Şimdi Ara

General Mobile Android One 4G Dual Cep Telefonu (Çift Hatlı) Fiyat değişti . Silinebilir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GM evvelce kullanmadım ama çıktığı günden beri 4G kullanıyorum çok ama çok memnunum.2 tanıdığım dah var kullanan zerre pişman değiller.Bence burada 4g yi GM nin diğer telefonlarından ayrı tutmak lazım.Ha servis kötü deniliyor onada daha düşmedik çok şükür.
  • 4 arkadaş almıştık gmd 4 gb olanı, garantisi filan bitti, daha hiç bir sorun yaşamadım, nazar değmesin, taş gibi telefon. Diğer arkadaşlarda şarj soketi bozuldu, 20 liraya yaptıran da oldu, garantiye ücretsiz yaptıran da. Keşke her aldığım ürün böyle çıksa dediğim ender ürünlerdendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: velovis_

ilk gm discovery 4gb cihazımı 1 yıl sorunsuz kullandım sinirlendim yere vurdum ve kırdım. 2. gm 16gb cihazım yine sorunsuz kullandım onuda duvara vurdum parçalanmadı 180tl ekran değiştim halada kullanıyorum sıkıntısı yok şu anda. 1 hafta önce turkcell'den android one aldım sıkıntısız sorunsuz çalışıyor. 600-700 tl civarı bütçeye göre güzel telefonlar 3000 bütçe ayırabilseydim iphone kullanırdım. general mobile candır bence

evet senin gibi duvara telefon fırlatma hobisi olanlar için iyi seçim olabilir
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    cümlemi tam okumamışsınız, ben mağdurum
  • Ucuz telefon arıyorsanız Lenovo kullanın. Bu general mobile belasına bulaşmayin. Telefona verdiğiniz para kadarını 1 yılda tamirata da verirsiniz. Sonra neden sinir hastası oldum demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

Ben hala ordan aldığım telefonu kullanıyorum. Şubat gelrse 2 yıl olacak. Ama subat ve marttan sonra alanlar ürünlerini alamadılar diye hatırlıyorum sitelerine ulaşılmiyordu. Benim tel de 1 ay kadar sonra gelmişti sanırım. Bu arada faturayı buldum evet sizin dediginiz gibi AYDIN mis hocam

Hocam bahsedilen firma, bir suru s2 satip zar zor birkac ay sonra urunleri yollayabilen firma mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

GM evvelce kullanmadım ama çıktığı günden beri 4G kullanıyorum çok ama çok memnunum.2 tanıdığım dah var kullanan zerre pişman değiller.Bence burada 4g yi GM nin diğer telefonlarından ayrı tutmak lazım.Ha servis kötü deniliyor onada daha düşmedik çok şükür.

Telefonu hayvan gibi kullanırlarsa tabiyki servis kullanıcı hatası vs der.benim discovery nin 2 kez ekranı değişti bana neden kullanıcı hatası demediler.adam gibi kullanılırsa parasının üstünde performans veren bir telefon 4g..servisine laf edenler ilk önce telefonu hor kullanmadan düzgün kullanmayı öğrensinler..adamlar servise kargoyla göndermeme ragmen 4-5 günde telefonumu teslim ettiler.daha ne bekliyor bu millet anlamış değilim..uzun lafın kısası servis başarılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

GM evvelce kullanmadım ama çıktığı günden beri 4G kullanıyorum çok ama çok memnunum.2 tanıdığım dah var kullanan zerre pişman değiller.Bence burada 4g yi GM nin diğer telefonlarından ayrı tutmak lazım.Ha servis kötü deniliyor onada daha düşmedik çok şükür.

Telefonu hayvan gibi kullanırlarsa tabiyki servis kullanıcı hatası vs der.benim discovery nin 2 kez ekranı değişti bana neden kullanıcı hatası demediler.adam gibi kullanılırsa parasının üstünde performans veren bir telefon 4g..servisine laf edenler ilk önce telefonu hor kullanmadan düzgün kullanmayı öğrensinler..adamlar servise kargoyla göndermeme ragmen 4-5 günde telefonumu teslim ettiler.daha ne bekliyor bu millet anlamış değilim..uzun lafın kısası servis başarılı.

