Gerek bugün oynanan karşılaşma, gerek önceki karşılaşmaları dikkate alarak takımı bir daha değerlendirmeliyiz bence.
Öncelikle Mehmet Topal gibi bir oyuncuyu oynatıyorsan, defansif futbol oynayacağın anlamına gelir. Bu kesin. Mehmet Topal, Selçuk Şahin tipi bir futbolcudur. Onun bir kaç üst modeli diyelim.
Hani Fenerbahçe golü kovalayan bir takım olacaktı? Rakibi kovalamaktan başka bir şey yapmıyoruz. Topal'ı kadroya alınca daha mı iyi defans yapıyoruz diğer takımlardan? Bu konuda GS örneğini vermek istiyorum. Orta sahada iki oyuncuları var. Selçuk, Melo. Bu iki oyuncu hem ileride hem geride oynuyor. Topu ayağında tutup, iyi kullanıyor. Çok sıkışırlarsa Sneijder geliyor geriye ki Sneijder'i ileride tutunca rakip pek gelemiyor. Gelsin diyelim, Sneijder'e bir topu at, orada ayağında dolandırıp takımın ileri çıkmasını sağlıyor. Buradan da 10 numara eksikliği çektiğimizi çıkarıyorum. 10 numara olmayacaksa bile çift forvet lazım.
Emre Belözoğlu beğendiğim bir oyuncu. Ama bu sene formdan düşmüş, koşamıyor. Teknik direktör kenara çekemiyor adamı. Şak diye çekeceksin kenara. Hiç kimse takımın üzerinde değildir. Gerekirse yollanmalı.
Alper gibi canavar gibi bir futbolcun var, ileri katedebilen. Kenarda tutmak için mi aldınız?
Meireles, tekniği sağlam futbolcu. Ama varlık gösteremiyor. Artık sakatlık mı diyelim bilemedim. Formda olduğu maçlarda kendini belli ediyor, ama oynamadığı zaman da çekilecek oyuncu değil. Bu adamı ateşleyecek hoca lazım. Ersun'da o ışığı göremiyorum. Kupa görmüş adam, burada motive olamıyor. Selçuk gibi bir adamla aynı takımda, normaldir. Kötü oyuncular, iyi oyuncuları köreltir. Ayrıca meireles'in tam orta saha göbeğinde oynaması lazım. ileride fiziği yetmiyor, geride de ekstra bir şey yapmıyor. gölge savunması. Bu adamı canlandırmaya bakacaksın bir an önce. Böyle diyince aklıma Fatih Terim geldi. Teknik direktör faktörü önemli.
Bekir, bu takım bu adama muhtaçsa, yönetimin beceriksizliğidir. 20 yaşında genç bir oyuncu al sağ bekte yedek olarak beklesin. En azından tecrübesiz deriz. Aynı şekilde Topuz da öyle. Tam anadolu takımı oyuncusu. Kayseri de sürekli oynar, bizde değil.
Caner, bu adam yedekte beklemeli. Krasic, 29 yaşındaki adamın parlamasını bekliyoruz. Stoch Kuyt, mücadeleci futbolcu. O kadar. Fazlası yok. Daha iyisini almadan daha iyi bir takım olamazsın. 32 yaşındaki oyuncuyu kanatta oynatıyoruz. Cristian H.A.K, kadlecten iyidir, ama iyi bir futbolcu değil. Yetenek parıltısı gören var mı onda? Fener futbolcusu değil. Kadlec
Yobo, bu sene idare eder Alves, takımın en iyisi GG: sakatlanmasaydın, formda olsaydın, fener daha iyi bir haldeydi. Webo, gol atıyor ama ikinci sınıf oyuncu. Genç forvet lazım, ben olsam çok hızlı bir oyuncu daha alırdım. Oyun tıkanırsa 3 lü forvete dönersin. Atılan topları yakalasın yeter. Arada pres de yapar oh mis. Burak Yılmaz o kadar golü nasıl atıyor ya? aha da böyle.
Sow, bazen muhteşemsin, bazen sıradan üstü. Forvet oynamalı. Emenike, Sow'un yanında forvet oynamalı. bu adamın formda halini biliyoruz. bam güm.
Volkan, mertten daha iyi ama Yine de Mert'e devretsin. Genç kan iyidir. Takımdaki ölü toprağın dağılmasını sağlar.
Ersun gitmeli, kötü olduğu için değil, büyük teknik direktör olmadığı için.
Aziz gitmeli, kiğılı vs. de. Dinamik bir yönetim gelmeli.
Bizi zorlayan takımlara bakalım, Arsenal, Redbull Salzburg, PSV, üçününde ortak noktası genç futbolcular. İçeri katedebilen futbolcular. Bizde bir tek alper var.
Bu da benim kadrom.
Ya da iyi bir 10 numara alınsın (çok zor). her türlü girer bir yere. atladıklarım olabilir, ekleme yapabilirim.
Sen birdaha sol tarafa transfer yapılacağını mı sanıyorsun? Yönetim resmen Kadlecten başka yok dedi.
Diğerlerine gelirsek vallahi bilemiyorum artk isteyince de yapılmıyor ihtiyaç olduğunda da.
transfer yapılmayacak ki zaten. olması gerekenlerden bahsediyorum
Mehmet Topalı oynatıyorsan defansif oynuyorsundan sonrasını okumaya gerek görmedim sizin gibi boş adamlar yorum yapmasa ne güzel olur.
evet üstad, o yüzden fenerbahçe iki senedir sahayı rakibine dar ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Reantum
Sen birdaha sol tarafa transfer yapılacağını mı sanıyorsun? Yönetim resmen Kadlecten başka yok dedi.
Diğerlerine gelirsek vallahi bilemiyorum artk isteyince de yapılmıyor ihtiyaç olduğunda da.
yönetim bence doğru söylemiş ilk kez.
"Kadlecten başka yok "
yani sadece bi tane varmış onuda yönetim almış !!
hoca: başkan bize bi sol bek lazım. elimizde sadece bir tane var bide türk üstelik. başkan: bence solbek için en fazla 5 m Euro verebilirim. hoca: !!!!!
hoca: neden ? başkan: bilmem içimden öyle hesapladım. bana göre f.bahçe bütçesindeki takımlar sol bek için en çok 5 vermeli.
hoca: hımmm peki , başkan: ben menajerlere bi sorayım. yabancı olcak 5 olcak, takımıyla sorunlu olacak şeklinde listeden ayıklasınlar. hoca: ok haber verirsin başkan. by
Stoch gibi 23 yaşında ayağı çok iyi seri futbolcuyu gönderirsen Sow gibi golcüyü de sola koyarsan ezerler böyle. Transfere gerek yoktu. Stoch-Caner bize yeterdi.
Stoch gibi 23 yaşında ayağı çok iyi seri futbolcuyu gönderirsen Sow gibi golcüyü de sola koyarsan ezerler böyle. Transfere gerek yoktu. Stoch-Caner bize yeterdi.
stoch'u elden kaçırdığımız için yazdım o transferi. o geri gelmez daha.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme