiyorum casus yazilim yapacaklarini cunku windows'u sadece bi grub insan kullanmiyor milyonlarca kişi kullaniyor ve kimin windows diye kategori yapamazlar o kadar kişiyi onun için helpasistans adi üzerinde yardim asistanidir.

ama olabilir ama zannetmiym.
  • bende araniza hosgeldim lenova t60 ile
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.