Şimdi Ara

GENEL SAĞLIK SİGORTASI MAĞDURLARI FORUM-2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar....!! eminimki benim gibi bu konuda çok mağdur olan insanlar var,,bu sıradan bir mağduriyet değil,,bu insanı resmen aptal yerine koyma,enayi yerine koyma,olmayan bir şeyin karşılığını isteme ve üstelik haberin olmadan yapılan muamele ve üstelik faizide cabası. ben herkeze soruyorum,kim işsiz ve sigortasız kalmak ister ve dünyada hukuk tarihinde görülmemiş birşey,işsiz adamdan para isteniyor ve ödemediğin her ay üstelik faiz biniyor,,yaw işsiz bir adamdan para istenilirmi ya,,zaten adam işini kaybetmiş ve mağdur olmuş evine ekmek götüremiyor,ona yardım edileceğine dur bir tekme bende vurayım,dünyanın neresinde duyulmuş ve işitilmiş bir şeydir,,bir devlet halkinı bu zulmü bu haksızlığı yaparmı,,hangi vijdan bunu kabul eder. geçen 2013 kasım 1 de şirket kapandı ve işimi kaybettim,,5 ay yoğun iş ararmamdan sonra nisan da sigortalı bir işe başladım,,tabii işe başladığım gibi sigorta girişim yapıldı,,bende geçenlerde bir bakayım sigorta girişim yapılmışmı ,,tesadüfen ne göreyim bana yazılan bir borç,,gss 392 lira borcunuz var deniliyor ve üstelik faizde yazılmış,,yılardır hastaneye gitmiş değilim,,devlet neden sigortasısızsın neden işsiziz diye bana ceza kesiyor,,varmı böyle bir adalet,,eyer sen devletsen o zaman bana iş bul ve kucak aç,benim mağduriyetimle ilgilen,,kim işsiz kalmak isterki,,bana gss primi borcu çıkartmışlar bunu düşünmüyorlarki bu adam işinden olmuş zaten işsiz,birde bunun üstüne bu adamdan nasıl para isteriz,,yazıklar olsun,bu adalet bumu hukuk,siz müslümansınız o zaman hz.ömerin adaletini hiçmi okumadınız,,ben sgk ya gittim ve 170 i aradım,hiç bir şey değişmedi,,benim bundan haberim olmadığını,bana herhangi bir tebliğ gelmediğini,,şuan yeni işe başladığımı söyledim,ama seve seve faizi ile birlikte ödemek zorunda olduğumu söylediler,,gss olmadan yaşamak yasakmış ve ben 10 yıldır belki hastanenin kapısından bile geçmedim,,karşılığını almadığım ve haberim olmadığı bir borcu ödemek zorunda kalacam,,üstelik işsiz ve çaresiz olduğum ve eve erzak bile götüremediğim bir dönemde,birde dur düşene bende vurayım dercesine bir darbeyide devlet vuruyor,,abd ve avrupada,işsiz kaldığın zaman devlet sana sahip çıkıyor,para ödüyor ve sigortanı karşılıyor ve bu ülkeler hırıstiyan,,bizim müslüman ülkemizde ise işini kaybetmiş adamdan para isteniliyor ve ödemek zorundasın deniliyor,,bumu müslümanlık,,ben devleten bir şey istemiyorum,bana zarar verme bana yeter,,bunada razıyım,,,bu gss saçmalığını çıkaranın ve işsiz adamın ordan şurdan borç ederek ekmek parasına bile göz dikeni ben allaha havale ediyorum,,,benim durumumda olanlar ricam düşüncelerini yazsınlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotusx34 -- 22 Nisan 2014; 13:44:28 >

• çok haklısın kardeşim bu aydan sonra yine sgk ya gidecem böyle işin ben .......
  • yapacak bir şey yok
    torba yasa ile belki
    eski çalıştığım sirket sgk borçlarını ödememiş
    aradan 2 yıl geçmiş ifade almak için zorla sgk ya gitmem yönünde kağıt geldi.
    oradaki memur gss yi mecburen ödeyeceksin dedi.
    hukuk yolları kapalı
    bunun dinle inançla uzaktan yakından alakası kim kimin neye hizmet ettiğini çok ta iyi biliyor.
    bimer e isyan dolu bir mesaj yazdım
    846 TL olan borç 918 TL oldu diye sağolsun beni kırmadılar 919 Tl yapmışlar.
    Kazık yemek Birlik olmayanlar için geçerli yani bu ülkenin ana ırkı olan toplum için
    Sessiz isyan etmek havanda su dövmeye benzer yapacak bir şey yok.
    o ya da bu şekil ödetecekler.
    çoğunluk sağolsun azınlık olanları yakmaya devam ediyor.

Not: Hiçbir siyasi görüşüm yok.
    Bu böyle gelmiş böyle de gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -VİTO carliyone- kullanıcısına yanıt
    ,,HER BENZİN İSTASİYONU,HER TEKEL BAYİİSİ BİRER VERGİ DAİRESİ OLMUŞ,,BİR OTOMOBİLDEN BİLE DOLAYLI OLARAK BİR YILDA 5 BİN LİRA GELİR ELDE EDİLİYOR,VE BU ÜLKEDE 20 MİLİYON TAŞIT VAR,,BU BİLE YETMİYOR ONLARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotusx34

