Maalesef 2 gün düzgün çalıştı sonra tekrar kopmalar başladı :/ Modemden kontrol ettim sürekli bağlanıp kopuyor cihaz ve bu esnada sabit yeşil ışık yanmaya devam ediyor. Statik ip dahil tüm kombinasyonları denedim çözüm olarak 1.3.7 sürümünü kurdum ve şimdi sorunsuz çalışıyor. Tabi ne kadar böyle sürer kestiremiyorum. |
GENERAL - HT400 Akıllı Oda Termostatı Hakkında Herşey! (8. sayfa)
-
-
Herkese merhaba bu sabah cihaz internet yok hatası verdi. Uygulamaya giriş yapamıyorum. Müşteri hizmetleri de yanıy vermiyor. Ne yapmamız lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu kış başı aldım cihazı ve sorunsuz kullanıyordum. Geçen hafta modemime uzaktan reset attırdım 5 ghz ağına bağlanmadığı için ve o gündür kullanamıyorum.
Sorunum ise çok acayip, ht400 ağına bağlanıp evdeki modemin bilgilerini giriyorum. Yeşil ışıl yanmıyor sürekli mor ışığa dönüyor. Wifi isimlerini-şifre isimlerini defalarca değitirdim, en basit şeyler yaptım, cihazı 2 gün kendi haline bıraktım, farklı bir kullanıcı ile sıfırdan kurmayı denedim ama nafile. Uygulamanın farklı versiyonlarını da denedim hatta başka kablo ile başka prize dahi taktım ama olmadı.
Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazın sitesinde teknik özlelliklerinde ;
ÖLÇÜM HASSASİYETİ=0.1 C
SICAKLIK AYARLAMA HASSASİYETİ=0.1 C
ÇALIŞMA HASSASİYETİ=0.5 C
yazıyor. Çalışma hassasiyeti dikkatimi çekti. Örneğin ben cihazı 23 C ye ayarladım diyelim. Cihaz oda sıcaklığı kaça düşünce kombiyi devreye sokacak? 22.5 C mi yoksa 22.8 veya 22.9 mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: alpozturk2002Cihazın sitesinde teknik özlelliklerinde ;
ÖLÇÜM HASSASİYETİ=0.1 C
SICAKLIK AYARLAMA HASSASİYETİ=0.1 C
ÇALIŞMA HASSASİYETİ=0.5 C
yazıyor. Çalışma hassasiyeti dikkatimi çekti. Örneğin ben cihazı 23 C ye ayarladım diyelim. Cihaz oda sıcaklığı kaça düşünce kombiyi devreye sokacak? 22.5 C mi yoksa 22.8 veya 22.9 mu
Aynı soruyu ben soracaktım
Dediğim gibiymiş. -0.5 C ve +0.5 derece çalışma aralığı.
bu da 1 C oynama demek. Konfor sağlar mı bilemiyorum. Cosa ya baktım sanırım onda 0.1 C çalışma hassasiyeti. Onun da dezavantajı termostat başka odaya götürdüğünüzde pille çalışıyor. pil de çabuk bitiyormuş
-
-
Edit. Sıkıntı bendeymiş. Silinebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 31 Ocak 2021; 20:16:21 >
Herkes HT400 cihazını kullanmaya devam ediyor mu? Son durum nasıl?
-
Ben kullanıyorum gayet başarılı nazar değmesin 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar.
Bende 2 kıştır kullanıyorum cihazı.
Sıcaklığı doğru okumadığı için kombiyi çalıştırmıyor.
Oda 22° iken 26 gösteriyor. Yarım saat sonra 24 gösteriyor. Çok değişken. (Halihazırsa kalibrasyonu yapmıştım)
Bu benzeri problem yaşayan oldu mu
ben bıktım artık bu cihazdan.. sürekli bağlantı kopması , kurulum tamamlanmama sıkıntısı yaşatıp duruyor. servise göndermekten bıktım.. defalarca uğraştıktan sonra zar zor bir kurumu sağlıyorum en fazla 30 dakika sonra bağlantı yine kopuyor. son kez tamire bi daha göndereceğim ve artık olmazsa atacam cihazı. 2-3 senedir her kurulum sürecinde çok çok sorun çıkaran bir marka..
-
Reset atamıyorum. Arkasındaki düğmeye defalarca bastım ama olmuyor. Var mı bir ilmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X