Şimdi Ara

<<<# GENEL LENOVO (IBM) KULÜBÜ #>>> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
3
Favori
31.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

Orijinalden alıntı: rrmelihrr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha fazla Lenovo kullancisi bekliyoruz!

kardeş ben lenovo y560 modelini düşünüyorum ama aralık ayında alıcam ama korkum yeni modelleri çkarmı vede bımekste goldda teknosada kalırmı daha ckalı 1 hafta oldu ama asuslar 8 ayda tukendı daha ust modelı ckarmı?

Yeni modelin cıkma olasiligi hakkında pek emin birşey söyleyemeceyğim.. Lenovo'nun duyuru sayfasinda pek kesin bir haber bulamadim ama 2011 modeller bu zamanlarda cıkacak ve bilgisayar piyasasinida düşünün.. Yılın son zamanlarinda fiyatlar ucuzlar ve sizde Aralık ayında alacaginizdan indirimli alabilirsiniz ama sizin aldıgınız zamanda yeni modellerin piyasaya sürülme olasiligi yüzde 85'dir.

Alacaginiz modeli ya şimdi alın yada aralık ayında cıkacak olan yeni kasayi alın.. Bimeks yada TeknoSA magazalarindan bir tane üst düzey yada normal yetkililerden arkadaş kurma ayagi ile yeni modellerin ne zaman gelecek tarihini ögrenebilirsiniz.. Ama dedigim gibi alacaksaniz ya şimdi alın yada Aralık ayında yeni cıkacak modeli alırsınız.. Şimdiden hayırlı olsun!

çok teşekkür ediyorum kardş cevabın için bu 2011 modellerde fazla fark olcagıni sanmıyorum ekran kartı farklı olabilir rami farklı olabilir ama 2011 modellerı yurt dısında bu aralar çıkar turkıyeye gelmesı nısanı bulur ben bu model tukencek diye korkuyordum btmez dyorsan süper teşekkürler.

Dediginiz gibi pek değişiklik göstermez.. Değişiklik olsa bile çok üst modellerde değişiklik olacaktir tabi ki.. Tükenme konusunda ise rahat olun

çok teşekkürler kardeş bi bimekse gelse süper olckta

İstanbul'da oturuyor iseniz rahat bulursunuz zaten ziyaret etmeniz Şimdiden hayırlı olsun.. Ürünü satın aldıgınız zamanda sizleri aramizda görmekten mutluluk duyacağiz

Teşekkür ediyorum takılma sorunu yaşıyormusun kardeş birde bilgisayarı ilk aldıgında format attınmı vede yanında win7 cd sisi veriyorlarmı home den ultimateye nası geçicez

Takilma ? Bilgisayari kullandigimdan belli takılma nedir, ne işe yarar bilmiyorum (Belki benim kullandigim modelden kaynaklanabilir) IBM ve diger bilgisayar üreticileri bilgisayar kutusu içinde işletim sistemi veya yedekleme DVDleri bulundurmuyor ancak talep üzerine ücretsiz evinize kadar gönderiyorlar. Hatta bilgisayariniz 5 yil eski olmasina ragmen ABD'den kargo ile (UPS) size ulaşiyor. Kücük bir not düşmek istiyorum IBM dişinda bir bilgisayar markasi garanti kapsami içinde gönderim sagliyorlar fakat garanti süresi bittigi zaman biraz işlemler zorlaşiyor ama sonucta gönderiyorlar.. Bilirsiniz Türk devlet dairelerimizde gibi "bügün git yarın gel" hesabi gibi oluyor..

Yükseltme işini klasik yöntemler ile yapabilir ve daha sonra ilacini verirsiniz.

sen hangi model kullanyosun

Lenovo serilerinden bir makina kullanmiyorum. Bir önceki makinam R51 idi şuan da kullandigim modem IBM Thinkpad T Serisi.

babamdada t500 var öyle bir sağlamlık yok yani programcı babam sabahtan akşama kadar aralıksız çalışıyor akşamda açık ve ayrıca soğutmasız.... alete akşam dokunuyorum buz gibi nasıl sistem anlamadım :D

• Yaklaşık 4 senedir R60e kullanıyorum. Bu aralar yeni bir ultraportable düşünüyorum. Nasip bakalım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha fazla Lenovo kullancisi bekliyoruz!

kardeş ben lenovo y560 modelini düşünüyorum ama aralık ayında alıcam ama korkum yeni modelleri çkarmı vede bımekste goldda teknosada kalırmı daha ckalı 1 hafta oldu ama asuslar 8 ayda tukendı daha ust modelı ckarmı?

