Şimdi Ara

General Mobile 4G video inceleme 'Android güncellemeleri Google'dan garantili Fiyat/Performans telefonu' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

Arkadaşlar öncelikle, cihazı kötülemeden önce telefonu kullanın inceleyin ve dh inceleme videosunu izleyin. Konu yine telpa konusuna dönmesin. Şunu bir unutmayalım, bu telefon amiral gemisi değildir, amiral gemilerden 1700-2000 tl ucuz bir cihazdır. Android güncellemelerini 2 yıl alması, donanım ve yazılım uyumu alınmaya değer bir cihaz. Zaten telefonda deli gibi oyun oynamıyorsaniz bu telefon tüm ihtiyaçları karşılayacaktır. WhatsApp, facebook, haber okuma, basit oyunlar, navigasyon gibi basit işlemleri kolayca halledebiliyor. Bence 600 tl ye, vestel ve Turkcell in dandik telefonlarını almaktansa ya da gidip 2500 tl ye özelliklerini kullanmadığınız bir amiral gemi almaktansa, biz Türk tüketiciler olarak desteklenmesi gereken bir marka ve telefon olduğunu düşünüyorum. Umarım gm kendini daha da geliştirir ve bizde uygun fiyatlı telefon almış oluruz.

General mobile çalışanı

• quote:

Orijinalden alıntı: hmozdogan

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

Cozunurluk 1080p deil almayin aldirtmayin:))

720 p hertürlü işini görür bilader kafa yapına bayıldım ekran çözünürlüğü arttıkça pil kullanımının azaldığını biliyosundur umarım

2.General mobile çalışanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Telefon daha duyurulduğu an özelliklerine baktım ve almaya karar verdim. Beyazı çıktığı ilk gün de gidip aldım, iyi ki de almışım diyorum. Önceden de Discovery kullanıyordum ve General Mobile bu fiyat segmentinde bu tür ürünler çıkarmaya devam ettiği sürece veya başka markalar bu fiyat segmentinde adam gibi bir telefon çıkarana kadar sanırım başka markaya geçişim çok zor olacak. E artık arkasında Google desteği de var daha ne olsun?

GM4G için 3. dünya ülkesi için tasarlanıp piyasaya sürülen cihaz diyen arkadaşlar, örnek vermek gerekirse Motorola G hangi ülke vatandaşları için tasarlandı? Bir bakın bakalım özelliklerine de ondan sonra Amerika'da neden bu kadar ilgi gördüğünü de açıklayıverin bir zahmet.

Güncelleme alması bir telefon için o kadar da önemli değil diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum; güncellemeler her zaman sadece görsel iyileştirmelerden ibaret değil, örneğin KitKat'la birlikte gelen ART bile başlıbaşına performans anlamında ciddi kazançlar sağladı. Aynı şekilde her yeni Android sürümü artık sıkılmaya başladığınız cihazınızı sizin gözünüzde tekrar yeni bir cihaza dönüştürebiliyor psikolojik olarak ve telefonun kullanılma süresini arttırıyor, örneğin 2 sene sonra "artık değiştirsem mi" diye düşündüğünüz bir telefonu yeni android sürümüyle fazladan 1 sene daha kullanabilirsiniz.

Fiyatını pahalı bulan arkadaşlara da diğer tüm özelliklerini geçtim, 2gb bellekle gelen en ucuz telefon nedir ve diğer özellikleri nasıl diye sormak istiyorum. Gerçekten bilmediğimden soruyorum, varsa daha iyi bir donanım sahip bir telefon bu fiyat seviyesinde jhepimiz bilelim, öğrenelim ama lütfen kalkıp da "üzerine şu kadar daha ekle, bu telefon çok daha iyi olur" demeyin.

3.General mobile çalışanı

• quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Yil 2015 radyoyu ne yapicaksin derler adama amiral gemisi telefonlarda bile yok acilin biraz yil 2015

Ben açılmıyorum arkadaş. Arabada evde yürürken radyo dinliyorum. Ne zaman tüm fm istasyonları kapanır işte o zaman bırakırım radyoyu. Yılla ne alakası var? İsterse 2525 olsun.
  • arkadaşlar mrb
    telefon dün geldi,problemsiz kullanıyorum,sd karttaki müzikleri playden dinleyebiliyorum,fakat videoları izleyemiyorum,bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  • Erdı bey emegınıze saglık yıne her zamankı gıbı super bır ınceleme olmus,telefonu tabıkı begenmedım fakat rakıpler kısmında xperıa E4G modelınıde goz kacırmasaydınız daha guzel olurdu,tesekkur ederım

• Guzel inceleme, guzel cihaz, uygun fiyat.

