Şimdi Ara

General mobile Discovery 16 gb (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amatör.

Ben zaten bu şikayetleri okuyunca Discovery den soğudum. Motorola İsrail mali olduğunu için almayı düşünmüyorum. Zaten yeni bir telefon buldum lc g2 onun üzerine araştırmalar yapıyorum ve telefon pahalı olsa da harika ötesi bişey. Almak için tam karar veremedim ama bakıyorum şimdilik. Hayırlısı olsun :)

G2 vurur gecer ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Öyle gözüküyor :) aklıma bişey daha takıldı lg g Pro nun devamı mı bu g2 ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amatör. -- 10 Temmuz 2014; 3:47:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öyle gözüküyor :) aklıma bişey daha takıldı lg g Pro nun devamı bu g2 ??

Gibi..ama cipset islemci falan daha iyi G2 de

• Bence lg2 cok guzel bi telefon. LG bu g2yi cikardiktan sonra satis rekorlari kirdi. Bu kadar insan aliyorsa ve fzla sikayetleri olmuyorsa kesinlikle onerirm

• YaylaFatıhh kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşlar

• G2 kesinlikle tavsiye ederim bende alacağım teknosada indirim var turkiye garantili 1439 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 10 Temmuz 2014; 3:57:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Patentlere ne oldu peki? Motorola'da 10 binin üzerinde patentten bahsediliyordu
    Lenovonun eline geçen patent sayısı ise 2 bin. Yine de benim için şüpheli sonuçta önceden İsrail malıydı..

İsrail malı amerika malı Çin malı ne fark eder tüketici olarak bunlara bakma sana en iyi donanımı kaliteyi en ucuza kim veriyorsa onu almalısın

• Ne fark eder mi? İsrail Müslüman kardeşlerimizi katlederken ben gidipte onlara destek olamam kusura bakmayın ama. Daha kaç saat öncesinde yine saldırı oldu. Müslüman dediğin böyle şeylere dikkat etmeli. Nasıl onların ürünlerini almıyorsak ürettikleri yiyecekleri de almamamız gerek. Koka kola gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amatör. -- 10 Temmuz 2014; 5:15:02 >
  • Bende beyaz discovery var satıp discovery elite almak istiyorum discovery gerçekten güzel telefonmus takas düşünen varsa olur arkadaslar

• quote:

Ne fark eder mi? İsrail Müslüman kardeşlerimizi katlederken ben gidipte onlara destek olamam kusura bakmayın ama. Daha kaç saat öncesinde yine saldırı oldu. Müslüman dediğin böyle şeylere dikkat etmeli. Nasıl onların ürünlerini almıyorsak ürettikleri yiyecekleri de almamamız gerek. Koka kola gibi..

Kardeş cep telefonlar konusunda yaptığın tartışmaya bak Sana kalsa hiçbir şey almayalım müslümanlar birşey üretmiyor maalesef ayrıca Çin ve Amerika müslüman oldu da benim mi haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 10 Temmuz 2014; 6:43:29 >

• Size göre çok basit tabi onların yerine kendinizi koyamıyorsunuz bile.. Başkaları müslümanlara zulm ederken bizde destekçi olalım her şey bu kadar basit yanii..
    Ayrıca benim dediğim şeyi sizde dikkatli okusaydınız laf buralara kadar gelmezdi. Ben İsrail malı dedim. Bütün telefon üreten markalar şöyle böyle diye bir laf etmediğim halde lafı başka taraflara çeken sizsiniz. Ben gayette kore malını severim lakin İsrail'e karşıyım diye hepsine karşı çıkmak gerek gibi anlıyorsanız ben daha size bişey diyemiyorum... Bence daha fazla uzatmayın, sonra başka başka şeyler anlıyorsunuz falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amatör. -- 12 Temmuz 2014; 19:14:28 >

• Ustam LG g2 güzel telefon fakat arka kapagi ve bataryayi cikaramamayi göze almaniz gerekiyor. Ayrıca LG g2 ile discovery i kiyaslayamazsiniz aradaki fiyat farki ucurum. Butceniz elveriyorsa discovery elite i inceleyin derim. O da sizi LG g2 den sogutacaktir :)

• yunus3147 kullanıcısına yanıt
    yanlış anladınız sanırım lg g2 ile discoveryi kesinlikle kıyaslama yapmadım biraz fazla araştırınca LG G Pro2 ürününü tercih etmeye karar verdim. Dediğiniz gibi bunu göze alamam hem hafızası da arttırılamıyormuş
  • Yanlış düşünüyorsun kardeş Motorola İsrail malıdır kesinlikle resmi bir kurum olan tüketiciler birliği tarafından araştırılmıştır.

• O zaman empati kur.Sen o katledilen Filistinlilerden birisin.Bir müslüman da öleceğini bile bile İsrail malını alarak İsrail e seni öldürmesi için destek veriyor.Düşünsene din kardeşin ölmene destek veriyor.Ve unutma böyle düşünmeye devam edersen ahirette büyük bir hesap verebilirsin.(Zalimin mazluma yaptığı zulme sessiz kalan kişi zulmü yapan kadar suçludur.)

• quote:

Orijinalden alıntı: -SosyaL-

O zaman empati kur.Sen o katledilen Filistinlilerden birisin.Bir müslüman da öleceğini bile bile İsrail malını alarak İsrail e seni öldürmesi için destek veriyor.Düşünsene din kardeşin ölmene destek veriyor.Ve unutma böyle düşünmeye devam edersen ahirette büyük bir hesap verebilirsin.(Zalimin mazluma yaptığı zulme sessiz kalan kişi zulmü yapan kadar suçludur.)

Yav he he anca laf icraat yok müslümanlar kaliteli araba telefon PC ayakkabı elbise üretsin ama üretmiyor napalım hiçbir şey almayalım mı

• moto g yi inceledikten sonra bu cihazda karar kildim iyi yapmisim kamerasi yeter

• Biz size hiç bişey almayın demiyoruz ki zaten, sadece şu KATİL israile destek olmayın "müslümansanız"... İşinize gelmediği belli bir bakıma icraat yok diyorsunuz ama Türkiye'nin bir çok şehrinde israilin ürünlerini satmadığını açıklandı...
    Ayrıca TERÖRİST israil, Türkiye'nin ürünlerini almayın diye boykot başlatırken kardeşim sen TÜRK olarak bir MÜSLÜMAN olarak bu israile destek verirsen vay haline...
    Bu zulümlere karşı susanlar dilsiz şeytandır. Siz bundan sonra israil ürünlerini alıpta ona destek verecekseniz eğer, ALLAH sizi ıslah etsin ne diyeyim ben size..!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.