Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 mi Sony Xperia Z mi yardım lütfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    General Mobile Discovery 2 fiyat 900 Tl
    hangisini almam daha doğru bi karar olur yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Sony Xperia Z yi dusunmeden al diyorum..

Ama o fiyata LG G2 alsan daha saglikli olur bence, oda 1100 civarlarinda

General Mobile a bulasma sakin, forumda kime sorsan oyle der, telpa falan var bulasma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaya10 K kullanıcısına yanıt
    ilk olarak aklımda discovery 2 vardı fiyatı uygun oldugu için sonra çıtayı bi miktar daha yukarıya çektim şuan aklımda xperia z discovery 2 ve yine general mobile ın elite modeli var cidden kararsızım antutu testlerine baktıgım zaman general mobile önde servis konusunda telpa hakkında bilgim yok fakat kendim sony yetkili servis çalışanıyım cep telefonlarına teleservis hizmet veriyor ve onlarında servis anlayışı gerçekten çok kötü işim servise kalırsa sony dede sıkıntı çekiceğimi biliyorum malesef
  • FuatAyral kullanıcısına yanıt
    Peki bunun yerine LG G2 alsan? Bence daha iyi olur...

Sony Xperia Z on arka cam , kilifsiz kullanilmaz... saglamlik konusunda daha iyi mesela

Donanimsal olarak da daha onde duruyor, Android 5.0 i da alir buyuk ihtimal.

GM almaz; sony i bilmiyorum

LG ye malesef hiç düşünmediğim bi telefon evet haklısın donanımsal olarak iyi bir telefon fakat bir türlü kanım ısınmadı sevemedim cihazı
  • FuatAyral kullanıcısına yanıt
    Peki ne yonden sicak bakmiyorsunuz? Cihaz cok iyi. Sony Xperia Z den daha iyi.

Tasarım olarak xperiadan çok geride görüyrum tabiki donanımsal özellikler tasarımdan daha önemli fakat içime sinmeyen bi yapıya mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z al ama son çıkan güncellemeyi ben beğenmedim aklında olsun. Performansı iyi değil.
  • Z vurur gecer,cin telefonu alma gidip

• Xperia Z yi 1.5 sene kullandım. Hiç düşünmeden al derim. G2 nin donanımsal olarak pek farkı yok. Sadece ekranı biraz daha canlı. Z Android L yi alacak. Ancak büyük ihtimalle son güncellemesi olur. İki tarafı cam diyor arkadaşlar doğru ancak tasarımına kattığı zenginliğin üstüne yok. Ben telefonu hep kılıfsız kullandım. Telefonun ön ve arkasına koruruyucu al gerisini düşünme.
  • Hocam Z alın ancak G2 ikisindende üstün cihaz bence bir daha bakım g2 ye

• hepinize yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum fakat aklımdaki soru şu tabi sony kalitesi general mobile ile kıyaslamamak lazım ama antutu testlerinde discovery 2 nin aldıgı puan neredeyse z2 ye yakın 30 bin civarında bi puan alıyor xperia z ise 19 bin civarında kalıyor bu kafama çok takıldı arkadaşlar
  • Discovery bildigin cin alirsan 2 gunde bozulur Git Z al.

• gmd de hafıza kartı okuyucusu yok bildiğim kadarıyla gerçi iki versiyonu var birinde var birinde yok ekran kalitesi olarak gmd daha iyi olduğunu söyleyebilirim z kullanıcısı olarak ama hiç ekranın dezavantajını yaşamadım kapakları kapadığın sürece su altı fotoğrafından aldığın zevk bir başka
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    peki bunun dışında telefonda internette dolaşırken ne biliyim facebook twitter vs donma kasma takılma yada başka bi problem oluyormu yani ben telefonu oyun oynamak için almıycam internette rahatca takıntı olmadan dolaşabileyim sıkıntı yaşamıyım oyunlar o kadar önemli değil benim için
  • Z deki işlemci eskidi. Htc one x de bile aynı işlemci var. Alınmaz bu saatten sonra. Gmd 2 daha güncel ve güçlü bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuatAyral

peki bunun dışında telefonda internette dolaşırken ne biliyim facebook twitter vs donma kasma takılma yada başka bi problem oluyormu yani ben telefonu oyun oynamak için almıycam internette rahatca takıntı olmadan dolaşabileyim sıkıntı yaşamıyım oyunlar o kadar önemli değil benim için

İnternet kullanımında sıkıntı olmaz zaten yeterince hızlı chrome ve mxplayer varsa internette izleyemediğin video olmaz ben oyunda oynarım sosyal medya internette kullanırım henüz bir dezavantajını yaşamadım keşke dediğim iki noktası var ses doyumsuz ve gece fotoğrafı akşam selfi falan yapma yani (gece videosu çok başarılı sadece fotoğraf berbat)
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız donanımsal olarak gm d2 daha iyi fakat bi sony nin sağlamlığını ondan bekleyebilirmiyim bilemiyorum cihazın yan kasası dahi plastik dışı nikelaja benzer bi kaplama olarak yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Z deki işlemci eskidi. Htc one x de bile aynı işlemci var. Alınmaz bu saatten sonra. Gmd 2 daha güncel ve güçlü bir cihaz.

içindeki andorid sistemi nedir, gmdnin aldığı güncellemerde ortada, GM çok güvenilmez bir firma yorumları okuyabilirsiniz yaşanan garanti problemleri vs vs,

tabi siz bilirsiniz ben takip ettiğim kadarıyla iyiliğini kötüsünü söyledim ekran kalitesi in satın alma sonrası hizmet out,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Z deki işlemci eskidi. Htc one x de bile aynı işlemci var. Alınmaz bu saatten sonra. Gmd 2 daha güncel ve güçlü bir cihaz.

içindeki andorid sistemi nedir, gmdnin aldığı güncellemerde ortada, GM çok güvenilmez bir firma yorumları okuyabilirsiniz yaşanan garanti problemleri vs vs,

tabi siz bilirsiniz ben takip ettiğim kadarıyla iyiliğini kötüsünü söyledim ekran kalitesi in satın alma sonrası hizmet out,

Sony nin tr de ki servisi çok iyi sanki. Te Allah ım yaa.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.