Şimdi Ara

General mobile Discovery 16 gb (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soru biraz saçma gelebilir fakat bir kaç yorum okuyunca kafama takıldı.
    Ekran ışığı konusunda beyaz rengi mi yoksa siyah rengini mi önerirsiniz ??
    Bazı arkadaşlar beyaz kabın çok basit olduğunu bahsederken aksine siyahın daha iyi olduğunu söylemiş..
    Bende Discovery almak istediğim için yine de sizlere sormak istedim.
    Son olarak Discovery telefonu olan arkadaşlara soruyorum bu telefon gerçekten iyi mi , bir sorun yaşadınız mı ve siz bu telefonun kullanalı ne kadar oluyor ??
    Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amatör. -- 12 Temmuz 2014; 19:13:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede 16 GB beyaz modeli var 6 aydır kullanıyorum ekranda 1 tane beyaz nokta var allta fazla belli olmuyor ama var birde kamera si pembe çekmeye başladı servis kamerayı ücretsiz değiştiriyor donanım olarak ta bana gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ekrandaki o görünüm göze batmıyorsa sorun değil aslında benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Amatör.

Teşekkür ederim ekrandaki o görünüm göze batmıyorsa sorun değil aslında benim için
    Beyaz kaygan değil cilalı gibi yapış yapış oluyor terleyince. Siyah kaygan ve mat. Mutlaka siyah.
  • Ciddi Sabun kullanıcısına yanıt
    Aslında bende siyah istiyordum ama beyaz olunca ekran ışığını kıssan bile pek belli etmiyormuş. Hayırlısı yine de siz ne kadar süredir bu telefonu kullanıyorsunuz?

• quote:

Aslında bende siyah istiyordum ama beyaz olunca ekran ışığını kıssan bile pek belli etmiyormuş. Hayırlısı yine de siz ne kadar süredir bu telefonu kullanıyorsunuz?
    Geçen bayram aldım. Diğer 3 arkadaşım beyaz aldı pek hoşuma gitmedi onların ki ,memnunlar ama siyahtan sonra içime sinmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun

Geçen bayram aldım. Diğer 3 arkadaşım beyaz aldı pek hoşuma gitmedi onların ki ,memnunlar ama siyahtan sonra içime sinmiyor.

Alıntıları Göster
    İki telefonda da var hocam akrabalarımda. Açıkçası siyah renk daha şık duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz takıntın yoksa kesinlikle siyah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsanız siyah renk daha çok kafama yatıyor da işte dediğim gibi beyaz renk alsam ekran ışığını kıssam çok belli olmaz dediler bu konu hakkında bilgilendirseniz bir de beni çok memnun olurum :)

• quote:

Aslına bakarsanız siyah renk daha çok kafama yatıyor da işte dediğim gibi beyaz renk alsam ekran ışığını kıssam çok belli olmaz dediler bu konu hakkında bilgilendirseniz bir de beni çok memnun olurum :)
    o telefona siyah yakışıyor
  • Ben siyah tavsiye ederim mat olusu ayri bir hava katiyor

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar

• Şahsen ben Beyaz Modelini kullanıyorum ama memnun değilim.Arkadaşım siyah modelini kullanıyor kapak mat ve ele güzel bi duygu veriyor.Görünüş ve tutuş kalitesi için siyah renk oneriyorum.Seçim senin.

• yanlızadam23 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bende siyah istiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amatör. -- 3 Temmuz 2014; 15:33:20 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Moto g alın ben de discovery kullanıyorum memnunum da telefondan ama Moto g in fiyatı baya düştü ve discovery den iyi

• Ben zaten bu şikayetleri okuyunca Discovery den soğudum. Motorola İsrail mali olduğunu için almayı düşünmüyorum. Zaten yeni bir telefon buldum lc g2 onun üzerine araştırmalar yapıyorum ve telefon pahalı olsa da harika ötesi bişey. Almak için tam karar veremedim ama bakıyorum şimdilik. Hayırlısı olsun :)

• quote:

Ben zaten bu şikayetleri okuyunca Discovery den soğudum. Motorola İsrail mali olduğunu için almayı düşünmüyorum. Zaten yeni bir telefon buldum lc g2 onun üzerine araştırmalar yapıyorum ve telefon pahalı olsa da harika ötesi bişey. Almak için tam karar veremedim ama bakıyorum şimdilik. Hayırlısı olsun :)

LG G2 Evet süper telefondur 1000 liraya 16gb bulrusun al geç :)
  • quote:

Ben zaten bu şikayetleri okuyunca Discovery den soğudum. Motorola İsrail mali olduğunu için almayı düşünmüyorum. Zaten yeni bir telefon buldum lc g2 onun üzerine araştırmalar yapıyorum ve telefon pahalı olsa da harika ötesi bişey. Almak için tam karar veremedim ama bakıyorum şimdilik. Hayırlısı olsun :)

Motorola İsrail mali falan değil Motorolayı lenovo satın aldı yani motorola büyük bir Çin devine ait

• Patentlere ne oldu peki? Motorola'da 10 binin üzerinde patentten bahsediliyordu
    Lenovonun eline geçen patent sayısı ise 2 bin. Yine de benim için şüpheli sonuçta önceden İsrail malıydı..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.