Şimdi Ara

General Mobile Android One 4G Dual Cep Telefonu (Çift Hatlı) Fiyat değişti . Silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonunda sim2 kart yuvasındaki dişler kırıldı.Garantiye pazartesi göndereceğim.Telefonu alalı kasımda iki yıl olacak bakalım garantiyle yapılacak mı yoksa kaç para isteyecekler.Alırken o zamanın şartlarında çok uygun fiyata almıştık:fakat birçoğumuz sorunlar yaşadı.Şimdilik yeni 4g telefonu almaktan vazgeçtim.İleride farklı bir marka düşünürüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • General mobile kendi ayağına sıktı. Elite modelinde yaptığı açıklamalar, şarj soketi arızası vb. şeyler bitirdi itibarını. Yoksa hala elit alınabilir bir cihaz 1000 tl civarına. Ama firma düzgün değil ki. En güzeli bulaşmamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

General mobile mi tövbe 1 kez o hataya düşerim

+1,
    Servisi Telpa, Allah düşürmesin. 50 liralik kronik soket degisimi icin gonderdim, ekrani da yolda mi, kendilerimi kirdi, gunahlarini alamam, 290 lira fatura cikardilar, yaptirmadan geri aldim daha yeni...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokak görüntülerine adresi yazınca dükkan çıktı, en azından dükkan varmış

General Mobile Android One 4G Dual Cep Telefonu (Çift Hatlı)  Fiyat değişti . Silinebilir. General Mobile Android One 4G Dual Cep Telefonu (Çift Hatlı)  Fiyat değişti . Silinebilir.

• discovery 4gb modelini aldım 2 yıla yakın kullandım. sorun yaşamadım.
    şarjı dikkatli yaptım kendi kablosunu kullandım.

4g çıkınca onu aldım. ilk telefonda dokunmatik sorunu vardı. servise verdim değişim yapıp yeni cihaz verdiler.

bence her elektronik üründe sorun çıkabiliyor.

General mobile fiyatı uygun olduğu için çok fazla satıyor. Bu yüzden daha fazla sorun ortaya çıkıyor.

Sonuç olarak ben memnunum android 6 işletim sistemide yakında gelecek telefon en az 2 yıl daha güncellemeleri alacak.

3000 TL bir telefona para verince 2 yıl sonra fiyatı yarıya düşüyor. Bu telefonu 2 yıl sonra hurdaya çıkarsanız bile yine kardasınız.

telefonu düşürseniz kaybetseniz bile canınız acımıyor bu da ayrı bir avantaj

• GM ye bulaşmayın. Ürünleri çok dandik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sanirim elle sayilan o nadir insanlardanim.. 2 yil omce gm discovery 4gb aldim. Suana kadar sorunsuz kullandim.. Evet inanamazsiniz sarj soket sorunu yasamadim. Ama almadan sarj sorunlari oldugunu bunun da sebebinin sarj kablosunun dandik oldugunu duymustum bu yuzden kutusundan cikan ara kabloyu hic kullanmadim hep baska kablo ile sarj ettim..
    Edit: Telefonum bir kere su dolu kovanin icine dustu cikardigimda kamerasi ve flasi calismiyordu.. 3 gun sonra kendi kendine duzeldi.. Okunmus telefon mudur nedir anlamadim

• Buradaki kaç insan GM 4G'yi deneyip bu şekilde olumsuz yorumlar yapıyorlar bilmiyorum. GM'nin daha önceki bir telefonunda yaşanan sorundan dolayı bu telefona bu kadar laf söylemek gereksiz. Kaldı ki Google'ın onayladığı bir telefonu kalkıp burada laf söylemek ne kadar doğru bilemedim. Adam GM 4G'yi soruyor herkes başka bi telefon hakkında yorum yapmış. Şu kafadan bi kurtulun artık. Her neyse. Arkadaşım geçen gün annesine almış. Kendisi iPhone 6 kullanıyor. Karşılaştırdığı telefon iPhone 6 yani. Kullanım olarak çok akıcı olduğunu belirtti. Kamerası da hoşuna gitmiş. Tutuş hissinin iPhone'dan iyi olduğunu söylüyor. Ama bence uzun süredir iPhone kullandığı için yeni bir telefon eline alınca farklı hissetmişte olabilir. iPhone'un daha kaygan yapıda olduğunu söylemişti. Kendim Nexus 5 kullanıyorum. Genel olarak birbirine yakın telefonlar. Saf Android performansı iyidir. Firmaya gelince, sitede taksitli telefon satışı var. Ticari kart falan bilgisi yok. Garip geldi. Pek güvenilir gelmedi. Ama gidebiliyorsan git yerinden al. Kafan rahat olur. İlla internetten alacaksan ver 50 60 TL daha fazla güvenilir yerden al.

