Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 4.4.2 KİTKAT ROOT ATMA YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GENERAL MOBİLE DİSCOVERY 4.4.2 TELEFONUM VAR HİÇ Bİ YERDEN ROOT ATMAYI BECEREMEDIM BİLGİLİ ARKADAŞLAR BİRAZ İLGİLENİRSE MEMNUN KALIRIM

• Kingo root ile atanlar var hatta nasıl olacağına dair video bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum pil göstergesi yatay mı duruyor dikey mi 4.4.2 de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum pil göstergesi yatay mı duruyor dikey mi 4.4.2 de?

Yatay

• quote:

Orijinalden alıntı: okanbiz

quote:

konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum pil göstergesi yatay mı duruyor dikey mi 4.4.2 de?

Yatay

lg g2 deki gibi dikey yapma imkanimiz var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanbiz

quote:

Yatay

lg g2 deki gibi dikey yapma imkanimiz var mi?

X posed ile bildirim çubuğu değişiyor Ama sadece pil yüzdesi değişiyormu bilmiyorum.

• Kinguser ile root yapılıyor. Tek tıkla hemde

• Kitkat 4.4 Kingo Root ile root yaparken waiting for device diyip kalıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Kitkat 4.4 Kingo Root ile root yaparken waiting for device diyip kalıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bende tamda bunu demek üzereydim arkadaş söylemiş evet benimde kingo root ile yapınca aynı şekilde kalıyor telefonu yaklaşık 1.5 saat bıraktım öyle en son dayanamadım çıkarttım bunun çözümünüde bir türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster-SphaX

quote:

Kitkat 4.4 Kingo Root ile root yaparken waiting for device diyip kalıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bende tamda bunu demek üzereydim arkadaş söylemiş evet benimde kingo root ile yapınca aynı şekilde kalıyor telefonu yaklaşık 1.5 saat bıraktım öyle en son dayanamadım çıkarttım bunun çözümünüde bir türlü bulamadım

Ben başka bir bilgisayardan yapınca sorun düzeldi birde otomatik güncelleştirmeleri yap öyle dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster-SphaX

quote:

Ben başka bir bilgisayardan yapınca sorun düzeldi birde otomatik güncelleştirmeleri yap öyle dene

Tamamdır kardeşim bu akşam laptoptan denerim teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.