Şimdi Ara

GENERAL MOBILE 4G KULLANICILARI KULÜBÜ - (ANDROID ONE) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.115
Cevap
202
Favori
897.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykoman

quote:

Orijinalden alıntı: h_tunc

quote:

Orijinalden alıntı: h_tunc

arkadaşlar alarm telefon kapalı iken çalmıyor.

bu olay çok can sıkıcı.bir çözümü var mı?

Android veya ios cihazlarda kapaliyken alarm calmaz hocam. CoZumu cihazi kapatmamak, veya ucus moduna almak.

Yanlışınız var androidlerde alarm kurulu ise tel kapalı olsada açılıp alarm çalar.
  • Kulübe beni de eklerseniz sevinirim
  • Benide yaz hocam.Gayet akıcı bir ekran takılma yaşamadım şimdiye kadar 4 gündür kullanıyorum.Arka kameranın yakın çekim kalitesini beğendim.Arka kamera zoom yapınca görüntü bozulmaları net bir şekilde belli ediyor.
  • Merhaba arkadaşlar,

Beni de kulübe ekleyebilirsiniz yaklaşık 3-4 günlük bir GM 4G kullanıcısıyım.

Öncelikle şunu söyleyeyim ilk mesajdaki yorumun altına imzamı atarım.Bunun dışında söylemek istediğim bir kaç şey var özellikle yeni almayı düşünen arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini gidermek adına.

Ben de 3 gün önce telefonu almadan önce ana konudaki yorumları okuduğumda sanki telefonun sorunlarla dolu, başarısız, kullanılmayacak bir telefon olduğunu düşünmeye başlamıştım. Sonra biraz da kendimce risk alıp telefonu gittim ve aldım.

Telefon hiçte burada yazıldığı ya da anlaşıldığı gibi değil arkadaşlar. Son derece akıcı, ekran kalitesi yüksek, dokunmatiği gayet güzel, kısacası elinize aldığınızda normal, güzel bir telefon. Geri kalan ayrıntılara geçmeden önce ise şunu söylemek isterim. Donanım olarak samsung bu donanımı (A5) yaklaşık 1400e satıyor, casper ın yeni v6 sı yine 900 arasında yanlış hatırlamıyorsam ve örnekler arttırılabilir. Bu telefon ise kampanyalarla 700 TL altına alınabilen bir telefon.Öncelikle bunun önemini bir kenara yazalım.

Dokunmatik konusunda ben whatsapp ta bir kere mesaj penceresini açarken takılma yaşadım fakat bu bir 3.parti yazılım ve ekran koruyucum var kutudan çıkan o yüzden suçu hemen telefona atamayacağım.Bunun dışında da bir sorun yaşamadığım için dokunmatik benim için sorunsuz diyebilirim.

Aynı şekilde konuşurken ses kesilmesi konusunda da çok fazla telefon görüşmesi yapmadım fakat yaptığım kısa görüşmelerde hiç bir kere bile kesintisi, ses gitmemezlik olmadı. Bu aralar ağların kısa süreli kesintileri olabiliyor, buna bağlı da olabilir başka bir şeye de olabilir tam bilemiyorum yine suçu telefona atamayacağım hemen.

Pil konusunda büyük karmaşıklıklar var ona da şöyle bir şey ekleyeyim. Ekran süreleri, uyanık kalmalar... hepsini bir kenara bırakalım. Ben bugün telefonu sabah 9da şarjdan aldım wi-fi sürekli açık, 5 10 dk telefon görüşmesi, sosyal ağlarda gezme, arada ele alıp açık kapama:), ve yaklaşık bi 2 saat oyun oynadım. Şu an saat 23:15 ve yüzde 2 şarjı kaldı telefonun. Yani biraz fazla oyun oynamama rağmen cihaz 1 günü çıkardı. Daha az oyunla bir günü bile geçebilirim şarjda. Yani bu konuşulan ayrıntılar tabi ki önemli ama benim düşüncem eline alıp kullanacak arkadaşlar için bir sorun da yok açıkçası.Bu arada belirteyim bende de sürekli uyanık gözüküyor telefon.

Kapalı şarj konusu ise arkadaşların dedikleri tamamen doğru cihaz kapalı durumdayken şarja takınca ekran açık kalıyor bu sorun var.

Cihazın ses düzeyi düşük olduğu da doğrudur. Müzik dinlerken bangır bangır dinlemeyi seviyorsanız yetersiz geliyor fakat programlarla düzeliyormuş sanırım ben denemedim henüz.

Kamera konusunda telefonlardan bir şey beklemem zaten o yüzden hiç yorum yapmak istemiyorum ama bence yeterli normal bir kamera. Bir sorun yok.Sadece galeride fotoğraflara bakarken önce bulanık görüntü gelir sonradan netleşir ya. Bu telefonda bulanık geliyor fakat netleşmiyor.Fotoğrafı yaklaştırırsanız yüklenip netleşiyor sonra uzaklaştırsanız da net kalıyor. Bu nedenle galeride fotoğraflara bakan arkadaşlar kötü görebilir fotoğrafları buna dikkat edin.