,,HER BENZİN İSTASİYONU,HER TEKEL BAYİİSİ BİRER VERGİ DAİRESİ OLMUŞ,,BİR OTOMOBİLDEN BİLE DOLAYLI OLARAK BİR YILDA 5 BİN LİRA GELİR ELDE EDİLİYOR,VE BU ÜLKEDE 20 MİLİYON TAŞIT VAR,,BU BİLE YETMİYOR ONLARA

haram zıkkım olsun kan kussunlar diyorum başka bişi demiyorum
  • işsiz güçsüz insana işsizlik maaşı almayan insana bile prim kesen numunelik bir ülkede yaşıyoruz!!! acilen düzeltilmesi lazım!!! trajikomik bir yasa, işsize üstüne devlet para istihdam verceğine !! üstüne para prim ücreti istiyor bu yasayı çıkaranların aklında zoru var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Nisan 2014; 13:42:36 >
  • evet DARKFOREST,,haklısın 5,10 bin kişi protesto etsin,,haberlere düşsün,,bak nasıl geri adım atıyorlar,,ama malesef bizim insanımız acaip,,,bir park için 3 ay gösteri yapılır,,,bu tür durumlarda kimsenin gıkı çıkmaz,,insanlar asıl bu tür haksızlıklar için el ele vermeli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel sağlık sigortası
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

yapacak bir şey yok
    torba yasa ile belki
    hukuk yolları kapalı
    bunun dinle inançla uzaktan yakından alakası kim kimin neye hizmet ettiğini çok ta iyi biliyor.
    Kazık yemek Birlik olmayanlar için geçerli yani bu ülkenin ana ırkı olan toplum için

buna akpli olup destek veren %2 bile değildir siyasete bulaştırmanıza gerek yok kimse memnun değil zaten! avrupaya göstermelik bir yasa çıkartıldı eee senin vatandaşının refahı avrupa düzeyindemi??? onu düşenemiyolar sorun orda ....adamların kol gibi işsizlik odeneği var...bizimkiler zor geçinen anadan babadan söğüşlemeye kalkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Nisan 2014; 13:52:56 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    REFAH DEDİĞİNİZ ÜLKELERDE,,EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 4.500TL VE ÜSTELİK ADAM ETİN KİLOSUNU 10TL DEN ALIYOR,,BİZ DE KİLOSU 30TL,,BİZ ONLARDAN DAHA ZENGİNİZ HERHALDE,GELİRİMİZ ÇOK Kİ PAHALI YİYİYORUZ,,
  • ben yeni mezun oldum 750 lira birikti bile

• MADEMKİ ADALET VAR,,İŞSİZ KALANLAR OTOMATİKMEN YEŞİL KARTLI OLSUN,,HER AY GİDİP İŞ BULMA KURUMUNA MÜRACAT ETİSN,,DAHA İŞ BULMADIM DİYE,,İŞ BULUNCADA YEŞİL KARTI OTOMATİKMEN DEVREDEN ÇIKSIN,,GSS EMEKLİLİĞE BİR ETKİSİ YOKKİ,,BUNUN İÇİN KİM SİGORTASIZ KALMAK İSTERKİ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

ben yeni mezun oldum 750 lira birikti bile

aynen, 982 lira
  • TORBA yasasında af söylentileri var,,bunun tamamı,yoksa sadece faizmi affedilecek,,,eğer sadece faizi ise,bence hiç değiştirmesinler,,millet faizi ne yapsınki,,vijdanen hepsinin silinmesi lazım be başka bir formül bulmaları lazı,,bu gss saçmalığının baştan düzeltilmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

yapacak bir şey yok
    torba yasa ile belki
    hukuk yolları kapalı

buna akpli olup destek veren %2 bile değildir siyasete bulaştırmanıza gerek yok kimse memnun değil zaten! avrupaya göstermelik bir yasa çıkartıldı eee senin vatandaşının refahı avrupa düzeyindemi??? onu düşenemiyolar sorun orda ....adamların kol gibi işsizlik odeneği var...bizimkiler zor geçinen anadan babadan söğüşlemeye kalkıyor...

parti adı yazmadım
    öğrenciler, askerler, işsizler, yurtdışında yaşayanlar bunlar insan değil mi
    bunların annesi babası akrabaları yok mu
    %2 si % 20 si yok bu işin
    Birlik olanları olmayanları var.
    Birde pollyannacilik oynayan aman dokanmasın bana yılan diyenler çok oldukça bu mesele çözülmez.
    Bunu o yada bu şekil ödeyeceğim.
    Zorundayım.
    Yoksa öleceğimi bilsem ödemem.
    Bu Vergidir sigorta değil.
    Hiçbir zaman siyaset yapanları savunmam.
    Ama bunların yaptığı dünyada yok.
    En nefret ettiğim hükümet.
    O yüzden kurunun yanında yaşta yanacak.
    Artık dünya yansa umrumda değil bir bardak su dökmem.
    Ülkenin en gencinden en yaşlısına %90 ı önyargılı.
    Oyle önyargılı topluma böyle hükümetler yakışır.

• bende 4000 tl oldu
  • yasayı bu hükümet çıkarıyor sonra komik bir şekilde borcunuzu sildik diyor sanki millete iş verdinizde çalışmadı işsizden para almakda varmış demekki bunların islamı para üzerine gerçi müslüman falanda değil bunlar bunlara oy verenlerde değil
  • saçma sapan bir şey
  • afla falan olucak iş değil bu tamamen kaldırılmalı.
  • evet bunun adı bal gibi vergi,,cezayla ve vergiyle karıştırılmış bir şey... ABD DE SOSYAL HİZMETLER UZMANI GETİR,DEKİ BU NEDİR,BİRDE MÜJDAT GEZENİN yılar önce çekilen ama yayınlanmayan hemoti filimini izletir,,hangisi daha saçma de,,bu gss saçmalığı der.
  • lotusx34 L kullanıcısına yanıt
    katılıyorum size ögrenciyim ve 4 bine yakın olmuş borcum ödemem imkansız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.