Şimdi Ara

general mobile 4g yeniden başlatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba general mobile 4g kullanıyorum telefon arada kendi kendini yeniden başlatıyor bunu çok sık yapmıyor arada oluyor ( 1 haftada 3 kez gördüm ) Factory Reset attım düzelmedi en güncel sürümü kullanıyorum varmı daha önce yaşayan veya çözümünü bilen ?

• benim için sıkıntı yok o kadar ama hiç olmadık yerde bazen resetliyor işte o zaman kötü oluyor
  • Üstadlar s.a kullandigim cihazin bir sorunu var yardimci olabilirmisiniz general mobile air telefonu sifirladim duzelmedi hersey ayni yine duruyor silinmedi daha sonra ses tusuna guc tusuna bastim ordan sifirladim yine duzelmedi cihazi uzun zamandir kullaniyorum ama sacmaladi cihaz gelen mesajlara cevap verdigim de benden giden mesaj metni balonu mavi olarak gidiyor daha onceden yoktu boyle olmamisti yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozi03 O kullanıcısına yanıt
    Keşke biraz daha anlaşılır bir dille açıklasaydın son çare stok rom olur bi dene istersen

• M4 üstad tsk ederim cevabin icin daha öncelerden telefonda bir sorun yoktu simdi ise telefon da şoyle bir sıkıntı var mesaj yolluyorum mesaj baloncugu mavi cikiyor gonderdigim yaziyi zor okuyorum

• Yani resimdeki gibi baloncuk mavi cikiyor m4 üstadim

• general mobile 4g yeniden başlatma sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlginç birşey olmuş o

Dediğim gibi sen bi stok rom at

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.