Şimdi Ara

Genel Sorun ( Pc çook yavaş, Ne yapabilirim ) Acil Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pc biraz eski aslında parçalarını değiştirmeyi düşünüyorum fakat biraz sıkışığım şu aralar pc AVG anti-virüs yazılınımı yükledim yavaştı 5x daha yavaşladı ayrdımcı olabilirseniz sevincem.. pc özelliklerini yazıyorum YARDIMLARINI UMUYORUM..

Pc Özellikleri:
    Microsoft Windows XP ( Home Edition )
    Service Pack 3
    İntel [R]
    Pentium [R] 4 CPU 3.00GHz
    2.99GHz , 512 MB RAM

Ayrıca açılışta 128 MB RAM ekran kartı galiba :D söledim çok eski fakat inş. Yardımcı Olursunuz.. Şimdiden hepinize Teşekkürler...

• AVG Yi Sil Arkadaşım Bu Kadar Aptal Virüs Programı Yoktur Heralde.Daha Kendini Bile Güncelleyemiyor.

ESET NOD 32 Yada AVIRA ANTI VIR Denemelisin. AVG Sistemi Yavaslatır Hantaldır.

İşlemcin İyi Eskiden Benimde Pentium 4 İşlemcim Vardı 2.0 GHZ'di Ama

Ram'ine Takviye Yapmalısın En Azından 1 GB Olsun.

Ekran Kartınıda 512 MB Yapmaya Bak. Görüşler Arttıkça Yazmaya Devam Edeceğim Kendine İyi Bak
  • sen öncelikle , windows u tekrar yükle. bir miktar performans artışı olur mutlaka
  • Ramin azsa ve girdiğin siteler belli ise antivirüs programı kullanma.Bende 4 aydır antivirüs yok. Yada ram ekle :)
    yada en az ram yiyen antivirüs diye arama yap :) Ve sistem optimize için Tune up 2006 kullan bayağı bi fark görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraxass34 -- 11 Temmuz 2010; 12:35:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrpanl

AVG Yi Sil Arkadaşım Bu Kadar Aptal Virüs Programı Yoktur Heralde.Daha Kendini Bile Güncelleyemiyor.

Ekran Kartınıda 512 MB Yapmaya Bak. Görüşler Arttıkça Yazmaya Devam Edeceğim Kendine İyi Bak

anladım çok saol kardes. fakat AVG daha yeni indirdim eskiden bende nod 32 kullanıyordum fakat 2 ay deneme sürümü :D yükle tekrar sil tekrar yükle bende bıktım yaklaşık 2 yıl oldu interntten bunu gördüm ücretsisz bir de avast vardı ama avasta pek güvenemedim bunu indirdim.. haklısın ama benm pc yenilemem lazım ya parçaları tek tek alcam çünkü pc kasası hoşuma gidiyo :D ya da güzel bi kasa alcam elim biraz sıkışık ... bi fırsatım olsa 1 gb - 2 gb ekran kartı RAM filan 320 gb HDD almayı düşünüyom birde XP Home edition onu Professiyonel yapmayı düşünüyorum umarım daha iyi olur siz ne dersiniz ?? zatn AVG bir tane virüs kaçırsın direk değiştircem ama Nod 32 hepsi ücretli bir de ona para bayılmayalım :D deneme sürümü 2 ay hemde eski sürüm bedava olsaa diğer yorum yazan kardeşlerimize teşekkür ediyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: rockkek

quote:

Orijinalden alıntı: btrpanl

AVG Yi Sil Arkadaşım Bu Kadar Aptal Virüs Programı Yoktur Heralde.Daha Kendini Bile Güncelleyemiyor.

anladım çok saol kardes. fakat AVG daha yeni indirdim eskiden bende nod 32 kullanıyordum fakat 2 ay deneme sürümü :D yükle tekrar sil tekrar yükle bende bıktım yaklaşık 2 yıl oldu interntten bunu gördüm ücretsisz bir de avast vardı ama avasta pek güvenemedim bunu indirdim.. haklısın ama benm pc yenilemem lazım ya parçaları tek tek alcam çünkü pc kasası hoşuma gidiyo :D ya da güzel bi kasa alcam elim biraz sıkışık ... bi fırsatım olsa 1 gb - 2 gb ekran kartı RAM filan 320 gb HDD almayı düşünüyom birde XP Home edition onu Professiyonel yapmayı düşünüyorum umarım daha iyi olur siz ne dersiniz ?? zatn AVG bir tane virüs kaçırsın direk değiştircem ama Nod 32 hepsi ücretli bir de ona para bayılmayalım :D deneme sürümü 2 ay hemde eski sürüm bedava olsaa diğer yorum yazan kardeşlerimize teşekkür ediyorum ..

SENDE SAOL ABİ :)

Avira AntiVir Personal Edition 2010

KESINLIKLE AVIRA KULLANMALISIN HEM KASMIYOR HEMDE COK GUVENLI DAILYMOTION'DA BILE VIRUS VARMIS TROJAN HEMEN UYARDI SAYFAYI ENGELLEDIM :D

2 GB RAM'IN OLURSA WINDOWS 7'YE GEC COK SEY FARKEDIYOR :) TERTEMIZ OLUYOR PC :D

• tmm çok saol kardes.. :D yardımların için teşekkür ediyorum.. bu avirayı araştırcam çok saol ...
  • ya bu zamanda ücretsiz bir antivirüs programı bulmak çok zor :D Avira ya baqtım kardes fakat o da paralı sadece deneme sürümü var :D ne yapam yaww ücretsiz nasıl bulabilirim hiç. olmazsa pc rahatlasın ve güvenilir bi marka olsun :D arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayrıca aklıma geldi bu aviranın antivirüs 2010 vistaya göre uyumlanmış galiba öyle gösteriyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmniKnıghT -- 12 Temmuz 2010; 17:43:56 >

• quote:

ya bu zamanda ücretsiz bir antivirüs programı bulmak çok zor :D Avira ya baqtım kardes fakat o da paralı sadece deneme sürümü var :D ne yapam yaww ücretsiz nasıl bulabilirim hiç. olmazsa pc rahatlasın ve güvenilir bi marka olsun :D arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ayrıca aklıma geldi bu aviranın antivirüs 2010 vistaya göre uyumlanmış galiba öyle gösteriyor ??

