Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ardaşlar bende aranıza yeni katıldım.
    gerçekten bu güne kadar k incelediğim notebooklar arasında en hoşum giden v en kaliteli lenovo oldu o yüzde tercihimi lenovoda yana kullandım.

şu an için tek bir sıkınrım var oda wirellesle nete bağlanmamak aslında sıkıntım tam olarak notebooktan kaynaklandığın sanmıyorum;çünkü komşuların ağlarını buluyorum v ofistede wireless dan bağlatı yaptım.evde datro modem kullanıyorum wireless ı etkinleştirmem rağmen modemi görmüyorum halada çözmüş deilim.

son olarakta vista yüklü şuan için vistadan yana bi sıkıntım olmadı;fakat xp yüklemeyi düşünüyorum xp yüklersem herhangi bi sorun çıkarmı?

tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

slm ardaşlar bende aranıza yeni katıldım.
    gerçekten bu güne kadar k incelediğim notebooklar arasında en hoşum giden v en kaliteli lenovo oldu o yüzde tercihimi lenovoda yana kullandım.

şu an için tek bir sıkınrım var oda wirellesle nete bağlanmamak aslında sıkıntım tam olarak notebooktan kaynaklandığın sanmıyorum;çünkü komşuların ağlarını buluyorum v ofistede wireless dan bağlatı yaptım.evde datro modem kullanıyorum wireless ı etkinleştirmem rağmen modemi görmüyorum halada çözmüş deilim.

son olarakta vista yüklü şuan için vistadan yana bi sıkıntım olmadı;fakat xp yüklemeyi düşünüyorum xp yüklersem herhangi bi sorun çıkarmı?

tşkler

Eğer driverlar.ı ibm'in sitesinden indiririrsen hiç bir sorun çıkmaz.Tabi Xp için olan driverları....

• Arkadaşlar merhaba sizlere bişi danışmak istiyorum benim devamlı kulandıgım masa üstü pc var çok memnunum bunu kardeşime verip birtane daha pc almayı düşünüyorum ancak kararsızım ergonomi yönünden olsun performans yönünden olsun dzüstü aratırmı masa üstü pc mi diye hiç kulanmadım çünkü seçtigim bir lenovo var bana yardımcı olursanız sevinirim sizce bu lenovo nasıl bana yıllarca hizmet edebilirmi?
    http://www.bogazici.com.tr/Details.aspx?sm=ANLE-048-1

Teşekürler...
  • merhaba arkadaşlar size bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim. lenovo marka bir laptopum var. Recovery CD talebinde bulunacam fakat elimdeki bilgisayarın seri numarası, bilgisayarın üzerindeki etiketlerden hangisinde yazıyo? birde windows lisan etiket numarası hangisi oluyo? Etiketler üzerinde bi sürü numara hangisi olduğunu bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz...
  • Arkadaşlar bir sorum olacak cevaplarsanız çok memnun olcağım. IBM thinkpad r serisi bir laptop almayı düşünüyorum (R61). Bilindiği gibi thinkpad serisi piyasada çok ender bulunduğundan inceleme fırsatım olmadı. (Daha önce thinkpad kullandım ama o eski modeldi) Şİmdi sormak istediğim yeni thinkpad leri kullanan arkadaşlara sorum ekranlarının nasıl olduğu. Parlak ekran mı ? Parlaksa yada değilse ekranlarının görüntü kalitesi nasıl ? Kullanan yada gören bir arkdaşımın bu konuda değerlendirmesini merakla bekliyorum cevap yazacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
  • slm arkadaşlarlar. lenovo N200 alalı 1 ay oldu. hemen arkadaş vista olan işletim sistemini xp ye çevirmeye çalıştı. birkaç program kullandı ama yapamadı sonra tekrar vistayı kurdu.
    laptop bana ilk geldiğinde lenovo care tuşu eksiksiz çalışıyordu.ama şimdi bir işe yaramıyor. bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı acaba. birde bilgisayarımda toshiba yazıyoo. acaba format attığı dvd den dolayımı
  • Sevgili arkadaşlar IBM Thinkpad A22 m nasıl bir makinadır , kullanan varmıdır ! deneyimlerini paylşana olursa çok teşekkür edrim .

• lenovo nun en iyi modeli bu mu türkiye de satılan?:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71956#tablnk

ekran kartı vs özellikleri biraz düşük geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

lenovo nun en iyi modeli bu mu türkiye de satılan?:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71956#tablnk

ekran kartı vs özellikleri biraz düşük geldi

Buradan bakabilirsiniz

• arkadaslar bende yeni bi ibm alıp buraya uye oldum..bayagı bi arastırmadan sonra thınkpad modelını almaya karar verdım..alalı 2 gun oldu.amerikadan arkadasıma getırttım..eger sorusu olan varsa cevaplayabılırımm..
  • Orjinalden alıntı: PAIKO

arkadaslar bende yeni bi ibm alıp buraya uye oldum..bayagı bi arastırmadan sonra thınkpad modelını almaya karar verdım..alalı 2 gun oldu.amerikadan arkadasıma getırttım..eger sorusu olan varsa cevaplayabılırımm..

