slm .. satılık Lenovo 3000 n200 TY2BATK var ilgilenenlere .. 7/02/2008 de TY2BATK aldım 2 gün sonra bi tane daha TY2BETK aldım ... TYBATK 'e XP yükledim tüm driverleri sorunsuz yükledim .. isteyene satabilirim.
bence guzel bı laptop gercekten ama ekran kartı bıraz dusuk tabıkıı...oyunlarda takılabılırsın ama cokta onemlı degıl dıyorsan fıyatta gayet cok guzell..bence laptop IBM..
Benim laptop Z60m modeli alalı 2 seneye yaklaşıyor ben bu laptop aldığımda Lotus SmartSuite Lisansı var deniyordu daha sonraki araştırmalarımda bi siteden doğru laptop seri no ve modelini belirterek cd siparişi veriliyor diye öğrendim. Aranızada Lotus SmartSuite Cd siparişi veren oldumu veya IBM servisinden isteme şansımız varmı.
Paiko senin notbuktan nerede bulacagız sen yurt dışındanmı getirttin biraz bilgi verirmisin t61p çok daha güzel nasıl bulabiliriz sence?
quote:
Orjinalden alıntı: erol_
Paiko senin notbuktan nerede bulacagız sen yurt dışındanmı getirttin biraz bilgi verirmisin t61p çok daha güzel nasıl bulabiliriz sence?
ewt ben yurtdısından getırttım.turkıyede henuz yok.ıbm den getırtırız dedıler ama benım aldıgım fiyatın tam 2 katını ıstedıler.. :) bence yurtdısından alabılıyorsanız alınn..
Paiko tşkr sagolasın kardeş...
Arkadaşlar size bişi soracagım ThinkPad T61 lerinde kendi kendine formatlama yöntemi varmı bilen varsa yazarsa çok seviniriz tşk..
merhaba arkadaşlar 1 hafta önce migrostan lenovo 3000 N200 aldım çok memnunu yanlız kamerada bulanıklık var cozemedım neden oldugunu ayaralrından dolayımı yoksa kameramı problemlı sızce ne yapmalıyım veya nerden ayarlanabılıyotr kamera
arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi amerikadan lenovo 3000 y 410 modelini aldım gerçekten çok iyi bir model fakat türkiyede yok adamlar parmak izi olayını da aşmışlar bilgisayar yüz ve göz taramasıyla açılıyor gerçekten çok iyi fakat benim bir sorunum var bilgisayarda programdan programa geçerken bazen bi siyah ekran görünüyor sonra normal haline dönüyor bunun sebebi sizce ne olabilir.
Arkadaşlar sonunda Lenovo Thinkpad T61 NH38NTK modelini aldım 3 gündür kulanıyorum gayet memnunum şimdilik sorun yok yola devam..
quote:
Orjinalden alıntı: qu@tro
arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi amerikadan lenovo 3000 y 410 modelini aldım gerçekten çok iyi bir model fakat türkiyede yok adamlar parmak izi olayını da aşmışlar bilgisayar yüz ve göz taramasıyla açılıyor gerçekten çok iyi fakat benim bir sorunum var bilgisayarda programdan programa geçerken bazen bi siyah ekran görünüyor sonra normal haline dönüyor bunun sebebi sizce ne olabilir.
merhaba ben n100 kullanıyorum senin dedigin sorun bende de oluyordu fakat masaüstündeki lenovo care de bulunan 'update my sistem' le güncelledikten sonra böyle bir sorun kalmadı bende. o programla bilgisayarının bütün driver larını ve windowsu güncelleyibiliyorsun çok güzel bir program başka bilgisayarlarda görmedim.
Arkadaşlar merhaba bende aranıza katılıcam inş en yakın zamanda thinkpad T61 ile yalnız benm adaptör almam lazım T61 için tavsiyesi olanlar varmı nerden alabilirm birde uyumluluk muhabbetti var sanırm voltaj değeri falan kafam acaip karıştı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Hayırlı akşamlar..
slm arkadaşlar bana lenovo 3000 N200 0769 bng modelinin sata driveri lazım lenovonun kendi sitesinden indirdim ama bilgisayarıma girip aygıt yöneticisinden bir türlü yapamadım yardım ederseniz sevinirimm
quote:
Orjinalden alıntı: arsima
slm arkadaşlar bana lenovo 3000 N200 0769 bng modelinin sata driveri lazım lenovonun kendi sitesinden indirdim ama bilgisayarıma girip aygıt yöneticisinden bir türlü yapamadım yardım ederseniz sevinirimm
http://www.n o t ebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18
Buyur burdan devam et. ;)
quote:
Orjinalden alıntı: k@r@bey
benim alet ilk aldığım gün arkadaşın evinde internete kablolu bağlandı ama kendi evimde kablolu olarak bağlanamadım. recovery sayfasında internete bağlanabiliyorum ama vistada bağlanamyorum. bugun iş yerinde wirelass ve kablolu olarak bağlanamadım. servise götürdüm bulamadılar. yeniden vistayı yükleyelim dediler yükledikten sonra çalışırsa kullanıcı hatası olarak sizden 50 usd + kdv alırız dediler. eğer çalışmazsa garanti kapsamı içinde ücret almayız dediler. bende vistayı kendim yüklerim dedim ve makinayı aldım geldim şimdi vistayı yüklüyorum yine olmazsa iade edecem. ama ben bu işten hiç bişi anlamadım.
ya arkadaşlar bendede lenovo ty2bwtk var komşudan çektiğim kablomu pc den çekip lenovoma taktım ama birtürlü nete bağlanamadım. vistada ayarlarda yanlış bişeymi yapıyorum, fitil oldum. geniş bağlantı seçiyorum.olmuyor.
Arkadaşlar selamlar IBM G40 notebook sahibiyim makinaya daha önceleri bir kaç kez format attım fakat bu sefer sanırım bir yanlışlık yaptım ve format tam olarak yapılmadı ve yanı sıra ıbm uygulamalarınıda yüklemedi. Not: Bu arada ben makinaya cd ile format atmayı denedim driver sorunu oluştu o yüzden tekrar kendi formatlama özelliğini kullanarak yapayım dedim bu seferde işte sizlere yukarıda anlattığım sorun ortaya çıktı. Acilen yardımlarınız bekliyorum teşekkürler kolaylıklar dilerim
Bende Asus u bıraktım ve bir IBM Lenovo sahibi olarak zaten daha önceden de çok merak duyduğum IBM teknolojisinin bir kullanıcısı oldum....
Hayırlı olsun demek yokmu
Yaz beni de klübe
quote:
Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman
Bende Asus u bıraktım ve bir IBM Lenovo sahibi olarak zaten daha önceden de çok merak duyduğum IBM teknolojisinin bir kullanıcısı oldum....