Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
897.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saykoman

%99 unda kapaliyken alarm calmaz. %1 ide arkadaslarin hatrina birakiyorum 😃

Kullandıklarıma mı inanıyım sana mı ?
  • arkadaşımın telde de durup durduk yere kendi kendine yeniden başlatma ortaya çıktı 2 farklı günde 1 kere oldu bu.

hala sorunun ne oldugunu anlayamadık şimdilık devam..bu telefonda sadece yeniden başlatma oldu herhangi birşey çıkmadı ekranda hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Dun bir arkadas toplu sms gitmiyor demisti. Ayari yok demisti. Ayari da var gidiyorda.

Mesaj uygulamasina girin sag ust kosede uc nokta var ona basin gelismis ayarlar deyin en ustte ki ayari mms degil tek tek sms yollansin yapin. Bu kadar.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

Bende Mesajlarda bu menü yok?

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Ss atarmisiniz hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım. bir yakınıma alacağım da 3g ile işi olmaz, 2g kullanır, fotoğraf çeker, wifi kullanır, Galaxy A3'e de bakıyordum ama bu da dikkatimi çekti, gerçi bu A3'e göre biraz büyük ama...
  • Bende de SMS bölümü böyle
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Aynı durum bende de var arkadaşım. Hem GM 4G hem de Nexus 4'ümde o menüde en üstte "Telefon Numaranız" seçeneği var.

Bu arada farkettiğim bir sorun daha var. Multitasking ekranından Messenger seçildiği zaman "Messenger Başlıtılamadı." hatası alıyorum. Ama GM 4G'ye özel bir durum değil. Çünkü aynı hatayı Nexus 4 de veriyor. Uygulamanın güncellenmesi lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Ss atarmisiniz hocam.

Altta arkadaşlar atmış onların gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nidal

Merhaba cihazın GPS uydu bulmada sıkıntısı var. Bu yazılımsal midir, donanımsal midir acaba? Web tekno sitesi de incelemesinde bundan bahsetmişti.
    Kullanma imkânı olanlar herhangi bir navigasyon programı deneyebilirler mi acaba? GPS sinyali yol üzerinde ara ara kopuyor takip edemiyor. Yoksa hiç bulmuyor değil. Yardımcı olursa klüp üyeleri çok sevinirim? Herkeste aynıysa göndermeye gerek yok en azından. Yazılımsal dır der geçerim.

???

• Bir de kutudan çıkan her iki jelatini de bir türlü uygulayamadım heder ettim. Tempered Cam çıkarsa onu denerim artık. Bulamayız galiba di mi ekran filmi

Hepsiburada.com ve gittigidiyor.com da var tempered ve glass ekran filmleri

• serenbay8 S kullanıcısına yanıt
    Allah Allah bende neden boyle. Operatorunuz ne hocam ?

Ben de bir türlü uygulayamadım. Haddinden fazla uygun yapmışlar. Milimetrik kaydığında diğer taraftan oturmuyordu.

Şu an film olmadan kullanıyor annem. Gayet de memnun ekranından. Ama dilerseniz çıkan ekran filmleri var gittigidiyorda..

www.gittigidiyor.com
    General Mobile 4g Cep Telefonu Aksesuarları GittiGidiyor'da!
    http://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-aksesuar?k=general+mobile+4g

• Benim operatör AVEA. Her iki telefonum için de.
  • Bende sms ayarları böyle

• Benim operatörüm Vodafone

• Tahminim operatorler ile ilgili. Benim vodafone ve bende sms secenegi var. Sms ayari cikmayanlar bi operatorleri ile gorussunler sms ayarlarini tekrar alsinlar.

• Benim de gecen gün telefon kendiliğinden reset atıp tekrar açıldi. O ara baya bir uygulama falan indiriyordum. Herhalde bir sıkıntı yoktur.

• arkdaslar bende telefonu alalı üç gün oldu.genel anlamda memnunum ama pil kullanım detaylarına baktığımda kablosuz bağlantı sürekli açık görünüyor(wifi kapalı olduğu halde). ne yaptıysam olmadı sadece pil tasarruf modunda kablosuz bağlantı kapalı görünüyor. benzer sorunu olan ve ya çözümü bilen var mı
  • serenbay8 S kullanıcısına yanıt
    ben de avea kullanıyorum mms ayarı çıkıyor
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartan -- 1 Haziran 2015; 14:51:53 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.