Şimdi Ara

General Mobile Discovery 64 gb Hafıza Kartı deestekler Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
14.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 gb hafıza kartında sorun olur mu oyun oynarken uygulama çalışırken eğer sorun olmazsa ondan alacam
  • 64GB micro sd kart satın alacağım...
    tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi??
  • dvorjak D kullanıcısına yanıt
    bende bir tane almayı düşünüyorum ama 64 gb sorun çıkartır diyorlar galiba yine 32 gb almak zorunda kalacam
  • 64GB kartı görmüyor değil, 62.5 GB boş alan ile görüyor ancak bendeki kart bozuldu, zaten ucuz çin malıydı o yüzden hepsini kullanırmıydı kullanmazmıydı bilmiyorun, şu anda pc de yarım yamalak okuyor kartı.
  • neden 64 gb kart desteği vermediler napalım 32 gb alacaz galba
  • kullananlar memnun, memnun olmayanlar fake kart kullnanlar galiba dlayısıyla iyi bir marka al class 10 , keyfine bak, zaten 2 yıl sonra 64 gb altı demode olacak.
  • HN H kullanıcısına yanıt
    hala kullanıyor musun 64 GB sorun cikardimi hiç ve bir ayarfelan gerekiyormu SD karta kullanabilmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu şüpheye düşeceğine class 10 32 gb al daha iyi. Ben 16 gb sistemin kendi boyutuna + 32 gb yapıyorum tavsiye ederim

• Gm discovery, 64 Gb kart destekliyor.Yaklaşık 2 aydır,Sandiskin 64 gb modeli ile kullanıyorum.Sorunsuz çalışıyor ve çok hızlı.Denediğim sandiskti ama diğer markaları bilemiyorum.

selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisveris_dukkani

Gm discovery, 64 Gb kart destekliyor.Yaklaşık 2 aydır,Sandiskin 64 gb modeli ile kullanıyorum.Sorunsuz çalışıyor ve çok hızlı.Denediğim sandiskti ama diğer markaları bilemiyorum.

selamlar..

ocak ayından beri bu cevabı bekliyordum, 2 aydır kullandığına göre mart ayında falan aldın ve iyice denemeden cevap yazmak isatemedin,
    teşekkürler, yarın bir sandisk siparişi vereyim.

• 64 gb alsan calisa bilse 40 gb falan alani doldurursan telefon agirlasir herhalde tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: uacellat_63

64 gb alsan calisa bilse 40 gb falan alani doldurursan telefon agirlasir herhalde tahminimce

sanmam,
    32 gb ağzına kadar dolu.
    telefonda tık yok.

• uacellat_63 kullanıcısına yanıt
    Kartı deneme amaçlı komple doldurdum.O şekilde taktım ama hızında herhangi bir yavaşlama yoktu.Gayet hızlı ve tüm dosyaları görüyor.GM discovery,kartı 59.9 gb olarak görüyor.Pcde ise 63.847 byte olarak gözüküyor.Aradaki fark çok kafaya takılmamalı.Çünki byte ve gb kapasite görünümü farklı oluyor.

Güvenle kullanabilirsiniz.

Saygılar.
  • quote:

Kartı deneme amaçlı komple doldurdum.O şekilde taktım ama hızında herhangi bir yavaşlama yoktu.Gayet hızlı ve tüm dosyaları görüyor.GM discovery,kartı 59.9 gb olarak görüyor.Pcde ise 63.847 byte olarak gözüküyor.Aradaki fark çok kafaya takılmamalı.Çünki byte ve gb kapasite görünümü farklı oluyor.

Saygılar.

gb olarak bakarsan pcde de 59.9 görünür. normaldir.

• quote:

Saygılar.

gb olarak bakarsan pcde de 59.9 görünür. normaldir.

• Resmi olarak 8 Gb hafıza kartı destekleyen Samsung Lindy ile 32 gb hafıza kartı kullanıyorum. Müzik arşivimi sadece telefonda taşıyorum. Gene 8 gb destekleyen Nokia c3 ile aynı amaçla 16 gb kullandım. Biraz eski telefonlar ama fikir verebilir.

Depolama amaçlı olarak sıkıntı yaşanmaz ama uygulamalar konusunda bazı sorunlar yaşanabilir.

Yazılımsal engel bulunduran istisnalar haricinde önemli olan cihazın hangi tür kart desteklediği. Microsd (En fazla 2 gb) - Microsd-hc(32 gb)- Microsd-xc (64 üzeri, piyasada en fazla 128 gb var sanırım şimdilik. Destekleme sınırı kaç olur bilemiyorum.)

Telefonumda Microsd-xc desteği olmadığından 64 gb çalıştırabileceğimi zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 26 Mayıs 2014; 10:29:31 >
  • Aynı soruyu ben soracaktım, kullanan var mı, sorun çıkarır mı kimisi desteklemez diyor kimisi ben kullanıyorum diyor? Yeni kart almayı düşünüyorum kararsız kaldım
  • Rahatlıkla kullana bilirsiniz 64 lük ben kullanıyorum.
     General Mobile Discovery 64 gb Hafıza Kartı deestekler Mi ?

• hunnkaar kullanıcısına yanıt
    Uygulama kurarken kullanırken bir sorun çıkartmıyor değil mi? Gerçi siparişte verdim ama.
  • 59 GB a oyun herşey indirebilirsin kasma yapmaz.
     General Mobile Discovery 64 gb Hafıza Kartı deestekler Mi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.