Şimdi Ara

General Mobile GM 20 Pro 2299 TL 6/128 GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 Pro da Amoled, Qualcomm ve QC 3 hızlı şarj varken IPS LCD + Mediatek P70 işlemci + 10w şarj'a düşmüşler. 6/128 ile adam avlayacaklar güya. Yemek isteyenler buyursun.
  • En yakın xianomi 3000 bandında kamera daha kötü. Ram daha kötü.

Android one halen büyük teli olarak pili hariç değişim olmadan çalışıyor. Gm5 plus halen kullanılıyor.

İki telinde açma kapama tuşu deforme oldu bunda da sadece o şekilde açılıp kapanma etkisi çok.

Ram 6 hafıza 128 kamera 3 adet 108 mp. İşlemci fiyata göre.

Maximum ile e ticaret sitelerinde 100 puan ile 2200 tl. Benzer 2500 den az hatta 3 bin civarında cihaz var mı?

Not bunlar kağıt üzerindeki vaat ettiği özellikler. Bağımsız inceleme yorumlar cihaz hakkında daha iyi veri verecektir. Vaat ettiklerini karşılar kameranın hakkını verir işlemci orta cihazlar gibi performans verirse alırız. Yoksa xianomi oppo vs bakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 5 Eylül 2020; 3:32:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme vermemesi alınmaması için yeterli.
    gm5 plus şuan gm9 pro kullanıyorum
    gm9 1 kere sorun yarattı , kapandı açılmadı , servis onarıp yolladı
    gm5 plus hiç servis görmedi 2. telefon olarak çalışıyor hala

ama güncelleme vermediği için , şuan için uzak dururum.
  • bunu alacağına 10bin daha koy max pro al.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlara baktım içimden dedim ki ben mi GM kullanmadım?

Benim GM 6 çalışıyor, yan citalardan ekran çıkmaya başladı.

Ekranda ghost screen oldu.

Ne kadar batarya değişimi yapsam da batarya 2 saat gidiyor.

Android One dediler 7 ile çıktı 8.1 aldı. Maksimum 1 güvenlik güncellemesi aldı.

Arkadaşlar yalan konuşmuyorum. Gerçekler bunlar. Ramdan, işlemciden ziyade malzeme kalitesi önemli. Pubg atarken isiniyordu GM 8 ve ısıdan dolayı anakart zarar gördü. (Öyle böyle ısı değil 42 derece)

Benim elimde S10+ ve A30s var, A30s 1750 civarında satıldı vergi gelmeden önce. Şuan 2600 aşağısına yok.

Yerli yerli diye diye yurt dışı mallara vergi getirip telefonun fiyatından daha faza vergi alınmaya başladı. Almayın aldırmayın. General Mobile GM 20 Pro 2299 TL 6/128 GB

• Anneme gm9 pro aldım. 2 yıla yaklaştı bir kere sorun çıkarmadı. Fiyatına göre kesinlikle çok iyi. Belki gm9 pro dan önce sorunlar vardır. Ben aştıklarını tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv yok cart yok curt yok yerli üretim desteği alıyorsun ama yurtdışından ithal edilen malla aynı fiyata satıyorsun bu işin kaymağı da iyi ha

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Aslinda GM en fazla vergi veren telefon üreticisi.

1. Komponentlerin ülkeye girişinde gümrük vergisi ödüyor. Her komponentin gümrükte ayrı bir kodu ve farklı vergilendirmesi var. (Yüzde 10-40 arasında değişen.)
    2. TRT bandrolü ve ÖTV ödendikten sonra telefon satışa hazır hale geliyor.
    3. Çalışanlar Türkiye'de olduğu için onların vergisi, sgk'sı.
    4. Elde ettikleri gelirden de gelir vergisi.

Diğer firmalar, bitmiş ürünü karı üzerine koyup ülkeye soktukları için 2. kalem dışında pek vergi ödemiyorlar.

Teknik servis bambaşka bir operasyon onu katmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserm789 -- 5 Eylül 2020; 17:55:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Ötv yok cart yok curt yok yerli üretim desteği alıyorsun ama yurtdışından ithal edilen malla aynı fiyata satıyorsun bu işin kaymağı da iyi ha
    Hangi telefon 2300 TL ye benzer özellikler sunuyor? Acaba bir öneride bulunabilir misiniz?

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    200-300 daha koy
    Ramlar düşük deme sakına, GM Tamamen göz boyama

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 9 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-9-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000UGU4C?magaza=Reyontek

www.hepsiburada.com
    Huawei P30 Lite 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-p30-lite-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000KJE2C?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-8-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000NBYGJ?magaza=Hepsiburada

www.hepsiburada.com
    Huawei Y9 Prime 2019 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-y9-prime-2019-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000MK44Q?magaza=BittiBitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 6 Eylül 2020; 11:2:8 >

• Allah korusun.
  • az daha koy ekmek al, çok ucuz
  • aynı fiyata redmi note 8 var en azından birkaç yıl görürür sizi gm 12 gb ram olsa almam .

• en son sorunlu telefonu icin gm9 pro sayfamiza bekleriz. :). almayin desek de alan olacagi icin hayirli sorun arastirmalar dilerim.

• 2300 e alternatifi var mı bence yok
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Redmi note 8 var. Onu alin. Hiç olmadi realme c3 al geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 7 Eylül 2020; 17:1:48 >
  • https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/366128-590275/redmi-note-8-128gb_general-mobile-gm-20-pro/

Hataya düşmemek için incelemekte fayda var.

• Her şeyi geçtim bunun neresine pro demişler? koskoca firmanın pro cihazı bumu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.