Şimdi Ara

General Mobile Discovery 64 gb Hafıza Kartı deestekler Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
14.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar general mobile discovery 64 gb hafıza kartı destekler mi eğer destekliyorsa bir tane alıcam 32 gb alacaktım sorayım dedim bana 64 gb ideal gibi geldi telefonu uzun süre kullancam o yüzdende 32 gb çok sıcak bakmadım 64 gb kullanan varsa konuya mesaj atarsa sevinirim sandisk 64 gb ultra class 10 almayı düşünüyorum

• iboak İ kullanıcısına yanıt
    desteklemez.çoğu telefon desteklemiyor. 32gb class10 alın.
  • maximan2008 M kullanıcısına yanıt
    64 gb hafıza kartı alsam taksam çalışmaz mı hiç telefonda
    kesin cevap veremem ama genelde destek listesinde belirtilenden harici ürünler ya çalışmaz ya da çok fazla sorun çıkarırlar. belirtilen özellikler haricinde bir ürün takmanızı tavsiye etmem. iyi günler...
  • 64 gb alsam çalışmaz mı hiç kullanan varsa verirse cevap sevinirim
    Takanlar oldu da stabil çalışmamakta ve arada hatalar vermekte.
  • yani 64 gb hafıza kartı alsam taksam sorun çıkar diyorsunuz 32 gb bana az geliyor telefonu en az 3 sene kullancam video,fotoğraf,oyun,uygulama derken hafıza dolucak bundan önce ki telefonumda 32 gb hafıza kartı vardı hafıza ağzına kadar doluydu o yüzden dedim 64 gb takabilirsem iyi olacak ama herkes sıkıntı çıkar yada hiç açmaz diyor önümüzdeki haftaya kadar yorumlara bakıcam eğer çalışan var derse alırım eğer yok diyen çok olursa 32 gb alırım artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 Pro 512 GB Yeşil (TR)
    5 gün önce açıldı
    silinebilirrr...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboak

yani 64 gb hafıza kartı alsam taksam sorun çıkar diyorsunuz 32 gb bana az geliyor telefonu en az 3 sene kullancam video,fotoğraf,oyun,uygulama derken hafıza dolucak bundan önce ki telefonumda 32 gb hafıza kartı vardı hafıza ağzına kadar doluydu o yüzden dedim 64 gb takabilirsem iyi olacak ama herkes sıkıntı çıkar yada hiç açmaz diyor önümüzdeki haftaya kadar yorumlara bakıcam eğer çalışan var derse alırım eğer yok diyen çok olursa 32 gb alırım artık

16 Gb lik modelden al. Artı 32=48 gb. Yeter heralde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb modeli aldım 16 gb modelin romlarda kurmayı çalıştığımızda sorun çıkayormuş diye duydum diğer şeyse 16 gb kendi romunu internette bulamadım o yüzden 4 gb versiyonu aldım
    16gb cihazlar içinde döküman bulunabiliyor artık. Cwm den yüklenen romlarda 4gb - 16gb tam uyumludur. Sadece SP FLASH TOOL ile orjinal roma dönmede sorunlar yaşayanlar oldu ama şuan için öyle bir sıkıntı kalmadı
  • bir yerde şöyle yazılmış ikisininde rom farklı diyorlar 4 gb romu kapladığı alan 2,5 gb iken 16 gb romu kapladığı alan 4 gb iken nasıl ikisininde romu aynı onu anlamadım
  • 64GB class 10 ile kullanıyorum, henüz bir problem yaşamadım.
  • quote:

bir yerde şöyle yazılmış ikisininde rom farklı diyorlar 4 gb romu kapladığı alan 2,5 gb iken 16 gb romu kapladığı alan 4 gb iken nasıl ikisininde romu aynı onu anlamadım

Orjinal romlarında var farklılık hocam. Oda sp flash tool romlarında tabi. CWM ile yüklenen orjinal rom ikisi içinde %100 uyumlu. Sp flash tool daki farklılıkta partition(hafıza bölümlemesi) farklılığından gelmekte esasen.

Ama custom romlar ikisi içinde %100 uyumludur.
  • 4 gb versiyonun romu 16 gb versiyonunkini uyuyor mu hangi yazılımla yapılması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HN

64GB class 10 ile kullanıyorum, henüz bir problem yaşamadım.

Kaç gb lik alan dolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4 gb versiyonun romu 16 gb versiyonunkini uyuyor mu hangi yazılımla yapılması lazım

Cwm ile yüklenen tüm romlar 4gb-16gb ile %100 uyumludur. Yurtdışı romlarında boot.img değiştirmek şartı vardır yalnızca.Bu önemli.
  • HN H kullanıcısına yanıt
    64 gb sorunsuz sekilde çalışıyor mu telefonda
  • oda sakat iş cwm ile orjinal rom yüklenmeş ki
  • 64 gb şu an bende var. Ancak uygulama yüklediğimde çok hata verdi. Telefon 64 ü görüyor ama stabil değil. Ancak bu stabil olmama durumu aşağı yukarı android diğer versiyonlarda da mevcut.
    64 gb alacaksanız, pc den yükleme yapıp arşiv niyetine kullanabilirsiniz. Sanıyorsam. Üstünde pek birşey yapamazsınız yani...
    Bal gibi yüklenir. Ne yapacağını bil yeter.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.