< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 4 Eylül 2020; 10:21:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 4 Eylül 2020; 10:21:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu alacağınıza 6000 daha koyun iPhone 11 alın.
|
General Mobile mi aman aman bulaşmayın 3 tane kullandım hepsi servise giriyordu her ay
|
1,5 yıldır gm9 pro kullanıyorum bugüne kadar kullandığım telefonlar içinde en memnun olduğum telefon
|
Yukardaki yoruma katılmıyorum, senelerdir gm modellerini kullandım, şimdide gm9 kullanıyorum sorun yaşamadım. Çok iyi telefon.
Servisi de gayet iyidir. Ama bu telefona bu kadar vermeye değmez bence düşmesini beklemek gerekir. Tabi telefon fiyatları uçmuş durumda ne kadar düşer belli olmaz. |
Mediatek alınmaz
|
Gm5 plus'ı 3 senedir annem ve babam kullanıyor gm 9 pro'yuda 1 senedir kardeşim kullanıyor bize iyilerimi denk geldi bilmiyorum ama şikayetçi olan çok insan görüyorum ama bizim cihazlarda bir sıkıntı olmadı.
Yaşanan sıkıntılardan yazılırsa daha iyi olur. |
GM5 plus. Hayatımda kullandıgım en iyi f/p telefon. 4 sene olmustur hala kullanıyorum; su an ikinci telefon olarak
|
1100TL fiyat farkı var nasıl alternatif
|
Aslinda GM en fazla vergi veren telefon üreticisi.
1. Komponentlerin ülkeye girişinde gümrük vergisi ödüyor. Her komponentin gümrükte ayrı bir kodu ve farklı vergilendirmesi var. (Yüzde 10-40 arasında değişen.) 2. TRT bandrolü ve ÖTV ödendikten sonra telefon satışa hazır hale geliyor. 3. Çalışanlar Türkiye'de olduğu için onların vergisi, sgk'sı. 4. Elde ettikleri gelirden de gelir vergisi. Diğer firmalar, bitmiş ürünü karı üzerine koyup ülkeye soktukları için 2. kalem dışında pek vergi ödemiyorlar. Teknik servis bambaşka bir operasyon onu katmıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Eylül 2020; 11:43:2 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|