Şimdi Ara

Genel Sorun ( Pc çook yavaş, Ne yapabilirim ) Acil Yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt anladm 1 gb ekran kartı 2 gb RAM gibi öyle olması daha iyi olur..
  • peki birşey daha sorcam yaww dedim ya özellikleri saydım peki bunlar tahminen ne kadar tutar markası filan değişri mi ya da çok önerdiğiniz bi marka var mı ?? onları alayım markalardan ne kadar tutacağını hessaplayım.. tekrar yazıyorum özellikleri vee yardımlarını bekiyorum...

yaklaşık olarak 320 gb HDD
    1gb ekran kartı
    2gb RAM
    başkaaaa :D :D başka yok bu kadar herhalde
  • MOD'LU DEDIKLERI HERALDE DEGISIK MODIFIYELI XP SURUMLERI YADA DIGER DEYISLE TEMASI FALAN HEMEN HEMEN HER OZELLIGI DEGISTIRILMIS SURUMLER.

XP HOME EDITION VE PROFESSIONAL EDITION 2'SIDE AYNIDIR. SADECE BIRI HOME DIGERI PRO :)
  • rockkek, arkadaşım eğer konu günceliğini devam ediyorsa size bir kaç öneri de bulunmak isterim gerçi arkadaşlar bir kaç şey yazmış

Şimdi şunları dene faydalı olacağını düşünüyorum;

1.si Pc'ye temiz bir format at ve Eset Not32 Anti Virüsü yükle

2.si Ram yetersiz diyorsan varsa fazladan flash bellek veya Hafıza kartı pc ye Readyboot yaparak flash belleğini yada hafıza kartını Ram olarak kulanabiliyorsun performans olarak farkını göreceksin

3. Önümüz yaz biz insanlar nerdeyse sıcaktan buharlaşacaz Pc ler nasıl dayansın. Pc kasasnı aç işlemci ve kasa fanını ve açabiliyorsan PSU'yu onunda fanını temizle ve makine yağıyla yağla.

Tozlu ve yağsız fanlar: Çok ses, az işlev parlar eski kasalarda kasadaki fanlar soğutma açsından pek yeterli değil.
  • ewt anladm teşekkür ederim.. nse başımızın çaresine bakarız :D :D yanlış anlamayın..
  • Ayrıca PC nin kasasının Yanını Açıkda Bırakabilirsin Ama Biraz Fazla Tozlanır Genede Sıcaklığı Fazla Artmadığı İçin PC Hızlanır Kolay Kolay Yavaşlamaz Sonuçta arkadaşın dediği gibi eskiyse kasa pek işe yaramaz... Bide kasanın güneş görmemesi kaloriferlere çok yakın olmaması gibi konularada dikkat et azda olsa performans değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 14 Temmuz 2010; 9:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.