Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
897.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omfarcan

Pil sorunu yasayanlar uygulamalardan YouTube u devredışı bıraksın.güncelleme yapınca 505 video oynatirkende 404 hatası veriyor ve arka planda sürekli çalışıyor.

deniycem hocam sizde işe yaradımı yaradıysa gözle görülür bir etkisi oldumu ?
  • Fahrenayk kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam.
  • ventiol V kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına katılıyorum, bazı yorumlar gerçekten telefondan soğutuyor, arkadaşların beklentileri yuksek sanırım ve ayrıca küçük sorunları da büyütmeye gerek yok, yazılımla düzelecek çoğu. Zaten fiyata gore bakılınca kesinlikle hakediyor.Ben foto performansını da beğendim bilgisayara atınca gayet net görünüyor, ben HTC desire 816 kullandım onun kamerasi da 13 MP idi, aralarında pek fark göremedim.kamera anlari kaydetmek için yeterli bence, foto makinem de var ama telefon normal sartlarda işimi görüyor. Umarım diğer sorunlar da bir an önce gelecek güncelleme ile giderilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fresky kullanıcısına yanıt
    YouTube yi devre dışı bırakmak yerine greenify yüklemeni öneririm böylelikle arka planda çalışan facebook , messenger vs gibi sectigin her program kapatılabilir

• Ben de Greenify öneriyorum.. Daha önce OnePlus One kullanmış birisi olarak ekran bana biraz küçük geldi. Onun dışında kurulumu yaptım yedeklerimi yükledim. Şimdilik bir sorun görmüyorum.

Bir ricam olacak Google io/15 tanıtımında General Mobile gösterilmiş o kısmın ekran görüntüsü lazım, bir de biliyorsunuz Android M Önizleme Nexus'lar için yayınlandı, Android One serisi için bir tarih var mı yoksa Ağustosta kararlı sürümü mü bekliyoruz..

Ekran filimini uygulayamadım birini harcadım diğerini profesyonel birine yaptırayım diyorum. Genel eğilim film ile kullanmada mı?

Son olarak Google Plus sayfası kurdunuz mu? :)

Herkese hayırlı olsun

• Pil ss'si aşağıdaki gibi arkadaşlar. Google hizmetleri çok şarj yemiş gözüküyor herkesde mi böyle herhangi birşeyde indirmedim yapmadım.
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 1 Haziran 2015; 1:03:11 >
  • pil süresi paylaşayım bende çok yoğun kullanmazsam bu şekilde gidiyor 3g açıkken çok gitmiyor arkadaşlar sanmayınki cihazlarınızda problem var bende genelde 4 saat civarı alıyorum bir seferlik böyle oldu :)
     GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• serenbay8 S kullanıcısına yanıt
    Hocam greenify sistem uygulamalarini (rootsuz) kapatmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Hocam greenify sistem uygulamalarini (rootsuz) kapatmaz

Eğer satın alırsanız sınırlı da olsa kapatılıyor

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE)

• Greenify in çalışma mantığı programları çalışmayı durdurmak değil mi, RAM kullanımını azaltmiyor mu? Ben mi yanlis biliyorum. Yani sonuçta pil konusunda katkı sağlayacağını düşünüyorum, çünkü greenify, herhangi bir programın çalışmasını durdurmayı sağlayan kısayol bir program

Evet program hakkında doğru bilgiler biliyorsunuz hocam ama Greenify uygulaması sistem uygulamalarına rootsuz müdahale edemiyor. Yani root varsa cihazda her programı uyutabiliyor. Root yoksa facebook, twitter gibi programları uyutabiliyor. Rootsuz zaten sistem uygulamalarını göremezsiniz zaten açılan menüde.
  • Batarya bilgileri ilk sayfaya eklenmişir. SS mevcuttur.
  • Çok sevinmeyin youtube u devre dışı bırakmak işe yaramadı hala sürekli uyanık cihaz
  • Hocam beni iki kere yazmışsınız listeye 11 ve 50 de.
  • Düzelttim hocam kusura bakmayın liste uzadıkça kontrol etmesi zorlaşıyor gözümden kaçmış
  • Estağfurullah Hocam, kusurluk bi durum yok, kolay gelsin.
  • Arkadaşlar aranızda apk kuran var mı ? YouTube denilince aklıma geldi. Gerçekten arka tarafta sürekli açık olmasını tetikleyen o olabilir çünkü hesap girişi yapamıyoruz ve sürekli arka planda hesap girişi için uğraşıyo olabilir. Google'a yotube beta apk yazınca gelen sitelerin birinden deneyen bir arkadaş var mı ? Ben prensip gereği ücretsiz dahi olsa apk kurmadığımdan sizlere bir sorayım dedim. Denemek isteyen ya da deneyen var mı ?
  • Sağolun hocam.
  • Ben denedim yuklemiyor ayni hatayi veriyor

Tüh ya Neyse hocam yapcak bişe yok Google'ı bekleyeceğiz. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.