Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 mi Sony Xperia Z mi yardım lütfen!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FuatAyral

evet haklısınız donanımsal olarak gm d2 daha iyi fakat bi sony nin sağlamlığını ondan bekleyebilirmiyim bilemiyorum cihazın yan kasası dahi plastik dışı nikelaja benzer bi kaplama olarak yapmışlar

Gmd elite lite a bakın o zaman. İkisinden de güçlü ve 999 tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    şuan bursa piyasasında ne discovery 2 var nede elite lite 1 haftadır ikisi içinde bi sonraki gün için gelicek diyorlar 9. gün bugün gelen giden yok açıkcası alasımda kalmadı ama pişman olmaktan korkuyorum z aldıktan sonra
  • Gmd 2 performans açışından sony Z'den önde ama malzeme işçilik dayanıklılık,güncelleme açısından sony Z açık ara önde

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Z deki işlemci eskidi. Htc one x de bile aynı işlemci var. Alınmaz bu saatten sonra. Gmd 2 daha güncel ve güçlü bir cihaz.

içindeki andorid sistemi nedir, gmdnin aldığı güncellemerde ortada, GM çok güvenilmez bir firma yorumları okuyabilirsiniz yaşanan garanti problemleri vs vs,

tabi siz bilirsiniz ben takip ettiğim kadarıyla iyiliğini kötüsünü söyledim ekran kalitesi in satın alma sonrası hizmet out,

Sony nin tr de ki servisi çok iyi sanki. Te Allah ım yaa.

kimse sevmez ama xperia s'i bozulan garantiye gönderipde xperia z gelen tanıdığım var, zamanında bende rom flashlarken sony ericsson w850i yakmıştım adamlar sony ericsson w995 göndermişti

GMD'de adamlar hatasını kabul ediyor kendi açıkladı sorun var diye ama millet garantiye gönderdi kullanıcı hatası dediler... bilmiyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Gmd 2 performans açışından sony Z'den önde ama malzeme işçilik dayanıklılık,güncelleme açısından sony Z açık ara önde

+1
  • Z tabiki,gidip gen.mobile urunlerine para falan kaptirmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuatAyral

şuan bursa piyasasında ne discovery 2 var nede elite lite 1 haftadır ikisi içinde bi sonraki gün için gelicek diyorlar 9. gün bugün gelen giden yok açıkcası alasımda kalmadı ama pişman olmaktan korkuyorum z aldıktan sonra

Asıl gmd alırsan pişmanlık duyucan
    İlk aylar iyi gidersinde sonra şarj soketi sorunu ekran gökkuşağı renklerine bürünür vb. Sorunlar oluşucak
    Tercih senin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya10

Sony Xperia Z yi dusunmeden al diyorum..

Ama o fiyata LG G2 alsan daha saglikli olur bence, oda 1100 civarlarinda

General Mobile a bulasma sakin, forumda kime sorsan oyle der, telpa falan var bulasma.

forumda kimseye sormasın general mobile fanı çok malum.. ama ucuz etin yahnisi misali uzak durulması lazım derim..
  • Gm i bosver , lg Sony dururken gidip gm alinmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya10 -- 26 Ağustos 2014; 20:22:51 >
  • Arkadaşlar Sony Xperia Z aldım yaklaşık 1 saat oluyor yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum
  • Hayırlı olsun kardeşim en iyisini yaptın
    (bursa merkezdemi otoruyon)

• biri full donanımlı murat 131 biri baz model mercedes benz.
    artıkın hangisi hangisi onu siz tahmin ediniz.;)
  • Tabiki Z..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.