Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
897.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim aynen mecbur bekleyecegiz umarim kisa zamanda yama gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beni eklememissin

• Beni de ekleyebilirsiniz.
  • serenbay8 S kullanıcısına yanıt
    Az once birde mail yolladim destek ekibine. Tabi her zaman ki gibi otomatik yanit gonderdiler. En kisa zamanda halledilecek vs

• Eminmisiniz hocam. 26

• Ben de yolladim birkaç kez, ama dediğin gibi hep ayni cevap.Telefon satışları iyi gidiyor sanırım, sitelerde hep karşılaşıyorum, belki bu teşvik unsuru olur onlar için ve kısa zamanda yama yaparlar.Ben çok geçmeden gelir diye düşünüyorum

• cihazın uyanıklık problemi telefon uygulamasından kaynaklanmakta, pil istatistikleri kısmından görebilirsiniz sürekli uyanık tutuyor cihazı, youtubeden filan değil yani arkadaşlar, google ın düzeltmesini bekleyeceğiz kısaca
  • Dun bir arkadas toplu sms gitmiyor demisti. Ayari yok demisti. Ayari da var gidiyorda.

Mesaj uygulamasina girin sag ust kosede uc nokta var ona basin gelismis ayarlar deyin en ustte ki ayari mms degil tek tek sms yollansin yapin. Bu kadar.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Fresky kullanıcısına yanıt
    Hocam google olay musjc ve google + gibi diğer uygulamalarında devre dışı bırakabilir mıyız grenify kullaniyorum ama sürekli uygulamayı zorla durdurunca geri acarken daha fazla enerji harcıyor hangi uygulamaları devre dışı bırakalım ne diyorsun

• Makro çekim örneği koyayım :) a better camera ile çekilmiştir
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)
  • Rastgele çektiğim gece çekimleri.

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 1 Haziran 2015; 2:57:54 >

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    4g basliginda sordugun sorumu simdi hocam 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykoman -- 1 Haziran 2015; 6:01:21 >
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    %99 unda kapaliyken alarm calmaz. %1 ide arkadaslarin hatrina birakiyorum 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Tüh ya Neyse hocam yapcak bişe yok Google'ı bekleyeceğiz. Teşekkürler.

Google'yi beklemeye gerek yok. Root yap cihazina titaniumla kaldir youtube'u veya istedigin diger programlari.

• Arkadaslar ben de almayi düşünüyorum ama kronik sorunu var mı acaba telefonun? Ekran koruyucu konusu falan demişsiniz örneğin jelatini çıkarıp başka
    jelatin taksak sorun duzuler mi? Jeletinsiz takilma oluyor mu? Veya bunun dışında sorunu varsa yazabilir misiniz?

• --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Tüm kullanan ve benim gibi kullanmayı düşünen arkadaşlara şunu söylemek isterim;para verip alıyoruz mutlaka araştıracağız.Ancak 2000-3000 tl arası telefon kullananların sanmayın ki her istedikleri tıkırında.Çalıştığım firmada yaklaşık 550 kişi çalışıyor çok farklı model ve üç işletim sistemine ait telefonları deneme imkanım oldu şunu Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bu telefon çok Kullanıcının işini görecek.Fazla tereddüte gerek yok en kısa zamanda alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Arkadaslar ben de almayi düşünüyorum ama kronik sorunu var mı acaba telefonun? Ekran koruyucu konusu falan demişsiniz örneğin jelatini çıkarıp başka
    jelatin taksak sorun duzuler mi? Jeletinsiz takilma oluyor mu? Veya bunun dışında sorunu varsa yazabilir misiniz?

Şuana kadar takip ettigim kadariyla kronik bi sorun bulunmuyor. Cihaz yeni oldugu icin herkes takipte.

• haftasonu foruma girememiştim, grup kurulmuş hayırlı uğurlu olsun
    beni de eklerseniz sevinirim, 60. sıralara kaldık :)
  • Batarya bilgisi. İlk gün aldığımda bataryayı bitinceye kadar kullanmıştım.Telefon kendiliğinden kapandı.Bilerek bu uygulamayı yaptım.

5 saat önce şarjdan aldım % 100 idi.2 dakika sonra baktım,% 98 yazıyor. 3 saat sonra baktım % 97 yazıyırdu,şimdi baktım % 95 yazıyor.Şimdilik bu kadar.(Telefonu hiç kurcalamadım,sadece ana ekrana girip çıktım.
  • arkadaşlar bu telefonda etkin bir tasarruf modu var mı, mesela samsung galaxy'lerdeki gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.