Ekleme: Bence elektronik aletlerin bozulma sebepleri büyük ölçüde kullanıcı kaynaklı. 2 yıldır Nexus 5 kullanıyorum. Çok şükür bir sorun çıkarmadı. Ama telefon şarjdayken telefonla konuşmam yada mesajlaşmaya çalışmam. Dikkatli kullanırım. Telefonu elinde unutup düşüren çok gördüm. İşim biter bitmez cebime koyarım mesela. Basit önlemler. 1 yıl kullandığım iPhone 4'ü çiziksiz ablama verdim. 1 hafta sonra ekranı kırdı. Yaptırdı 1 hafta sonra tekrar kırdı. Kusura bakmayın uzun oldu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakpunar -- 25 Ekim 2015; 5:14:37 >

• Gm discovery 4 gb kullanicisiyim 2 yil da 5 kez servise gitti para iadesi icin tuketici hakem heyeti sonucunu bekliyorum annemede aynisindan aldik onda tik yok sapasaglam, babamada 4g aldik sadece karsi tarafa ses gitme sorunu vardi yazilimsal oda sagolsun forumdan bir arkadasin talimatiyla halloldu telefon cok stabil arka arkaya uygulamalari ac kapa gecis yap donma kasma yok gayet guzel br telefon. Param iade edilsin yine gidip gm alirim, bir telefondan olan beklentilerimi karsilasin yeter...

• bu model tutmadı fiyatı sürekli düştü sağlam yerden puanla bu fiyata gelir

• Dissocvery i ilk alanlardanym Sadece bir kere ?arj soketi sorunu ya?adym ve ücretsiz anakart de?i?tirdiler. Yakynda da 4G Dual almayy dü?ünüyorum. Ben gayet memnunum f/p telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

General mobile mi tövbe 1 kez o hataya düşerim

+1,
    Servisi Telpa, Allah düşürmesin. 50 liralik kronik soket degisimi icin gonderdim, ekrani da yolda mi, kendilerimi kirdi, gunahlarini alamam, 290 lira fatura cikardilar, yaptirmadan geri aldim daha yeni...

Ben merkezde kufur ettim yüzüne yapanın birbirimize girdik 50 TL verdim yaptılar 2 ay içinde yine aynı arıza bu yine kullanıcı hatası dedi kimdiyor dedim teknik arkadaş dedi çağırın dedim çağırdı seni ...

Diye başladım o sinirle bankodan karşıya hoplamişim araya bir suru adam.girmiş ama ben kendimden gecmişim haberim bile olmadı elim yarıldı sadece elim zımba makinasına sıkışmış onla kafasına gözüne dalmış zaten yapmışlardi para almadılar .ulan 2 ay evvel.yaptın ben onu mi kiracam sürekli saf adam

• android one 4g bende alalı 1 ay oldu iphone 4s den geçtim. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım, çok memnunum. Fiyat perofmans cihazı bence.
  • GM iyidir, telefonu bozanlar kendi bozdu, benimki niye bozulmadı yazanlar daha gelmemiş mi diye bakayım dedim ki gelmişler, biri de iphone 6 ile karşılaştırmış, allah akıl fikir versin insanlara ne diyeyim
  • ilk gm discovery 4gb cihazımı 1 yıl sorunsuz kullandım sinirlendim yere vurdum ve kırdım. 2. gm 16gb cihazım yine sorunsuz kullandım onuda duvara vurdum parçalanmadı 180tl ekran değiştim halada kullanıyorum sıkıntısı yok şu anda. 1 hafta önce turkcell'den android one aldım sıkıntısız sorunsuz çalışıyor. 600-700 tl civarı bütçeye göre güzel telefonlar 3000 bütçe ayırabilseydim iphone kullanırdım. general mobile candır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Sokak görüntülerine adresi yazınca dükkan çıktı, en azından dükkan varmış

General Mobile Android One 4G Dual Cep Telefonu (Çift Hatlı)  Fiyat değişti . Silinebilir. General Mobile Android One 4G Dual Cep Telefonu (Çift Hatlı)  Fiyat değişti . Silinebilir.

Fotoğrafı görünce bildim. Burası Denizli. Ama dükkan hakkında hiç bilgim yok.

• Bende eşime ilk ciktigı zaman 4gb almistim. 2seneye yakın eşim, 4-5 aydırda annem kullaniyor. Sadece 1kez sarz soketi degişti. Halada kullaniliyor. Eşim 5aydır discovery2 kullaniyor. Çok memnun. Cevremdede 3-4 kişi 4gb olani hala kullaniyor. Sadece sarz soketi sorun oldu.

• 600 tl'ye 4g'li telefon. Sırf elite modelleri biraz pahalı çıktı diye yerden yere vurmayın markayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

GM iyidir, telefonu bozanlar kendi bozdu, benimki niye bozulmadı yazanlar daha gelmemiş mi diye bakayım dedim ki gelmişler, biri de iphone 6 ile karşılaştırmış, allah akıl fikir versin insanlara ne diyeyim

1000 kişiden biri sorunsuzdur , o da sensin..
    yüzlerce insan şarj soketi belası yüzünden mağdur olduysa firmanın o modeli toplayıp toplu iade yapması lazım, yüzsüzlüğün böylesi sadece türkiyede olur...
  • 2 farklı arkadaşım 2 farklı zamanda dıscovery aldı, 2sınınde sonu husran,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.