Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
899.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kamera hakkında bilgi almak isterseniz buyrun:

http://forum.donanimhaber.com/m_106414393/f_//tm.htm#106414393
  • Öncelikle sana cevap vereyim asdzxcas3507.
    Saatte %25 gitmesi çok fazla şimdiye kadarda böyle bir sorunu olan arkadaşımız olmadı sanırım. Bu %25 giden saatte ne yapıyorsun bu önemli. Yani ağır bir oyunu, yüksek ekran parlaklığıyla oynarsan bu şekilde gitmesi normal.Bu saat içinde neler yaptığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz belki.
    Bunun dışında şimdiye kadar şarj süresiyle ilgili kullanıcıların paylaştıkları şarjda %100 olduktan sonra biraz daha tutmak, ayarlardan 4G yi 3G ye getirmek gibi çözümler var istersen bir dene bunları.
    İkinci sorun içinse evet CPU-Z de 4 çekirdekte aktif fakat bunun bir problem olduğunu sanmıyorum. Bunun şarjı etkilediği sonucunu nasıl çıkardınız? Aynı şekilde cihazda şarj sırasında ısınıyor ama onun dışında çok ısınan bir cihazda değil ısıdan kastınız nedir burada?

GPS ile ilgili konulara gelirsek arkadaşların dediği gibi GPS Status programının pro versiyonunda bağlantı sorunu yaşadım. Daha sonra ayarlardan Konum mod kısmından yalnızca cihazı seçtim ve wifi yi kapattım sonrasında ise ilginç bir şekilde bağlandı. Bu süreçte arkada arama yapıyordu. Ya wifi kapatmaya bağlı olabilir bu durum ya da ilk bağlantı için biraz uzunca beklemeniz gerekiyor da olabilir. Çünkü şimdi hangi ayara getirirsem getireyim hızlı bir şekilde bağlantı kuruyor GPS. Tabi bunları yaparken balkonda ya da açık bir alanda olmaya dikkat edin ev içinden GPS bağlantısı sorun yaratır genelde.

GM Asistandaki geri bildirim için ise anladığım kadarıyla "Fabrika ayarlarına geri dönün" ve "olmazsa bize getirin" standart bir cevap.Geri bildirimleri dikkate alıyorlar mıdır bilemem ama cevapları dikkate almadıkları belli. Aynı zamanda önceki okuduğum kadarıyla fabrika ayarlarına geri dönmek kullanıcı arkadaşlarımızın pek bir işine yaramamış o yüzden düzeninizi kurduysanız bunu denemenizin de pek bir anlamı yok. Çok kafanıza takılırsa deneyin tabi ki içiniz rahat etsin. :)

İyi Günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ventiol -- 1 Haziran 2015; 23:40:33 >

• Selamlar,
    1) 3g yi kapattigim zaman telefon çekim kuvveti işaretinin yanina ünlem işareti koyuyor. (Turkcell) acaba neden? Normal mi?
    2) birkaç defa telefon çaldı, ekrandan görüşmeyi almak için butonu sağa çektiğinde tepki vermedi. Telefon defalarca çaldı, gorusmeyi almak icin uğraşmama rağmen ekran tepki vermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SMS prblemi için sistem geri yükleme yaptım,sonuç nafile....
  • arkadaşlar aynı sorun bendede war wifi açıkken kapadığımda tekrar normal 3g ye weya 2g ye geçiş yapmıyor we telfna ulaşlmaz oluyor dışardan arayanlar ulaşlamıor diyor neden yapıyor bu sorunu fabrika ayarlarına dönmeme rağmen sorun çözülmedi 4 gün bu sorun yoktu yada farketmedim şuan oldu we gerçekten sıkıntılı bi durum
  • Ben bulamadım cevaplarada baktım göremedim bildirim ışığı yanmıyor sarja takınca sarı ışık yanıyor ama ne whatsappdan msj gelince ne normal mesaj gelince nede cevapsız cagrı falan bişi olduğunda her hangı bı ışık yanmıyor birde enteresan ıcındekı kucuk muzıklerı calınca son seste hoparlör titriyo bi tık düşürünce normal çalıyo her hangi bir mp3 çalınca son seste o titreşim sesı cıkmıyo :) onu cözemedim ama bildirim ışığı önemli benim için nerden yapıyoruz acaba?
  • Yarın telefonu alıyorum N11 mi gold mu kararsızım...

sizce hangisinden almalıyım ?
  • fiyatı uygun özellikleri iyi discoveryden daha iyidir mantığıyla aldım ama 1 haftadır hep bir problemle uğraşıyorum.toplu mesaj atma problemi mi olur ya bu devirde? çok basit hatta başka tel.lerde sorun dahi edilemeyecek şeyler bizim tel. de var..saf android bazı şeyleri anlarım ama temel konularda sıkıntı yaşıyoruz.pil yüzdesini görmek+sim karttaki kişileri görmek+kapalı halde şarz ederken ekranın kapanması+toplu mesaj göndermek+kamera video kayıt ederken reset atması ilk aklıma gelen oha dedirtecek cinsten saçmalıklar..
    yazılımmı olur güncelleme mi yapılmalı bişeyler insanı pişman ettiler samsung lg ye para bayılmadığına nerdeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelosman

fiyatı uygun özellikleri iyi discoveryden daha iyidir mantığıyla aldım ama 1 haftadır hep bir problemle uğraşıyorum.toplu mesaj atma problemi mi olur ya bu devirde? çok basit hatta başka tel.lerde sorun dahi edilemeyecek şeyler bizim tel. de var..saf android bazı şeyleri anlarım ama temel konularda sıkıntı yaşıyoruz.pil yüzdesini görmek+sim karttaki kişileri görmek+kapalı halde şarz ederken ekranın kapanması+toplu mesaj göndermek+kamera video kayıt ederken reset atması ilk aklıma gelen oha dedirtecek cinsten saçmalıklar..
    yazılımmı olur güncelleme mi yapılmalı bişeyler insanı pişman ettiler samsung lg ye para bayılmadığına nerdeyse...

Noktasına kadar katılıyorum.....

• Otg desteği olmaması çok kötü. Umarim güncelleme ile verir gm bu desteği

• 3G nin çekmemesi de sıkıntı olmaya başladı. İlk mesajda bahsedilen ayarları yaptım ama hâlâ ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Selamlar,
    1) 3g yi kapattigim zaman telefon çekim kuvveti işaretinin yanina ünlem işareti koyuyor. (Turkcell) acaba neden? Normal mi?
    2) birkaç defa telefon çaldı, ekrandan görüşmeyi almak için butonu sağa çektiğinde tepki vermedi. Telefon defalarca çaldı, gorusmeyi almak icin uğraşmama rağmen ekran tepki vermedi.

1- Evet normal.
    2- O durum ile karsilasirsaniz guc tusuna basin ekran kapansin, sonra guc tusuna tekrar basin ekran acilsin ve konusmayi acin.

• Beyler Gold mu N11 mi yardımcı olun Gold da bir günde ürün gelir diyor ama ne kadar doğru acaba ?

N11 kaç günde ürünü yollar satıcılar farklı olsa da ortalama bi süre var mı ?
  • arkadaşlar benim sorunum wede wifi ile 3g hep açıktır hiç kapatmıorm ama mesela wifi kapatım tekrar 3g geçmek yerine telefon hiç bağlanmıyor operatore arayanlar ulaşamıor ben elimle 3 -5 defa hücresel weriden elimle kayd ediorm telfnu anca ozmn bağlanıor ki buda çok uzun sürede oluyor acaba neden boyle oluyor 3 gündür sorunsuzdu bugün basladı
  • adilkahraman A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:21:3 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama bazı arkadaşlar biraz buluttan nem kapıyorlar artık. Pil sorunu göstermiyo diye sorun var diyosunuz. Bu bir sorun değil yazılımsal eksikliktir. Google m sürümünde dahi koymadı bu özelliği (hatırladığım kadarıyla). Marketten iki saniye bir app yardımıyla olay çözülüyosa neden burada ağıtlar yakıyosunuz ? Hem ben hala o programı kurmadım. Yüzde görünmesi çok önemli değil zaten bir kere daha aşağı çekince görünüyor. Diğer bir olay wifiyi kapatınca 3gye otomatik geçiş yapmamasıymış. Bu da bir sorun değil. Gidin iphonelara bakın onlarda da bir süre bekler öyle gelir simge. Simge gelmiş olsa bile yani direk olarak , ilk bi 7-8 saniye içerisinde internet erişiminiz olmaz. Mantık aynı mantalite aynı yapmayın allah aşkına. Diğer sorunlar vardır doğrudur evet. Kamera olayları benim başıma gelmedi. Hatta sizler dedikten sonra bende kontrol amaçlı yaptım yok yani reset attığı yok cihazın. Uzun süre zorladım hemde. Sizlerde olabilir doğrudur ama diğer söylediğim ve bunlara benzer sorunları lütfen kafanıza takmayın. Aldığınız cihaz 699 tl ve günlük kullanım için ideal. Amiral gemisi performansı beklemeyin.

İyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplu mesaj olayı bir tek turkcell de olmuyor galiba herkes bir kontrol edebilirse sorunun kaynağı bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.M.G -- 2 Haziran 2015; 1:34:33 >
  • Bu arada operatörler artık hergün kesinti yapıyor. İnternet kopması telefon kesilmesi yada 3g yavaşlaması gibi sorunları dert etmeyin. İhale yaklaşıyor ve operatörler testlerini sıklaştırmaya başladılar. Bir diğer nokta ise 4. Operatör şu an oda test yapmaya başlamış durumda ve o karasal yayın kullanıyor. Kısaca kesintiler ve internet yavaşlamaları olacaktır. Bugün kampüste instagrama giremedim bi türlü ama evde saniyesinde giriyor. Önceden giren cihaz sonradan internete yavaş giriyosa bu cihaz sorunu değildir operatör sinyal düşüklüğü ya da kalitesizliği vardır.

• İstanbul Bakırköy/Ataköy hocam

• telefon çekmiyor hocam ne mesaj gelio gidio nede arama yapabiliorm iade edicem artk yarında düzelmesse fabrika ayarları bi işe yaramadı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.