Sen Telpa servisin geçmiş mazisini pek bilmiyorsun galiba.Discovery nin piyasaya ilk çiktigi zaman yüzlerce insana üretim hatalı olan şarj soket sorunundan dolayi hiç utanmadan 50tl para ödettiler. Yeni yeni silmeye çalişiyorlar Telpa nin o kötü imajini ilgili davranarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• General Mobile a çok laf atılmıs yahu Ben de Discovery'den yazıyorum şu an. Telefonu Eylül 2013 te aldım hala takır takır. O kadar yere düşürdüm mermere taşa halıya neresi gelirse. Bana mısın demedi. Kılıf kullanmıyorum. Bir kere şarj soketini kırdım kendim zorlayarak. Ücret almadılar. Arka kapağı çizik dolu ve ekran koruyucu kötü halde onları da en kısa sürede değiştireceğim. Bir sene daha kullanırım bu telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 27 Ekim 2015; 3:39:39 >
  • Sıraya kuyruğa girdik aldık ilk bulduğumuzda aldık .ailemde herkes bunu kullanıyor 4 tane aldık ne şarjı bozuldu nede ekranı çizildi tık demedi hiç birisi servis görmedi .

Velevki servise gitse sanki samsung apple bozulmuyor gibi memnun olamazsınız havası yaratılmasın . Telefon hala çıktığı fiyata satılıyor 680 liraya çıktı hala aynı fiyat acaba neden ...

680 liraya çıktığında n11 den 500 üstüne 100 lira indirim enpara ilede 100 lira iade ile 480 liraya üstüne bir kaç kod ekletip shell kuponuyla beraber 420-450 arasına 4 telefon almışım 2 bin liraya 4 telefon ki o zaman s4 1800 liraydı

Telpa konusunda evet haklılık paylarınız var ama samsung iş ortaklıkları bitince 50 kişilik personel sayısı 6 ya düştü izmiri ankarayı bile kapattılar sadece istanbul kaldı . Gm ile yeniden başladılar aşı tuttu ve eski telpa olma yolunda yeniden yapılandılar . şimdide her telefon tamire gidiyor şimdide telpayada gidiyor ertesi gün telefonla aranıyormuş (Bknz diğer forumlar) 1 gün sonra geri yollanıyormuş .

Uzun lafın kısası 16 gb olanlar tamamda 4gb leri bu telefonla gözüm kapalı değiştiririm aşırı memnunum

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Benimkide ilk çıkan seridendi..sen gidip abanarak takarsan soketi soket ne yapsın..ben malımı güzel ve temiz kullanırım.nasılsa garantisi var deyip sallama ürün kullananlar sonucuna katlanır..benim discovery hala duruyor kardeşim kullanıyor..son stabil bir yazılım geldi iyice hızlandı telefon..kendimde 4g aldım onu kullanıyorum.ben memnunum hem servisten hemde telefonlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanarya_avcisi

Benimkide ilk çıkan seridendi..sen gidip abanarak takarsan soketi soket ne yapsın..ben malımı güzel ve temiz kullanırım.nasılsa garantisi var deyip sallama ürün kullananlar sonucuna katlanır..benim discovery hala duruyor kardeşim kullanıyor..son stabil bir yazılım geldi iyice hızlandı telefon..kendimde 4g aldım onu kullanıyorum.ben memnunum hem servisten hemde telefonlardan.

Arkadaşım senin telefonunda çıkmamış sorun diye sorundan muzdarip binlerce kişiyi hatalı kullanmakla suçlayamazsın. Ben bizzat şahidim telefona hiç bir şey yapmadan bu hale geldi soket ve 50 TL para istediler. Kaldı ki General Mobile Müdürü'nün bile açıklaması var ilk serilerde kronik soket sorunu olduğunu adamlar bile kabul etti yani, daha neyin abanmasından sert kullanmasından bahsediyorsun.

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Forumda çok tartışması oldu kardeş..gm müdürü öyle bir açıklama vs yapmadı kim uyduruyor onu.öyle bir hata olsa adamlar kendi hatasını kabul edip değiştirirdi.işiniz gücünüz karalama.bırakın adamların yakasını.4g den sonra gelecek telefonu merakla bekliyorum.sanada artık cevap yazmayacağım..kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.