Şimdi Ara

General Mobile Discovery 16 GB satışta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
14.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hayırlı olsun inş pişman olmassınız

arkadaslar çok fazla yorum okudum alıpta 1-2 hafta kullanıp cihaz çok güzel mükemmel fiyatına göre çok iyi gibi yorumlar bol bol var
    Yanlız birde şikayetvar adlı sitedeki ve benzeri sitelerdeki yorumlara şikayetllere bakın ben telefonu kötülemiyorum ama benim düşüncem UCUZ ETİN TİRİDİ OLMAZ
  • audipirini A kullanıcısına yanıt
    Ben 16 gb lık iki tane aldım. İhtiyacımı görecek bir telefon. Samsung s3' gore daha kibar, ince, ısınma yok, kapanma yok ben çok mennun kaldım. S4 için birşey diyemem.
  • 4gb'lık ile özellikleri aynı sadece hafızası 16 gb'lık olmuş. Bugünlerde yeni güncelleme geliyor muş.
  • KDV'ye biraz fazla para gitmiyor mu?
  • arkadaşlar bu yeni gelecek güncelleme android 4.3 mü yoksa yine sistem güncellemesi bilgisi olan varmı
  • Telpa :http://www.telpa.com/GeneralMobile/Cep-Telefonu/Discovery%2016GB

Tavsiye edilen satış fiyatı : 699,00 TL
  • arkadaşlar telpanın sitesinde ekran 4" yazıyor. yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
  • arkadaşlar bazı sitelerde 16 gb olan modelinde 1 ghz işlemci olduğu yazıyor bende 1.2 olarak biliyordum hangisi doğru hepsi burada.com sitesinde 2 telefonu kıyasladığımda böyle bi farklılık çıktı kullanan arkadaşlardan gerçeğini öğrenebilirmiyiz acaba?
  • Arkadaşlar çarşamba günü general mobile ile mail olarak iletişime geçtim, soru sormak isteyenler mail ile sormayı denesinler. Asıl önemli birkaç bilgi vericem sizlere
    1. 16 gb olan modeller Ota desteği ile Android sürümlerin tamamını güncelleme kolaylığı olduğunu
    2. Önümüzdeki ay ilk haftalarında bu telefonun üst versiyonunu daha piyasaya çıkaracaklar fakat fiyat ve özellik hakkında bilgi veremiyoruz dediler.
    mükemmel bir özellik olur ben önümüzdeki ay'ı beklicem..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben teli alalı 3 ay oluyor 4 gb lik model netten 32 gb lik class10 sd kart aldım on numara tel kullanıyorum tavsiye ederimm
  • arkadaşlar merhaba bende 16 gblik versiyonunu almayı düşünüyorumda bir kaç sorum olacak sizlere

1-) 16 lık versiyonu kullanan arkadaşlar . uygulamalr 4 gb lik versiondaki gibi ekstradan hafıza kartına yükleniyormu ?
    2-) 16 lık versiyondaki telefonun içinde kullanılan hafıza kartı sizce class kaçtır ?
    3-)16 lık versiyonda 4 gb lik versiyona göre bir yavaşlık vb durum varmı ? birde benim anlamadığım 4 gblik versiyonda 3 gb sini androide kullanan cihaz neden 16lık versiyonda 5 gb sini androide kullanıyor ?
  • Bu telefondan rehberdeki tüm numaralara tek seferde sms gödnerilebiliyor mu? Benim daha önceki telefonda tek seferde en fazla 10 kişiye sms göderilebiliyordu. bu yüzden değiştirmek istiyorum.
  • bugün saat 15 civarı n11'e sipariş verdim beşgen elektronik diye bir firma satıyor gm discovery 16gb (beyaz renk)+deri kılıf+arka koruma kapağı+2 adet ekran filmi 699 liraya 11 taksitle aldım yanındada sundisk ultra class10 32 gblık hafıza kartıda aldım bakalım yarın elimde olur izlenimlerimi paylaşacam.Nette çok araştırdım hafıza kartı alırsanız bil hassa class10 alınız bu telefon için en ideali bu class6 bile yetersizmiş
  • 16 Gb Mavi Renk hiçbir yerde stoklarda bulunmuyor. Ne zaman geleceği ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • ben geçen hafta mediamarkttan 16 gb siyah almıştım 699 liraya. bugun yine gittm öğlende. 16gb 799 tl olmuş. siyah ve beyaz vardı.
  • İNFAZCI 43 kardeşim ben de aynı yerden almayı istiyorum takipdeyim de kaç gündür 4gb alacaktım kalmadı 16 gb gelince ve aldığın sd kart ile uyumunu felan yorumunu yazarsan sevinirim
  • arakadaşlar bende alcam GLAXY WİNLE GM discovery arasında kaldım sizce hangisi
  • bende 16 gblık gm var yanındada gerek varsa sundisk clas10 32 gb almanızdır o da 60-65 tl arasında
  • Arkadaşlar bende almayı bir an için düşündüm çokta araştırma yaptım. Araştırmalarımın sonucunda çoğunun imei kaydında sıkıntı olduğunu, şarj soketinin sorunlu olduğunu, telpa teknik servisinin herşeye kullanıcı hatası deyip para istediğini ve alan arkadaşların çok memnunum yorumlarını ilk onbeş gün içerisinde verdiklerini tespit ettim. Almaktan da vaz geçtim. Malın iyisini bilmiyorsam pahalısını alırım. Tabi her pahalı da iyi olacak diye bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.