Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
899.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben 3g kullanırken şarj 3 saat anca gidiyor side de durum böyle mi?
  • sabah moonwalk keyfi kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:22:25 >
  • Annemde şuan gm discovery 2 var sence hangisini almalıyım? Gm discovery2 mi yoksa gm 4g mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Başaran

Annemde şuan gm discovery 2 var sence hangisini almalıyım? Gm discovery2 mi yoksa gm 4g mi?

Kesinlikle discovery 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBYAMAN

sizce :

normalde GM 4G almayı planlıyordum piyasaya çıkmasını bekliyordum ama zenfone 2 de bekliyordum ve 16 haziranda lansmanı var sizce hangisini almalı .

GM 4G şuanda n11 630 ala bliyorum yoksa zenfone 2 bekleyip 4gb ram li olan cihazımı alıyım kararsız kaldım . tabi arasında 2 kat fiyat farkı var tahmini 1200 tl çıkıcak anuttu degeri 49000 larda . yani performans oalrak g3/s6/s6edge daha iyi performans sergiledi anutu ve bı kac test programıyla . yani 1200 tl tam bir amiral cihaz .
    yani gm4g fıyatına gore uygun cihaz ama (onceden dıscovry kullanıcısı oldugum için telpadan cok cektım ) oda var tabi ama fiyatına gore ugun
    asus da gmden daha iyi bir marka oldugu kesın . ve sudugu telefonda 2000 tl lik chazlara denk . fıyatıda uygun umarım 1200 den cıkarsa.

yani sizce birazdaha beklip asus mu almalı fıyatı ugsun .
    yoksa gm4g yimi almalı .

ben genel olarak ınternet ve oyun(clash of clans ve asfalht8 gibi agır oyunlar) . taqbi biraazda buyuk ekran istiyorum . yani sizce hangi telefonu almalı . görüşlerinizi bildiririseniz sevinirim

Asus al

• quote:

Orijinalden alıntı: 3.köprü

Telefonu nerden aldınız? Saçma bi soru olabilir ama seri farklılıkları neden olabiliyor.

Vatan bilgisayar,dediğim gibi Wi-Fi bağlıyken inanılmaz sonuçlar alıyorum ama mobil veri açıkken su gibi gidiyor şarj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler google playden bisey indirirken sizdede yavaş mi iniyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım burası kullanıcılar kulubü değilmi adamlar anlamamış asus daha mantı felan kendi görüşünü burda bildirme kardeşim Bu ürünü kıyaslıcak olanlar 700 TL gibi rakamda olan telefonlarla kıyaslasınlar İçinden geçer 4G :) Not :S3 kullanıcısıydım bi zamanlar
  • Kameradayken kamerayi durmadan yakinlastirip uzaklastirin telefonresetliyor kendini

• https://play.google.com...lipsim.gpsstatus2&hl=tr

şu progRamı kurup, gps çalışıyor mu, hemen konumu buluyor mu test edebilir misiniz arkadaşlar?

sürekli konum aranıyor diyor bende, eski telefonumla aradım hemen buldu.
    servisi aradım, getirin diyor. Hay nalet olsun ya
  • Merhaba;

Telefonu usb den bilgisayara bağlıyorum, herhangi bir yanıt alamıyorum, ne takıldığıma dağir bir uyarı veriyor ne de şarj başlıyor..

birkaç farklı bilgisayarda denedim durum aynı? acaba yapmam gereken bir ayar mı var? çektiğim resimleri bilgisayara aktarmak istemiştim ama bir türlü telefonu görmüyor sorun nedir acaba? Bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı?
  • Kılıf ve ekran koruyucu isi cozulunce eksiksiz bir telefon olacak

• Sorum Telefonu Jelatinsiz Kullanan Arkadaşlaradır... Gorillaglass 4 parmak izi bırakma konusunda nasıl ? Özellikle Gorillaglass 3'e göre bir fark varmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G alınır mı arkadaşlar?

• Ekran koruyucuyu çıkardım. Çok hoşuma gitti böyle. Gorilla glass4 ipeksi bir dokunuş hissi veriyor. Zaten ekran koruyucuya gerek yok.
  • fb.190719072 F kullanıcısına yanıt
    4g tabiki, diacovery 2 mi kaldı artik, güncellemeyecekler etmeyecekler diacovery 2 yi ayrıca çok isiniyor telefon.ama karar yine de senin

• quote:

Orijinalden alıntı: serenbay8

4g tabiki, diacovery 2 mi kaldı artik, güncellemeyecekler etmeyecekler diacovery 2 yi ayrıca çok isiniyor telefon.ama karar yine de senin

Ne bilgisiz adamsın ya 4g çok kötü telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: themaniak

Kameradayken kamerayi durmadan yakinlastirip uzaklastirin telefonresetliyor kendini

Aynisi bugun bendede oldu hocam. Birkac defa yakinlastirip uzaklastirinca video kaydedicideyken reset atti telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: fb.190719072

quote:

Orijinalden alıntı: serenbay8

Ne bilgisiz adamsın ya 4g çok kötü telefon

Neye dayanarak söylüyorsun post sayın 3-4 cihaza b.k atmak için gelmişsin resmen.
  • Enes Başaran E kullanıcısına yanıt
    Discovery 2 net şekilde gm4 den önde. Ama güncelleme alması zor. İmaknınız avrsa 2 telefonuda görün öyle karar verin. Discovery 2 nin ekranı müthiş ben cok beğeniyorum. Bazı cahil arkadaşlar ısınma konusundan bahsetmişler de discovery 2 gördüklerinden bile şüpheliyim... Saatlerce oyun oynaırsa ısınır ama onunda çözümü var enerji tasarrufu moduna alıyorsun performansı düşmüyor ama telefonda ısınmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.