• quote:

Yil 2015 radyoyu ne yapicaksin derler adama amiral gemisi telefonlarda bile yok acilin biraz yil 2015

Yıl olmuş 2015 niye hala yazı yazıyosun. Taş Devrinde bile yazı vardı:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda ki görüntüye bakılacak olursa, bazı arkadaşlar aklınca güncelleme safhasında telefonu üstün çıkaracaklar. Satır satır yazın. Facebook veya twitter yada arka plan deyip önemini vurgulayın. Siz söylediniz siz inanın.
    Jiayu S3, Meizu m1 note, Lenovo K3 Note. Android One donanimdan kaybettiği gibi, yazılımdan da kaybedecek rakiplere sahip. Saf Android ile işin kolayına kaçmak kolay olanı. Övünmek şu kiyasda Lenovo ve Meizu'dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayserili73

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Arkadaşlar öncelikle, cihazı kötülemeden önce telefonu kullanın inceleyin ve dh inceleme videosunu izleyin. Konu yine telpa konusuna dönmesin. Şunu bir unutmayalım, bu telefon amiral gemisi değildir, amiral gemilerden 1700-2000 tl ucuz bir cihazdır. Android güncellemelerini 2 yıl alması, donanım ve yazılım uyumu alınmaya değer bir cihaz. Zaten telefonda deli gibi oyun oynamıyorsaniz bu telefon tüm ihtiyaçları karşılayacaktır. WhatsApp, facebook, haber okuma, basit oyunlar, navigasyon gibi basit işlemleri kolayca halledebiliyor. Bence 600 tl ye, vestel ve Turkcell in dandik telefonlarını almaktansa ya da gidip 2500 tl ye özelliklerini kullanmadığınız bir amiral gemi almaktansa, biz Türk tüketiciler olarak desteklenmesi gereken bir marka ve telefon olduğunu düşünüyorum. Umarım gm kendini daha da geliştirir ve bizde uygun fiyatlı telefon almış oluruz.

General mobile çalışanı

Niye tanımadığın birisi hakkında böyle abuk subuk yorum yapıyorsun?

Zeka seviyen oldukça geri sanırım, adam gibi fikrin varsa gelirsin, bende seni adam yerine koyar dinlerim, bana 600 tl ye buna alternatif telefon göster, bende senin fikir uretebildiğini onaylayim.

Ben şimdi sana, sende turkcell çalışanı ya da vestel çalışanı desem nasıl olur bir düşün bakalım tabi öyle bir kapasiten varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: pistachios

quote:

Yıl olmuş 2015 niye hala yazı yazıyosun. Taş Devrinde bile yazı vardı:D

Thug Life

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Telefon daha duyurulduğu an özelliklerine baktım ve almaya karar verdim. Beyazı çıktığı ilk gün de gidip aldım, iyi ki de almışım diyorum. Önceden de Discovery kullanıyordum ve General Mobile bu fiyat segmentinde bu tür ürünler çıkarmaya devam ettiği sürece veya başka markalar bu fiyat segmentinde adam gibi bir telefon çıkarana kadar sanırım başka markaya geçişim çok zor olacak. E artık arkasında Google desteği de var daha ne olsun?

GM4G için 3. dünya ülkesi için tasarlanıp piyasaya sürülen cihaz diyen arkadaşlar, örnek vermek gerekirse Motorola G hangi ülke vatandaşları için tasarlandı? Bir bakın bakalım özelliklerine de ondan sonra Amerika'da neden bu kadar ilgi gördüğünü de açıklayıverin bir zahmet.

Güncelleme alması bir telefon için o kadar da önemli değil diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum; güncellemeler her zaman sadece görsel iyileştirmelerden ibaret değil, örneğin KitKat'la birlikte gelen ART bile başlıbaşına performans anlamında ciddi kazançlar sağladı. Aynı şekilde her yeni Android sürümü artık sıkılmaya başladığınız cihazınızı sizin gözünüzde tekrar yeni bir cihaza dönüştürebiliyor psikolojik olarak ve telefonun kullanılma süresini arttırıyor, örneğin 2 sene sonra "artık değiştirsem mi" diye düşündüğünüz bir telefonu yeni android sürümüyle fazladan 1 sene daha kullanabilirsiniz.

Fiyatını pahalı bulan arkadaşlara da diğer tüm özelliklerini geçtim, 2gb bellekle gelen en ucuz telefon nedir ve diğer özellikleri nasıl diye sormak istiyorum. Gerçekten bilmediğimden soruyorum, varsa daha iyi bir donanım sahip bir telefon bu fiyat seviyesinde jhepimiz bilelim, öğrenelim ama lütfen kalkıp da "üzerine şu kadar daha ekle, bu telefon çok daha iyi olur" demeyin.

3.General mobile çalışanı

Şimdi bir düşünelim... Aldığı cihazla ilgili yorumlarını o cihazla ilgili konuda paylaşan birisi mi firma çalışanıdır yoksa sahip bile olmadığı bir telefonun konusunda o cihazı kötüleyen mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmozdogan

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

Cozunurluk 1080p deil almayin aldirtmayin:))

720 p hertürlü işini görür bilader kafa yapına bayıldım ekran çözünürlüğü arttıkça pil kullanımının azaldığını biliyosundur umarım

2.General mobile çalışanı

Gereksiz ergen

• Beyler ekran testinde kullanilan uygulamanın adı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs Bu telefon 4.4.4 ile çıksaydı çok daha sorunsuz ve hızlı olurdu. Android 5 serisi şu anda sanıldığı kadar hızlı değil nexus 5 de bile 4.4 performansını veremiyor. Android 5.2 filan performans odaklı olursa bu cihaz biraz daha hızlanabilir bence
    Android lolipopun animasyonları biraz yavaş.Ben de hızlandırılması gerektiğini düşünüyorum.Android 6 inşallah performans odaklı olur.

Animasyonlar ayarlardan hızlandırılabilir. Bu sayede çok daha akıcı bir performans elde etmiş olursunuz.

• Ben zaten General Mobile'ın telefonlarının içine radyo koyduğunu hatırlamıyorum. Discovery'de sonradan apk yüklüyorduk. Bunda da bir onu denemek lazım. Bellki çalışabilir. Ama yazılımsal veya donanımsal bir engel varsa bilemem.

• android one buysa one PLUS isterük

snapdragon 615
    2 yıl Android güncelleme
    2 gb ram
    kamera 13 mp ön kamera 2 olsa da olur.
    sd kart şart
    ekran 5.2 veya 5.5 inç
    batarya 2800 ve üstü

fiyat da 800 TL den girerse oarayı yıkarlar. Yıkarlar değil || Yıkarlar ;;)

• musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Dediğin özelliklerde One Plus sayılabilecek bir telefon var ama 800TL değil; Nexus serisi. Eğer 1500+ TL vermek sorun değilse kaçırma derim.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Nerde nexus serisi. Bahsettiğim cihaz T 60 dan güncelleme ve batarya dışında ne farkı var. hadi bataryayı çıktım güncelleme versinler.

Nexus dediğin en az
    snapdragon 808
    3 gb ram
    16 mp ois kamera
    bataryası zaten kötü oluyo nexusların

EEEE ne kaldı geriye bu telefona 1500+ TL mi verecez ??? Meizu nexusa bin basar o halde 1000 lira üstüne manyak alternatif var.

Ben ne dedim.
    HD ama 5.2 veya 5.5 inç ekran
    snapdragon 615
    2 gb ram
    13 mp kamera idare etse yeter.
    android one programında olması
    2800 üstü batarya.

Oneplusun özelliklerine bi bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 24 Mayıs 2015; 2:16:44 >
  • Bu Telefonu M8 le Nexus5 le iPhone la nasıl bir kafayapısıyla kıyaslıyorsunuz?

700 liraya 1000 daha ekleyip M8 al diyen neyinkafasını yaşıyor?
    2000 daha ekle iphone al diyen bi ergen vardı forumda bu 2.oldu. Ne içiyorsunuz siz?
    700 liraya olan alternatif önereceğiniz cihaz varsa konuşun.Yoksa burda boş yapmayın herkesin sizin kadar telefona verecek parası yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.