Şimdi Ara

General Mobile Discovery 16 GB satışta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
14.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlarhttp://www.guraks.com/General-Mobile-Discovery-16GB sayfasında gördüm. kolpa mıdır?

• 16 gb micro sd kart veriyor olabilirler.. discovery 16 gb satışı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

16 gb micro sd kart veriyor olabilirler.. discovery 16 gb satışı yok.
    sitenin telefon numarasını aradım. hafıza kartı değil dahili hafıza diyor. yeni çıktı dağıtımına yarın başlanacak bizde siyah rengi mevcut, telpa garantili orjinal diyor. yarından sonra reklamları döner diyor. dönsün sonra bakarız dedim. :)
  • İzmir de bugün tesadüfen gördüm siyah kutuda general mobile 16 gib yazıyordu. Telefoncuya sordum 16 hafıza ile gelen modeli olduğunu söyledi, başka da bir farkı yokmuş. Fiyat: 700₺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

İzmir de bugün tesadüfen gördüm siyah kutuda general mobile 16 gib yazıyordu. Telefoncuya sordum 16 hafıza ile gelen modeli olduğunu söyledi, başka da bir farkı yokmuş. Fiyat: 700₺
    firmayla görüştüm sd kart mı hediye ediyorsunuz dedim, yok bu aynı ürün dahili 16 Gb yeni model dediler, stok var mı dedim, var dediler. telpadan konu ile ilgili cevap bekliyorum, cevaba göre, bugün yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

İzmir de bugün tesadüfen gördüm siyah kutuda general mobile 16 gib yazıyordu. Telefoncuya sordum 16 hafıza ile gelen modeli olduğunu söyledi, başka da bir farkı yokmuş. Fiyat: 700₺
    Bu ürünün 16 GB Modelini satan sadece Güraks değil. Ereyon 'dada bakabilirsiniz

http://www.ereyon.com.tr/urun/general-mobile-discovery-16-gb.aspx 699 TL 'den satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatalpoglu

Bu ürünün 16 GB Modelini satan sadece Güraks değil. Ereyon 'dada bakabilirsiniz

http://www.ereyon.com.tr/urun/general-mobile-discovery-16-gb.aspx 699 TL 'den satıyor.

Alıntıları Göster
    ereyondaki 16 GB lık model sadece siyah renkmiş, diğer renk almak isteyenler aklınızda olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siparişi verdim. ulaşınca durumu buraya yazarım. kendimi ulubatlı hasan gibi hissediyorum. sizin için daha ne yapayım ya. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: audipirini

siparişi verdim. ulaşınca durumu buraya yazarım. kendimi ulubatlı hasan gibi hissediyorum. sizin için daha ne yapayım ya. :P
    an itibariyle telpa da kendi sitesinden satışa sokmuştur 16 gb modeli. hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: audipirini

an itibariyle telpa da kendi sitesinden satışa sokmuştur 16 gb modeli. hayırlı uğurlu olsun.

Alıntıları Göster
    an itibariyle 16 gb ereyondan sipariş verdim gelsinde biz de bakalım şu meşhur cihaza...:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax_gokhan

an itibariyle 16 gb ereyondan sipariş verdim gelsinde biz de bakalım şu meşhur cihaza...:))

Alıntıları Göster
    Şöyle piyasayı kolaçan ettim ve 16 gb dahili hafıza
    vatanbilgisayar ön sipariş alıyor.
    fiyatı 700 lira.

iyi ki geç kalmışım almak için ama bu fırsat KAÇMAZ :)

Merak ettiğim dahili hafıza ile class 10 sd kart arasında ne kadar bir fark var.

Class 2: 16 Mbit/s (2 MB/s)
    Class 4: 32 Mbit/s (4 MB/s)
    Class 6: 48 Mbit/s (6 MB/s)
    Class 10: 80 Mbit/s (10 MB/s)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ollcay -- 2 Ekim 2013; 1:40:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ollcay

fiyatı 700 lira.

Merak ettiğim dahili hafıza ile class 10 sd kart arasında ne kadar bir fark var.