Yeni modelin cıkma olasiligi hakkında pek emin birşey söyleyemeceyğim.. Lenovo'nun duyuru sayfasinda pek kesin bir haber bulamadim ama 2011 modeller bu zamanlarda cıkacak ve bilgisayar piyasasinida düşünün.. Yılın son zamanlarinda fiyatlar ucuzlar ve sizde Aralık ayında alacaginizdan indirimli alabilirsiniz ama sizin aldıgınız zamanda yeni modellerin piyasaya sürülme olasiligi yüzde 85'dir.

Alacaginiz modeli ya şimdi alın yada aralık ayında cıkacak olan yeni kasayi alın.. Bimeks yada TeknoSA magazalarindan bir tane üst düzey yada normal yetkililerden arkadaş kurma ayagi ile yeni modellerin ne zaman gelecek tarihini ögrenebilirsiniz.. Ama dedigim gibi alacaksaniz ya şimdi alın yada Aralık ayında yeni cıkacak modeli alırsınız.. Şimdiden hayırlı olsun!

çok teşekkür ediyorum kardş cevabın için bu 2011 modellerde fazla fark olcagıni sanmıyorum ekran kartı farklı olabilir rami farklı olabilir ama 2011 modellerı yurt dısında bu aralar çıkar turkıyeye gelmesı nısanı bulur ben bu model tukencek diye korkuyordum btmez dyorsan süper teşekkürler.

Dediginiz gibi pek değişiklik göstermez.. Değişiklik olsa bile çok üst modellerde değişiklik olacaktir tabi ki.. Tükenme konusunda ise rahat olun

çok teşekkürler kardeş bi bimekse gelse süper olckta

İstanbul'da oturuyor iseniz rahat bulursunuz zaten ziyaret etmeniz Şimdiden hayırlı olsun.. Ürünü satın aldıgınız zamanda sizleri aramizda görmekten mutluluk duyacağiz

Teşekkür ediyorum takılma sorunu yaşıyormusun kardeş birde bilgisayarı ilk aldıgında format attınmı vede yanında win7 cd sisi veriyorlarmı home den ultimateye nası geçicez

Takilma ? Bilgisayari kullandigimdan belli takılma nedir, ne işe yarar bilmiyorum (Belki benim kullandigim modelden kaynaklanabilir) IBM ve diger bilgisayar üreticileri bilgisayar kutusu içinde işletim sistemi veya yedekleme DVDleri bulundurmuyor ancak talep üzerine ücretsiz evinize kadar gönderiyorlar. Hatta bilgisayariniz 5 yil eski olmasina ragmen ABD'den kargo ile (UPS) size ulaşiyor. Kücük bir not düşmek istiyorum IBM dişinda bir bilgisayar markasi garanti kapsami içinde gönderim sagliyorlar fakat garanti süresi bittigi zaman biraz işlemler zorlaşiyor ama sonucta gönderiyorlar.. Bilirsiniz Türk devlet dairelerimizde gibi "bügün git yarın gel" hesabi gibi oluyor..

Yükseltme işini klasik yöntemler ile yapabilir ve daha sonra ilacini verirsiniz.

sen hangi model kullanyosun

Lenovo serilerinden bir makina kullanmiyorum. Bir önceki makinam R51 idi şuan da kullandigim modem IBM Thinkpad T Serisi.

babamdada t500 var öyle bir sağlamlık yok yani programcı babam sabahtan akşama kadar aralıksız çalışıyor akşamda açık ve ayrıca soğutmasız.... alete akşam dokunuyorum buz gibi nasıl sistem anlamadım :D

T550 standart model değil benim ki.. Üzerinde IBM tarafindan ek geliştirmeler yaptirdim yani bilgisayari tasarliyorsunuz.. Mesela RAM, HDD, Ekran vs gibi özellikleri yükseltebiliyorsunuz aynı modelde..

Babanı programci ve ben de web geliştiricisiyim.. Demek ki programcilar ve web kodlama geliştiricileri IBM sectikleri yeniden gün yüzüne cıktı Tek rakibimiz Apple MacPro

Bu arada tam olarak neye karar verdiniz ? Başka bilgisayar markalarinada bakmanizda fayda var

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir Kaan
    Yaklaşık 4 senedir R60e kullanıyorum. Bu aralar yeni bir ultraportable düşünüyorum. Nasip bakalım...