ne kadara aldınız diye soralım o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_Han -- 4 Ocak 2008; 21:13:17 >

• arkadaşlar uzun araştırmalar sonuu bende LENOVO (IBM) 3000 N200 INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHZ 15.4" 1024MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY2BETK bu modeli alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. her geçen gün büyüyoruz.
  • arkadaslar ben bılgısayarımı logitech nano mouse ve orjınal thınkpad cantasıyla bırlıkte 1950 ytl aldım..fıyat cok guzel tabıkı..eger ımkanınız varsa oradan almak daha mantıklı..buradakı Ibm yetkılısı aynı makıne ıcın 3672 ytl ıstedı..:)) farkı sız anlayın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAIKO

arkadaslar ben bılgısayarımı logitech nano mouse ve orjınal thınkpad cantasıyla bırlıkte 1950 ytl aldım..fıyat cok guzel tabıkı..eger ımkanınız varsa oradan almak daha mantıklı..buradakı Ibm yetkılısı aynı makıne ıcın 3672 ytl ıstedı..:)) farkı sız anlayın..

Benim de hayalimdeki notebook (sistemime baktıysan) T61p hem de T7800 işlemcili 4 Gb ram ve 200 gb 7200 hdd'li . hayırlı olsun güle güle kullan.

bu smileyleri çok sevdim bu arada her güzel mesajın arkasına koyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet_Han -- 4 Ocak 2008; 22:25:22 >

• arkadaşlar benim alete ekstradan 1gb ram takdım. vista banamısın demedi. makina çok ağır tam açılması 3-4 dakika sürüyor. birde benim webcam bir türlü ne skype de nede msn de bir türlü devreye girmedi. aygıt yöneticisinden bakıyorum alet düzenli çalışıyor diyor ama çalıştığı filan yok. bu konuda acil yardım bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k@r@bey

arkadaşlar benim alete ekstradan 1gb ram takdım. vista banamısın demedi. makina çok ağır tam açılması 3-4 dakika sürüyor. birde benim webcam bir türlü ne skype de nede msn de bir türlü devreye girmedi. aygıt yöneticisinden bakıyorum alet düzenli çalışıyor diyor ama çalıştığı filan yok. bu konuda acil yardım bekliyorum.

XP Pro X64 kur bak o zaman nasıl uçuyor makina. Tabii işlemci T5xxx ya da T7xxx serisi bir işlemciyse bu mümkün. Bir de T23xx core duolar da 64 bit destekliyor intelin sayfasında var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k@r@bey

arkadaşlar benim alete ekstradan 1gb ram takdım. vista banamısın demedi. makina çok ağır tam açılması 3-4 dakika sürüyor. birde benim webcam bir türlü ne skype de nede msn de bir türlü devreye girmedi. aygıt yöneticisinden bakıyorum alet düzenli çalışıyor diyor ama çalıştığı filan yok. bu konuda acil yardım bekliyorum.

Selam, benim laptop da 3000 N200 modeli (T5250, 1GB, 7300GO), açılıştaki programları kapat, (mesela LenovoRegistr., Adobe...) 1 Gb ramim var, sidebardan ortalama %50-80 arasında kullandığını görüyorum, işletim sistemi Vista Pr. ve şimdilik XP'yi aramıyorum.

Kamera için; programlar - integrated camera - lenovo camera center'dan ayarlara girip bir dene...

Kolay gelsin

• arkadaşlar bende de lenova 3000 n100 var.şukur önemli bi sıkıntı yok sadece bir program ayrından kaynaklandığını sandıgım problemim var. FN+F4 yani standby a alma tuş kombinasyonunda bi problem var çalışmıyo. Diğer fn tuş kombinasyonları çalışıyo f4 tuşu kendi başına çalışıyor. ama FN+F4 çalışmıyo. bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar,
    emin değil doğru formdamıyım ama yine de sormak istiyorum.
    3000N100 modeli var ve bunu philips 42pfl9632 lcd tv bağlamak istiyorum.
    en verimli görüntüyü hangi bağlantı kablosu ile elde edebilirim.
    şimdiden teşekkürler
  • benim alet ilk aldığım gün arkadaşın evinde internete kablolu bağlandı ama kendi evimde kablolu olarak bağlanamadım. recovery sayfasında internete bağlanabiliyorum ama vistada bağlanamyorum. bugun iş yerinde wirelass ve kablolu olarak bağlanamadım. servise götürdüm bulamadılar. yeniden vistayı yükleyelim dediler yükledikten sonra çalışırsa kullanıcı hatası olarak sizden 50 usd + kdv alırız dediler. eğer çalışmazsa garanti kapsamı içinde ücret almayız dediler. bende vistayı kendim yüklerim dedim ve makinayı aldım geldim şimdi vistayı yüklüyorum yine olmazsa iade edecem. ama ben bu işten hiç bişi anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.