4gb lik modelini kullaniyorum simdi test ettim
    Okuma 65 yazma 17

16gb hafiza kartim var okuma 70 yazma 10

Şu an elin toplam hafizası düz mantıkla 20gb ve bana maliyeti 550tl (sd kart dahil)

Yeni alicak arkaslar 500-600 arasina(k. Karti kampanyalari vs. ile) 16gb ligi bulabiiyolarsa alsinlar ama sirf hafiza icin +100-150 vermenin alemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: ollcay

fiyatı 700 lira.

4gb lik modelini kullaniyorum simdi test ettim
    Okuma 65 yazma 17

16gb hafiza kartim var okuma 70 yazma 10

Şu an elin toplam hafizası düz mantıkla 20gb ve bana maliyeti 550tl (sd kart dahil)

Yeni alicak arkaslar 500-600 arasina(k. Karti kampanyalari vs. ile) 16gb ligi bulabiiyolarsa alsinlar ama sirf hafiza icin +100-150 vermenin alemi yok

Alıntıları Göster
    550 tl e nereden buldunuz bizede yardımcı olurmusunuz...

• phantagram kullanıcısına yanıt
    Gecen ay bonus metro kampanyasi ve okula donus kampanyasiyla birlesince 525tl tl geliyordu 25tl de 16gb class 10 karta verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Gecen ay bonus metro kampanyasi ve okula donus kampanyasiyla birlesince 525tl tl geliyordu 25tl de 16gb class 10 karta verdim
    sadece 7 tane telefon getirdikleri için geldiği gibi bitti yararlanamadık o kampanyadan:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantagram

sadece 7 tane telefon getirdikleri için geldiği gibi bitti yararlanamadık o kampanyadan:(

Alıntıları Göster
    merhaba,
    bu adreste satılıyor yeni versiyonu 16 gb siyah renk ilgilenen varsa
    http://www.sanalpazar.com/General-Mobile-Discovery-Siyah-16-Gb-Cep-Telefonu__isp11263792

• Telefon bugün geldi. Ayarlarini yaptim. Kullaniyorum. Dahili hafizanin 5 GB ını sistem için ayirmis. 11 gb kaliyor bize. Ben zaten 32 gb sd sipariş etmistim yaninda. Eski android cihazimdaki programlari da gmail yedeginden yukledim telefona. Yaklasik 30 program. Eski cihazin anasi agliyordu bir programi acarken. Ama bu iyi. Zırt diye giriyor. Zırt diye çıkıyor.İnternetteki yorumlardan çok kararsiz kalmistim alirken . Bir süre de 16 gb icin bekledim. Telefonla ilk günüm. Pisman etmeyecek gibi görünüyor. Wifi sorunu filan konusulmus daha önce. Ben şu an hem mobil hem wifi kullaniyorum. Wifi çekim gücü de muazzam. İki kat yukaridaki komsunun bağlantisiyla saniyede 500 kb indirdim az önce. Laptop'umun indirme hiziyla aynı. Almayı düşünenler çekinmesin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcesur

merhaba,
    bu adreste satılıyor yeni versiyonu 16 gb siyah renk ilgilenen varsa
    http://www.sanalpazar.com/General-Mobile-Discovery-Siyah-16-Gb-Cep-Telefonu__isp11263792

Alıntıları Göster
    bekleyip görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem

bekleyip görelim

Alıntıları Göster
    telefoncu arkadaşıma bugun geldi 16 gb lik model gerçekten var hafıza kartı felan değil fiyatı 700 tl erken davranıp 4 gb aldım ama pişman değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONG_bagTR

telefoncu arkadaşıma bugun geldi 16 gb lik model gerçekten var hafıza kartı felan değil fiyatı 700 tl erken davranıp 4 gb aldım ama pişman değilim

Alıntıları Göster
    2 arkadaş geçen haftaya almaya gittik. 1 sorundan dolayı ben alamadım arkadaş aldı 4 gb olandan. ben de hafta sonu alacaktım bir sitede 16 gb yazıyor yanlış mı yazıyor acaba dedim general mobile sitesine girdim yeni çıkmış. Her işte bir hayır vardır 16 gb almak daha mantıklı ama acaba aynı özellikler mi var. 4 gb olan harika telefon kaçırmayıon :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.