Şimdi Ara

General Mobile 4g Telpa Servis Aşamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GM 4g telefonumu kargo ile telpa merkez servisine gönderdim, ekran sararması ve güç tuşu sert basma sorunlarından dolayı. Telefonun ekranında ve çerçevesinde hiç bir sorun yok, tek çizik, çatlak v.s yok. Sadece arka kapakta çatlak var, zaten çok ince bir arka kapağı var telefonunun, zaten istesem yeni bir arka kapak takar gönderirdim, sadece bunu bahane edip etmeyeceklerini merakımdan gönderdim.

Telefonun kaydını yaptılar

Cihazın Servis Kayıt Tarihi 12.06.2017 18:15:52

Bakalım ne gibi bir seyir izlenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bugün telefonun telpa macerasını sorgulattığımda ''transfer edildi'' yazısıyla karşılaştım. Dururmuyum, hemen aradım müşteri hizmetlerini, ne demek dedim bu transfer edildi? Bana bunun cihazın bir üst teknisyene verildiğini söyledi telefondaki hanımefendi. Bende yani cihaz hala aynı serviste değil mi? Her hangi başka bir servise yada başka ildeki veya ilçedeki bir servise mi gitti dedim? Hayır telefonunuz hala aynı servistedir, sadece teknisyen arkadaşa aktarılmış dedi. İyi dedik kapadık telefonu, süreç devam ediyor hala.

• Şimdi sorgulandığımda tekrar kayıt yapıldı ibaresini gördüm, cihazın bulunduğu servis adresi değişmiş, cihaz MOBİL TEKNİK ONARIM adında bir servise verilmiş. Telpanın sitesinde yaptığım araştırmada Küçükçekmece bulunan bir telpa servisi. Bakalım süreç devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taktaktikitikitak -- 13 Haziran 2017; 19:52:40 >
  • Endişe etmeyin, tahminimce yapılacaktır. Telpa servisi GM için servis konusunda başarılı.

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, garanti harici servis değilmiş Mobil Teknik Onarım - Ayhan Gürsoy adlı telpa servisi. Yetkili telpa servisiymiş, garanti dışı servislerde bulunmuyor, bu yüzden yazımıda değiştirdim. Süreç devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taktaktikitikitak -- 13 Haziran 2017; 19:59:18 >
  • Evet bugün telefonumun tamiri yapıldı, garanti bitimine 6 ay kala gönderdiğim arka kapağıda kırık olan telefonumun belirtmiş olduğum ekran sararması ve güç tuşunun sert basma problemi garanti kapsamında çözülmüş gibi görünüyor, yeni ekran ve güç tuşu takıldığını şuan sistemden kontrol edebiliyorum.

General Mobile 4g Telpa Servis Aşamalar

Telefon geldikten sonraki sürecinde buradan paylaşacağım.

• Telefon bugün saat 15:15 te tarafıma gönderilmek üzere yurtiçi kargoya verilmiş. Büyük ihtimalle yarın telefon elimde olur. Geldikten sonra test edip görüşlerimi paylaşacağım.

• Telefonum bugün geldi , yeni ekran takılarak sararma sorunu ortadan kaldırılmış , güç ve ses tuşlarıda değiştirilmiş sorunsuz şekilde çalışmakta. Cumartesi günü kargoya verdiğim telefon , pazartesi telpanın eline geçti , sorgusuz suhalsiz bütün şikayetlerim garanti dahilinde ücretsiz giderildi ve perşembe günü kargoya verilen telefonum bugün cuma bana geldi. Telpa güvenimi ve takdirimi kazandı , telpa garantili ürünler bundan sonra önceliğim olacaktır.

• Telpaya ben de 2 defa cihazımı gönderdim, daha doğrusu yetkili servise kendim gittim. İkisinde de güç tuşundan dolayı, 1 saatte halletiler. Başarılı bir teknis servis gerçekten.

• Herkes sizin kadar şans li degil arkadaslar esimin gmd2+ cihazi vardi sim kart okumama problemi ile defalarca servise gonderdim 2 kez anakart 2 kez sim kart yuvasi 1 kez arka kasa 1 kez de batarya degisimi yaptilar.

1. Sim kart yuvasi ve anakart degisti geldi sorun devam etti sebeke yok gidip geliyor. Tekrar gonderdim.

2. Anakart degisti geldi telefonun kasayi kirmislar oylede gondermisler.

3. Sim kart sorunu devam ediyordu not yazdim kasa hakkinda geri gonderdim. Once kabul etmediler ucret istediler kasa icin kabul etmedim. Sonra ucretsiz kasa degisimi yapti gonderdiler.

4. Telefonun defalarca soylememe ragmen sim kart hatasi devam ediyordu test ettik basarili diye tekrar tekrar gönderiyorlardi. Cihazin bir yil oncede bataryasi degismisti garantiden.

5. Toplamda 4 den fazla parca si degistigi icin cihazimin yenilenmesini istiyorum dedim tamam gonderin dediler cihazi gonderdim. Sonraki günlerde cihazin degisimini yapamayacaklarini eger 700 kusur verirsem yeni cihaz vereceklerimi belirttiler ben itiraz edince 500 e düştü fiyati ben gene kabul etmeyince tekrar gonderdiler yapilmadan yada degismeden.

6. Cihazi tekrar gelir gelmez tekrar gonderdim degisim talebi ile bu kezde ellerinde 1 hafta bekletip garantisinin bitmesine 1 gün kala kargoya verip yolladilar. Cihaz bana ulastiginda garantisi bir gun once bitmis durumdaydi.

Tüketici haklarina basvurdum ama garantisi bittigi icin sansimin az oldugunu belirttiler. Servise ilk gonderdigimde garantisinin devam ettigini 2 ay suresi oldugunu beyan ettim yani telefon serviste 2 ay git gel yapti kullanamadik hic buna ragmen dilekcemi yazdim yolladim dilekceye burdaki gibi basimiza gelenleri yazmak istedim yazdirmadi tuketici hakem heyetine dilekce kabul eden kisim sadece yalin bir halle cihaz degisim talebi yazildi. 2-3 ay sonra cevap geldi kabul edilmemis cihazi yetkili olmayan yerde tamir ettirme notu yaziyor aciklamada altinada teknik servis raporu yaziyor imzasinida basmis geri zekali hakem heyeti. Yemin sart olsum cihazima tornavida bile degmedi adamlar yalani basti hakli ciktilar bunun psikolojik etkilemeside cabasi nefret ediyorum telpadan general mobile den allah belalarini versin bu birtek benim basima gelmedi benim gibi yuzlerce insan var sikayet var com a girin bakin arkadaslar......

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.