Yukarıda bahsettiğimiz sorunlar hep yazılımsal bu en önemli ayrıntılardan biri bunu da belirteyim.

Aklıma gelenleri söyledim arkadaşlar yine sorunuz olursa cevap vermeye çalışırım.Son olarak da şunu söyleyeyim.Bir telefon alıyorsunuz hem en yeni android olsun hem de sıfır sorun olsun, hem ucuz olsun hem de en üst donanım olsun, hem ucuz olsun hem de arkasında elma olsun marka olsun diye düşünürsek aldığımız telefonu beğenmeyiz. Yani demek istediğim beklentilerinizi doğru ayarlayın. Bunu yaparsanız göreceksiniz ki bu telefon 600-700 TL lik bir telefon değil kesinlikle daha üstte gerek görüntü gerek donanım olarak.Ha GM olması serviste falan sorun yaratır mı bilemiyorum umarım da öğrenmem :). Ama şu an için bu telefon piyasadaki en f/p telefonlardan biridir ve kesinlikle alınabilir.

Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ventiol -- 31 Mayıs 2015; 23:36:39 >

• güzel paylaşım. telefonumdan soğudum :)

optimizasyon, hardformat vs. yaptın mı? yoksa herhangi bir şey yapmadan telefonu kutudan çıkarttın ve kullanıyormusun.

ne diyelim, maşallah diyelim. S4'ü de şarj yüzünden satmıştım, sanırım bu da gidici. bende var bi sıkıntı.
  • serhat_b kullanıcısına yanıt
    Kutudan çıkardım %50 civarındaydı %18'e kadar kullandım sonra şarja taktım 7 saat şarjda kaldı, bu verilerde ikinci şarjı, ikinci şarjda 7 saat( uyurken takıyorum şarj dolum süresini bilmiyorum) İon aynı şartlarda 12 saati geçemiyordu.
  • Discovery 1 de hem kendi kendine kapan ma ve açılma saati vardı ve ayrıca kapalı iken alarm çalıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılardan cihaza supersu2.49'un flashable zip dosyasını recovery'den kurmayı deneyen varmı? Bende siyah cihazın siparişini bugun verdim ve aranıza katıldım.
  • Discovery 1 hem kapalı iken alarm caliyor hemde istenilen saatte otomatik açıp kapanabiliyor.

• ventiol V kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinize katiliyorum ancak bir bilgilendirme yapacagim. Fotograflar uygulamasi google playdeki son guncellemesinden sonra duzelmis durumda. Artik resimler direk olarak net goruluyor bende.

• serhat_b kullanıcısına yanıt
    Hocam 1-2 saat daha sabredin ben sizin soğumanızı tersine çeviricem. Şuan şarj %57 ve 2 saat 10 dakika ekran 1 saat 4 dakika telefon görüşmesi yapmışım. Aradaki sosyal medya forum falan saymıyorum onlar ekran süresinden hesaplansın diye. %50 deyken ss atıcam
  • ben de kutudan çıkınca %18'e kadar kullanıp şarj etmiştim. hatta acaba tam bitirmedin hata yaptın ondan böyle oldu diye kendime kızıyordum. bunu duydum en azından problem o değil anladım. şimdi senden farklı olarak şarj dolar dolmaz şarjdan çekiyordum. bakalım bu gece şarjda dursun. belki bataryanın böyle bi şeye ihtiyacı vardır.
    cevap için teşekkür ederim.
  • Benide eklerseniz sevinirim.Bendeki problemde pil sorunu yarin servise gonderip degisim isteyecegim.15 gundur kullaniyorum,alirken esimede almistim.Ayni kullanim sartlarinda esimin telefonu % 20 daha cok sarj performansina sahip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook whatsapp twitterden bildirim gelmesi için yapılması gereken nedir arkadaşlar?ben girmedikçe faceden gelen beğeniler yorumlar bildirilmiyor yine keza whatsapptan mesaj geliyor haberim olmuyor..
  • Pil sorunu yasayanlar uygulamalardan YouTube u devredışı bıraksın.güncelleme yapınca 505 video oynatirkende 404 hatası veriyor ve arka planda sürekli çalışıyor.

• Fahrenayk kullanıcısına yanıt
    Emriniz olur hocam Ekledim
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Heycandan elim ayağım birbirine dolandı hocam siz naptınız Eğer bu youtube olayı deep sleep olayıysa burdaki çoğu kişiden dua alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaskülistAdam

Emriniz olur hocam Ekledim

Mobildeydim hocam kısa kesmek zorunda kalmıştım kusura bakma lütfen.

• lionelosman L kullanıcısına yanıt
    Hocam bildirimler geliyor sadece uygulama simgesi üzerinde rakam çıkmıyor 5-6 gibi. Bildirim panelinde yer alıyor uygulamalar. Birde kilit ekranı ayarlarını kontrol edin orda bir seçenek sunuyo size bildirim içeriğiyle ilgili ona bi bakın belki tüm bildirimleri kapatmış olabilirsiniz. Ya da uygulamalar daha 5.1.1 e uygun değil dicem ama bende saniyesinde her şey geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.