YA ONU BOSVER SEN :D O DENEME AMA TAM SURUM GIBI 12 AY GIDIYOR :D

• İyi bir kullancı isen; virüsün nereden geleceğini az çok tahmin ediyorsun, bu yüzden ben virüs programı kullanmıyorum...

Arada bir gariplik hissedersem combofix ile güvenli kipte taratıyorum o kadar.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sisteminin işlemci macununu yenile, ram'i arttır, yeni bir format at...

Eskisine göre fark eder.
  • valla bir sitede buldum cevap bekliyordum ücretsiz diyo :D ama vista benm aklımı karıştırdı bi ara indircem fırsat bekliyorum :D bi sileyim şu AVG yi onu indireyim umarım çalışır sorunsuz bir şekilde pc rahatlasın o bana yeter yaww :D
  • ya dediğim gibi şimdi avirayı yüklüyorum kurmak üzereyim inş. vista için deildir fakat benm amacım parçaları yenilemek.. para çıksın :D ram filan iyi bi düzenlicem baştan sona sıfır gibi yapmayı düşünüyorum umarım fazla tutmaz ama şimdilik bunla idare etcez :D
  • quote:

ya dediğim gibi şimdi avirayı yüklüyorum kurmak üzereyim inş. vista için deildir fakat benm amacım parçaları yenilemek.. para çıksın :D ram filan iyi bi düzenlicem baştan sona sıfır gibi yapmayı düşünüyorum umarım fazla tutmaz ama şimdilik bunla idare etcez :D

AVIRA'DA Daha Az Hizmet Calısıyor. Denemen Tavsiye :D COK GUVENIYORUM AVIRAYA :D
  • ewt kardesm indirdim gerçekten iyi gibi gözüküyo çok sevdim pc hızı eskisine döndü ama pc açılışta çok oyalanıyo eskiden AVG olmadan da önce atıyorum 5dk da internete bağlanıp sunucular açılıyorsa AVG ile 7 dk oldu şimdi ( avira ) en az 9 dk bekliyorum açılması normal fakat masa üstü geldiğinde internete bağlanması msn açılması filan baya uzun sürüyo... umarım anlatabilmişimdir :D

şu anda pc hızlandırma komutlarına bakıyorum ( çalıştır komutları ) sizde ordan dedikleri gibi hızlandırırsam iyi olur mu sizce bu yaptığım doğru mu olur ??

• Antivirüs olarak yavaş bi sisteme kesinlikle Nod32 ve Kaspersky yüklenmez.
    Bu yazılımlar herşeyi taradığı için kasar.

Avast öneririm pek kasmıyo.

Bide 512 Mb ram çok az. Bi şekilde 1 Gb ram almanı tavsiye ederim dostum
  • quote:

ewt kardesm indirdim gerçekten iyi gibi gözüküyo çok sevdim pc hızı eskisine döndü ama pc açılışta çok oyalanıyo eskiden AVG olmadan da önce atıyorum 5dk da internete bağlanıp sunucular açılıyorsa AVG ile 7 dk oldu şimdi ( avira ) en az 9 dk bekliyorum açılması normal fakat masa üstü geldiğinde internete bağlanması msn açılması filan baya uzun sürüyo... umarım anlatabilmişimdir :D

şu anda pc hızlandırma komutlarına bakıyorum ( çalıştır komutları ) sizde ordan dedikleri gibi hızlandırırsam iyi olur mu sizce bu yaptığım doğru mu olur ??

MSCONFIG'E GIR
    ORDA BAŞLANGIC VAR.BILMEDIGIN HIZMETLERIN ISARETLERINI KALDIRKI BAŞLANGICTA CALISMASIN

Genel Sorun ( Pc çook yavaş, Ne yapabilirim ) Acil Yardım..

• tmm ya pederle anlaştım parayı hazırlıcak sizce şbunları olmam iyi olur mu ne tavsiye edersiniz ??..

320 gb HDD
    1 gb RAM
    1-2 gb ekran kartı
    bir de Xp home edition deil de arkadaştan alabilirsem Professional yüklicem sistem olarak.. iyi olur mu tavsiyeler ne olur
  • quote:

tmm ya pederle anlaştım parayı hazırlıcak sizce şbunları olmam iyi olur mu ne tavsiye edersiniz ??..

320 gb HDD
    1 gb RAM
    1-2 gb ekran kartı
    bir de Xp home edition deil de arkadaştan alabilirsem Professional yüklicem sistem olarak.. iyi olur mu tavsiyeler ne olur

Ram düşük kalır...
  • ewt şimdi fakettim gerçekten de ram azz kalıyo. .. ayrıca Clayns_seco bu modlu xplerden kurma. derken nasıl yani anlayamadm ne modlu ??
  • quote:

ewt şimdi fakettim gerçekten de ram azz kalıyo. .. ayrıca Clayns_seco bu modlu xplerden kurma. derken nasıl yani anlayamadm ne modlu ??

Onu bende anlayamadım ama neyse... Ekran Kartı Ne kadar sa Ram de Ondan ya Biraz daha Fazla Yada Eşit Olsun Diyelim Ekran 1gb se ramde 1.5 falan olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.