Ht 400 bağlantı sorunu var yine fabrikaya gittim İnternet modülünü değiştirdiler sorun kalmamıştı bu gün yine başladı ht400 den vazgeçtim artık telefon ile konuştum yarın iadesi alınıcak ve san tek termostat alıcağım
Şu ht 400 ü terastan atıp üstüne gaz beton fırlatmak istiyorum bağlanmıyor ne yaptıysam almaz olaydım
MeraklıForumcu M
kullanıcısına yanıt
resimde görüldüğü gibi . Kutunun içinden çıkan kablonun kahve ve mavi kablosunu ( beyaz ve kahverenginin karşısına taktım modeminde com ve no kısmına taktım. Comun karşılığı kahverengi , no mavi .
SİZİN kombiden bağlandığını klemens ler kısa devreyi değilmi
Benim ht400ğ hallettik modem deymiş sorun modem arayüzünü karıştırırken termostatın mac adresini bloklamışım termostat ta bağlanamamış uzaktan bağlantı kurdular bilgisayarıma arayüzden hallettik ben şimdilik ht 400 den memnunum.
Arkadaşlar kolay gelsin, grafikten hiç bişey anlamadım, evde olmadığım ayın 31 inde HT400 çalışma durumu pik yapmış, bu kendi kendine kombiyi 20 saat boyunca çalıştırmış mi? Anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytacozeken -- 1 Şubat 2019; 10:54:52 >
Selamlar, esimin telefonu android benimki iphone. Guncelleme sonrasinda sadece android komut veriyor. İphon sildim tekrar bağlandığım halde komut vermiyor. Bu sorunu yasayan var mi?
Aytacozeken A
kullanıcısına yanıt
Evet 20saat çalıştırmış.
kazar
kullanıcısına yanıt
Kendi e-posta adresinize davet maili gönderin öyle deneyin.
Kendi mail adresimi davet ettigimde zaten bu mail davetli diyor. İsin ilginci ht400 guncellemesini yapmadan once normaldi.simdi esimin adresini silaem bile kullanicilardan yine de ondan kontrol ediyor iphone kontrol etmiyor, Bagli gorunuyor ancak isi değişimi yapmiyor. İphone dan kullanan var mi aranizda?
Güncelleme geldi iosta yaptım. Uygulama sapattı üyeliğim olduğu halde mail adresine kayıtlı hesap bulunamadı hatası verdi. Sonrasında aynı mailden üyelik aldım . Yeniden kurulum yapmaya çalışıyorum ama hata veriyor. Şuan kombiyi kullanamıyorum :/
Ayni benim de. Guncellemeden sonra sapitti kontrol edemiyorum baglanamiyorum. 2 saattir ugrasiyorum yapamadim. Yarin da pazar adamlara da ulasamayacagiz.
Bende de ayni durum var. Guncelleme sonrasi iphone erisemiyor. Android varsa onda sorun olmuyor. Farkli blrkac yane mail adresi alip denedim yok olmuyor. Sadece android calistiriyor. Böyle bir guncelleme denemeden neden yayinlanir anlamak zor. Ulasilmiyorda telefonlarina.
Bir onceki ios sürümünü bulabilsek o calisiyordu ne güzel. Elinde olan var mi eski sürüm? Ya da nasıl ulasabiliriz acaba?
kazar
kullanıcısına yanıt
Ios ile ugrasmayin bence firmaya mail atin yada haftaici arayin yardimci olacaklardir.
kazar
kullanıcısına yanıt
Benim eşim kullanıyor iphone dan hiçbir sorun yok benimkide android bundada sorun yok.
Gardaşlarım yeni ev kurun eski evi kapatın hallolur bence sorununuz.
serkan235
kullanıcısına yanıt
Gardaşım HAYIRLI olsun sende edinmişsin ht500 aldın galiba değil mi?
serkan235
kullanıcısına yanıt
Firmada Ulaş bey var o çok yardımcı oluyor
Tel: 05339306626
MeraklıForumcu M
kullanıcısına yanıt
Guncelleme yaptiniz mi app stordan? Guncelleme sonrasinda sorun oldu