Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
899.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne yapacagına bağlı... en az 1200 tl olacak o cihazın tr fiyatı. Günlük telefon işlemleri + internet foto cekimi vs tüm gündelik işleri yerine getiriyor. ha ben tüm oyunları en yüksek seviyede oynıcam vs diyorsan asus al... ki ben tlf nu bırk laptopda bile oyun dan bi zevk alamıyorum. 4 parmak ekranda oyun oynamak için telefon almıyorsanız gm4 işinizi görür.

Ayrıca ssu daha cık madı allah bilirde nezaman cıkacak ha gelince nasıl olacak herşey belirsiz
  • fb.190719072 F kullanıcısına yanıt
    Kapa lan çeneni buraya trollemek için mi geldin, burası 4g forumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler YouTube uygulaması hata veriyor ağda sorun oluştu 401 diye bunun bir çözümü varmı?

• Source kullanıcısına yanıt
    Şuan için yok kardeş herkeste benzer sorun var

• fedorac0re F kullanıcısına yanıt
    Tuş kilidi kapalıysa açın telefonu anında görecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenbay8

Şuan için yok kardeş herkeste benzer sorun var

Hadiya :(

Kardeşim çok kötü derken ne kanıtın var. Gecerli sebebin nedir. O zaman sana göre iyi telefon hangisi söyle biz de bilelim. Akıllı mantıklı eleştirilere her zaman açığız ancak böyle boş beleş konuşmaları istemiyoruz.
  • fedorac0re F kullanıcısına yanıt
    Hemen çözümünüzü söyleyeyim. Ayarlardan ufak bir işlem yapılması gerekiyor.

Ayarlar >> Depolama >> Sağ üstteki 3 nokta >> USB bilgisayar bağlantısı >> Medya cihazı (MTP) seçeneğinin yanındaki tiki işaretleyin.

Bunu yaptığınızda birden bire şarj olmaya başlayacak ve bilgisayara bağlanacaktır. Fakat bu bağlantı sistemi USB bellek bağlantısı gibi değil.Bağlan kaldır gibi işlemler yok.
    Direkt görüyor bilgisayar işiniz bitince de direkt çekiyorsunuz telefonu ve gayet hızlı.

İyi günler...
    Seni dışarı alalım bi zahmet.. (ilk ve son ikaz aksi hareketinizde yöneticiye şikayette bulunulacaktır.)
  • Cihazı nereden alırsam en problemsiz versiyonu ve en ucuz versiyonu almış olurum acaba ? (650 liraya felan bulunuyordu sanırım malum öğrenciyiz bir kaç aydır para biriktiriyoruz bu iş için )
  • valla annen oyun oynamazsa gm 4g daha f/p

kamerayı durmadan yakınlaştırıp uzaklaştırdım defalarca herhangi bişey olmadı

programın linki bozuk göremeidm ama stordan bi tane kendim indirdim bendede bulmaya çalışıyor diyor ayrıca google playde yapılan yorumlardada insanlar bulamıyor demiş
    bilemiyorm google haritalar açtığımda gayet hızlı bende gps nedir farkı nedir bilmiyorum
  • Fresky kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ventiol

Hemen çözümünüzü söyleyeyim. Ayarlardan ufak bir işlem yapılması gerekiyor.

Ayarlar >> Depolama >> Sağ üstteki 3 nokta >> USB bilgisayar bağlantısı >> Medya cihazı (MTP) seçeneğinin yanındaki tiki işaretleyin.

Bunu yaptığınızda birden bire şarj olmaya başlayacak ve bilgisayara bağlanacaktır. Fakat bu bağlantı sistemi USB bellek bağlantısı gibi değil.Bağlan kaldır gibi işlemler yok.
    Direkt görüyor bilgisayar işiniz bitince de direkt çekiyorsunuz telefonu ve gayet hızlı.

İyi günler...

çok teşekkür ederim hocam, GM asistandan sorunu iletmiştim birkaç saat sonra gelen cevabı yazıyorum

"Cihazı fabrika ayarlarına geri alın" sorununuz düzelecektir :)

herhalde otomatik bütün sorunlara aynı cevabı veriyorlar asistan hizmeti biraz sallamasyon gibi geldi bana :)

• Bugün tesadufen mezuniyet islerini hallederken kampuste bir projeye rastladim :) Asagiya resmi atacagim anlayan anlar zaten. Yarim saattir 3D oyun film izliyorum Cihazin ekrani gayet iyi burda bile anlasiliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serenbay8

Bende de SMS bölümü böyle

Ben de de aynı bu menüden var.Cuma mübarek gün gönderemedik bari bu mübarek günde eşe dosta mesaj gönderseydim. Oparatörüm de TURKCELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimtezz -- 1 Haziran 2015; 20:26:50 >

• arkadaşlar bende bu telefonu aldım daha 1 hafta olmadı tamam kullanısı düz androide göre biraz garip ama

telefon tam bir şarj delisiydi daha yeni yeni kendini toparlıyor

bide orjinal gelen usb sarjı laptopa takıyorum an itibariyle telefon şarj olmuyor neden
  • tamam hallettim üstte cevap varmış :)

yalnız telefon edge baglantının oldugu yerde cok kötü hatta hiç çekmiyor denebilir internet

ankarada rezil oldum taşraya geldim taşrada 3g daha hızlı çünkü burda nüfus az ama ondandır kesin
  • selimtezz kullanıcısına yanıt
    Evet kardeş ama göndermeye niyet etmek ve en azından göndermek için çareler aramak bile güzel birşey bu mübarek günde , hepimizin kandili kutlu olsun

• Webtekno da böyle birşey de yapılmıştı sanki bir ara takip ederken

• Seçeneklerden ayarlara girinceVarsayılan MMS uygulaması yazıyordu,onu elimle düzeltip SMS olarak kaydettim,sonra aynı yeri bir daha tıkladım hücresel ağlar bölümündeki erişim noktaları bölümündeki yazılarıda SMS e çevirdim.Yani iyice anasını belledim.Ama maalesf başarılı olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.