Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (1199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
899.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rehber de ilk harfler soluk hale geldi neden olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 2.5 yıldır kullanıyorum bugün telefonu yere düşürmem ile yan on/of(kilit) tuşu bozuldu hala çalışıyor ama yerinden düşüp çıkıyor.. İstanbul'da oturuyorum bunu en hızlı nerede yaptırabilirim ve kaç tl tutar.
  • Hocam mesajınızı yeni gördüm benim ses tuşunda sorun yok sadece kilit(güç) tuşu koptu idareten yerine taktım ama çok gevşek duruyor, hangi serviste yaptırdınız 50 liraya ve telefonu kaç saatte/günde yaptılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuaLityTR -- 1 Eylül 2018; 17:45:53 >
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    Telpa'da yaptırdım hocam. İki saat sürmedi kısa sürede hallettiler.

• Teşekkürler hocam, çalışma saatlerine baktım pazar günüde açık galiba yarın götürüp yaptırayım tahminimce fiyatlara zam gelmiştir. Sonucu buraya yazarım.
  • selamlar
    7.1.1 için uygun xposed yayınlandı mı acaba bu cihaz için? tek hatlı modeli mevcut bende. google taraması yaptım ancak net bir bilgi bulamadım.
  • Telefonu(gm 4g) bugün Telpa'ya götürüp yaptırdım açma kapa tuşunun yapılması için arka kasanın değişmesi gerekiyormuş, açma kapatma tuşu yan ses tuşları da değişmiş oldu. Ücreti ise 85TL tuttu eylül ayında zam gelmiş. Birde arka kapak aldım telefonun dış görünüşü sıfır gibi oldu.
  • Arkadaşlar binlerce sayfayı okuma fırsatım yok,daha önce sorulduysa veya çözümü paylaşıldıysa affola.
    Şebeke sorununun çözümünü bilen var mı acaba? Arkadaşımın telefonunda interneti 4G'ye aldığımızda sadece tek bir noktada çekiyor,telefon 4G'de iken birini aradığınızda hat gidiyor,3G'de hiç çekmiyor telefon,sadece 2G'de doğru düzgün çekiyor.Şimdiden teşekkür ederim.
  • 9888 9 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda volte yok o yuzden 4g de arama yapamassiniz arama yaparken 3g cekiyorsa 3g de cekmiyorsa 2g de arar

• Telefonu depolamadan girip sifirla dedim 30dk bekledi baktim hareket yok pilini sokup taktim simdi general mobil yazisindan oteye gitmiyor

Bu telefon copmu oldu simdi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    Servise götürün onlar halleder yazılım işini.
  • Telefonda .thumbnails--(sayılar) olan 2 dosya var ve silinmiyor 8gb yer kapliyor bir sey yukleyemiyorum nasıl silinir veya boyutu azaltilir?

• Bu telefon için internet üzerinden batarya alıp memnun kalan arkadaşlar alışveriş yaptıkları linkleri atabilirler mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Bu telefon için internet üzerinden batarya alıp memnun kalan arkadaşlar alışveriş yaptıkları linkleri atabilirler mi acaba?
    Evet Arkadaşlar Batarya Alıpta Memnun Olan Var mı. Nerden aldığını söylerse....

• Erkan07 E kullanıcısına yanıt
    1,5 -2 ay kadar önce GM servisten 40 tlye aldım. Eşim epey memnun, önceden günde 2-3 kez şarja taktığını söylerken şimdi günü kurtardığını söyledi.
  • Bu telefondan bir türlü uzaklaşamıyorum geçen gün yine sadece kamera hatası olduğunu söyleyen birisinden cihaz aldım ama gördüm ki hem şarj soketi sıkıntılı hem de pc telefonu görmüyor,neyse şarj soketini değiştirdim ama yine pc görmüyor cihazı ve bu nedenle custom rom kuramıyorum.Tavsiyesi olan var mı?

• Telpa'dan batarya siparişi verdim bakalım nasıl gidecek şarj. Şimdiki batarya birden düşüyor. Misal %78 seviyelerine kadar hızlı geliyor sonra az daha normal ama yeni batarya alınacaktı gene de.

• arkadaşlar android one telefonu açıyorum ancak en ufak şeyde kapanıyor yada tekrar açılıyor

cocukların elindeydi haliyle düşüyor falan bunun arıza neresindedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achambo

Telefonda .thumbnails--(sayılar) olan 2 dosya var ve silinmiyor 8gb yer kapliyor bir sey yukleyemiyorum nasıl silinir veya boyutu azaltilir?
    Dosyalarinizi yedekleyin ve format atin. En temizi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Dosyalarinizi yedekleyin ve format atin. En temizi bu.

Alıntıları Göster
    Çoktan hallettim orjinal romu tekrar attim sifirdan kurtuldim

• 
Sayfa: önceki 11971198119912001201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.