Dilerseniz aşağida vermiş oldugum site adresine göz atabilirsiniz.

http://www.pcworld.com/reviews/collection/1660/top_10_ultraportable_laptops.html

• arkadaşlar bn de lenova y560 almayı dusunuyorum ama servısı hakkında bır bılgıye sahıp değilim bılgılendırırsenız sevınırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeto7

arkadaşlar bn de lenova y560 almayı dusunuyorum ama servısı hakkında bır bılgıye sahıp değilim bılgılendırırsenız sevınırım...

kardeş bu İBM boru diil süper yani asusdan iyi... yetermi :D
  • ThinkPad X200 aldım kullanıyorum. Her zamanki gibi çok memnunum. Tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeto7

arkadaşlar bn de lenova y560 almayı dusunuyorum ama servısı hakkında bır bılgıye sahıp değilim bılgılendırırsenız sevınırım...

Düşünmeden satın alın.. Şuan ki en iyi destek IBM tarafından verilmektedir. Üstelik "Müşteri Hizmetler" konusunda ödül aldıgını hatırlatayim
  • Lenovo U330 sahibiyim. Vista yerine Windows 7 Home kurdum. Yeni driverleri siteden indirip kurdum ayrıca Onekey recovery 7 yi de indirip kurdum ve backup yaptım. Sanırım sistemi D sürücüsüne kurdu. Fakat klavye deki onekey tuşuna bastığımda normal ON/OFF düğmesine basılmış gibi açılıyor. Sanırım sistem dosyları gizli partition da değişmedi.

Windows 7 ye göre sistemi Onekey tuşunu nasıl işler hale getirebilirim.

Bana birisi yol gösterirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkundan

Lenovo U330 sahibiyim. Vista yerine Windows 7 Home kurdum. Yeni driverleri siteden indirip kurdum ayrıca Onekey recovery 7 yi de indirip kurdum ve backup yaptım. Sanırım sistemi D sürücüsüne kurdu. Fakat klavye deki onekey tuşuna bastığımda normal ON/OFF düğmesine basılmış gibi açılıyor. Sanırım sistem dosyları gizli partition da değişmedi.

Windows 7 ye göre sistemi Onekey tuşunu nasıl işler hale getirebilirim.

Bana birisi yol gösterirse sevinirim.

Windows 7 için OneKey sistemin tuşlarını çalıştırmak istiyorsunuz ama önceki yazılımlari doğru şekilde yüklemeniz gerekebilir eğer onlarda problem yok ise aşagidaki linkteli yazılımı yükleyin..

http://consumersupport.lenovo.com/ot/en/driversdownloads/drivers_show_1780.html

• Güncel
  • merhaba arkadaşlar ben lenovo y550'nin p8750 işlemcili olanını kullanıyorum. Yaklaşık 20 aydır kullanıyorum çok memnunum. Tek sorunum menteşelerden oldu onuda garantiye verince 10 gün içinde yaptılar. Kardeşimede lenovo almak istiyorum.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831
    lenovo y560a indirimdeymiş sizce alsam nasıl olur kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• bende de u330 var ati-onboard ekran kartı arassı geçiş olmuyor win7 kurduktan sonra böyle oldu.sitesinden driverleri indirip kurduğum halde win 7 için olanları.onboard da kalıyor atiye geçmiyor ekran kartı
  • geçmiyor derken bağdaştırıcı ati olarak görünmüyor mu şu anda
  • sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik kartından high performanceyi seçtiğimde ingilizce olarak hata tarzı birşey diyo ve geçmiyo.o hata gibi birşeyde de arka plan çalışan birşeymi var kullanılan birşeymi var ne diyor(translateden çevirttim)ama arka planda çalışan eden birşey yok yada var görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik kartından high performanceyi seçtiğimde ingilizce olarak hata tarzı birşey diyo ve geçmiyo.o hata gibi birşeyde de arka plan çalışan birşeymi var kullanılan birşeymi var ne diyor(translateden çevirttim)ama arka planda çalışan eden birşey yok yada var görünmüyor.

onun tuşu varmı kasada y serisi bi lenovoda yanlış görmediysem bi tuşu vardı wireless tuşu şeklinde kasanın önünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

sağ tıklayıp değiştirilebilir grafik kartından high performanceyi seçtiğimde ingilizce olarak hata tarzı birşey diyo ve geçmiyo.o hata gibi birşeyde de arka plan çalışan birşeymi var kullanılan birşeymi var ne diyor(translateden çevirttim)ama arka planda çalışan eden birşey yok yada var görünmüyor.

onun tuşu varmı kasada y serisi bi lenovoda yanlış görmediysem bi tuşu vardı wireless tuşu şeklinde kasanın önünde

bnmki u serisi tuş yok
  • Güncel
  • gücelde hiç bişeye cevap veren yok malesef
  • Konuyu dokuz sene sonra yeniden canlandırayım :)

• johonwayni kullanıcısına yanıt
    Peki 9 senedir aynı cihazı kullanıyor musunuz hocam ? :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.