Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
897.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mesaj gönderemiyorum,gönderiliyor yazıyor sadece....lütfen bir yardım...Gönderirken de ÜÇGEN şeklindeki Gönder düğmesi MMS yazıyor.Ben SMS göndermek istiyorum...of ne of
  • selimtezz kullanıcısına yanıt
    Onceki sayfalara bakin cozumu yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

arkadaşlar bu telefonda etkin bir tasarruf modu var mı, mesela samsung galaxy'lerdeki gibi.

2 tane var hem de bide 3.su varda oda kablosuz ağ bluetooth ekran parlaklığı vs. kontrol ediyor onu saymiyorum

• Gece %100 şarjda uçak moduna aldım ve telefonu kapattım. Sabah açtım %96 kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Maalesef önceki sayfalarda bulamadım başkanım,lütfen bir yardım.4 günlük telefonu servise göndermek istemiyorum.Bu arada mesajı hiç göndermiyor değil,gönderiyor ama 1 gönderiyor,10 göndermiyor...
  • Beyler şuanda 3 saat ekran süresi ile 2.günümdeyim.Oyun oynamadan 7 saat ekran süresi gördüm. Ve bende YouTube sorunu yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla birini ararken kulağına dayamadan elinde tutup,karşı taraf telefonu açtığında titreşim yapıyordu,böylelikle az radyosyon yiyorduk.eski telefonumda(samsung) bu özellik var dı.bun da yok mu...
  • Beyler fotoğraf larda çektiğim fotograflar yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah Telefonu kurcalarken birden kapandı ve uzun bir süre de boot ekranında açılmadı. 20sn kadar güç tuşuna basıp kapattım. Açtığımda sanki güncelleme almış gibi Android Başlatılıyor ile uygulama optimize ediliyor yazısı geldi?? Böyle bir sorunu yaşayan oldu mu yoksa haberim olmadan güncelleme mi geldi?

Düzenleme : Optimize den sonra telefon açıldı PİN girdim yine kapandı Android boot ekranındayım (dönen renkli noktalar)

Düzenleme 2 - Yine Uygulamalar Optimize ediliyor penceresi çıktı.. Allah Allah:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 1 Haziran 2015; 11:00:07 >
  • Mesaj da problem yaşayan sadece ben miyim...
  • Ben her sarjdan sonra ayni problemi yaşıyorum

• selimtezz kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok saf android olduğu için yok sanırım, ben de çok severdim o özelliği

• ben de şarj poblemi yok,pil hemen bitmiyor.kamera iyi,dokunmatiği iyi.youtube istediğime giriyorum.ama mesajlar deliiiiiiiiiiiii ediyor..

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benide ekleyiniz:)
    Bende birsey soyleyim
    Titreşim kapatiyorum tuşlara basınca
    Klavyede titriyor bazen titremiyor öyle
    Kendi dalgasında bi telefon
    :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

çözümünüzü ilk sayfaya da ekletebilir miyiz hocam, ileride başımıza gelirse sayfa sayfa dolaşmayalım :)
  • ibrahimtonbul kullanıcısına yanıt
    Ayarlar - Dil ve giriş - Google klavye - Tercihler - tuşa basıldığında titret kapat bakalım kafasına gore titreyecek mi bu sefer

• benimde cumartesi günü elime geçti beyaz modeli . cihazdan memnunum kendi şarj aletiyle sarj etmek için ilk takdığımda hafif ısınma olur gibi oldu sonra düzeldi sarj cihazında bir sorun bulunmuyor , dün gece telefon görüşmesi yapdım 1 saate yakın ses cızırtılı geliyordu karşımdakinin ses sevyesini biraz düşürünce o sorunu ortadan kaldırdım , ekranı jelatinle kullanıyorum ve bir dokunmatik problemi yaşamıyorum , müzik ses seviyesinden memunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamiryov

Bu sabah Telefonu kurcalarken birden kapandı ve uzun bir süre de boot ekranında açılmadı. 20sn kadar güç tuşuna basıp kapattım. Açtığımda sanki güncelleme almış gibi Android Başlatılıyor ile uygulama optimize ediliyor yazısı geldi?? Böyle bir sorunu yaşayan oldu mu yoksa haberim olmadan güncelleme mi geldi?

Düzenleme : Optimize den sonra telefon açıldı PİN girdim yine kapandı Android boot ekranındayım (dönen renkli noktalar)

Düzenleme 2 - Yine Uygulamalar Optimize ediliyor penceresi çıktı.. Allah Allah:S

Cihazı USB üzerinden şarj ediyordum. Uyanık kalma sorunu var ve Greenify maalesef sorunu çözmüyor gibi görünüyor. Cihaz Asistanı (Device Assistant) adlı uygulamayı indirdim (Google'ın) Cihazın aşırı ısındığını söyledi ki gerçekten de öyleydi. Arka Planda çalışan OneDrive ve Copy gibi bulut hizmetlerini kaldırdım. Telefonu bir süre buzdolabında tuttum.

İnternette yaptığım araştırmada 5.1 ile birlikte memory leak (hafıza sızıntısı) sorunu sebebiyle böyle sorunlar yaşayanlar olmuş (Genellikle Nexus cihazlarında)
    Android 5 ile birlikte başlayan hafıza sızıntısını çözmemiş görünüyor.
    productforums.google.com
    Google Product Forums
    https://productforums.google.com/forum/#!topic/nexus/IJSOuc7gw0w

• Merhaba cihazın GPS uydu bulmada sıkıntısı var. Bu yazılımsal midir, donanımsal midir acaba? Web tekno sitesi de incelemesinde bundan bahsetmişti.
    Kullanma imkânı olanlar herhangi bir navigasyon programı deneyebilirler mi acaba? GPS sinyali yol üzerinde ara ara kopuyor takip edemiyor. Yoksa hiç bulmuyor değil. Yardımcı olursa klüp üyeleri çok sevinirim? Herkeste aynıysa göndermeye gerek yok en azından. Yazılımsal dır der geçerim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.