Şimdi Ara

General Mobile Discovery Air (2GB RAM) Almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GM Air (2gb ram) alacağım hepsiburadadan 600 tl gibi fiyatı var tabletim olduğu için oyun oynamıyorum telefondan sadece sosyal medya kullanıyorum almalımıyım eksi ve artı yönlerini (yalnızca kullananlar) söyleyebilirmi? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hafta once 1 gb ramli modeli 300tlye sattim 1yil kullandim fp tam biraz hafif sadece

• Kanka Ben Uzun Zamandır bu telefonu kullanıyorum. Gördüğüm en sağlam akıllı telefon yani fiziksel anlamda gerçekten çok sağlam. Ayrıca kutusunda sana ekran koruyucusu ve kulaklığıyla birlikte geliyor. Şarkı kısmında kişiselleştirmede en üst düzey diyebilirim. Yanlız Telefonun ömürü çok uzun değil. Benim gibi canavar gibi kullanırsan 2 sene ama arada bir bakcam düzgün kullanıcam diyorsan ömrü daha uzar. Son olarak çok ince ve hafif ekranı da sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem0467

GM Air (2gb ram) alacağım hepsiburadadan 600 tl gibi fiyatı var tabletim olduğu için oyun oynamıyorum telefondan sadece sosyal medya kullanıyorum almalımıyım eksi ve artı yönlerini (yalnızca kullananlar) söyleyebilirmi? Şimdiden teşekkürler

Fiyatına göre idare eder hocam. General Mobile Discovery Air'ın Artıları

Başarılı malzeme kalitesi
    Hafif ve ince tasarım
    Arayüz ve genel hız tatminkar
    Ön kamerası başarılı

General Mobile Discovery Air'ın Eksileri

Bu fiyat aralığında artık 1 GB RAM tatmin edici gelmiyor.
    16 GB dahili hafızayla yetinmek zorundasınız. Hafıza artırılamıyor.
    Batarya ömrü
    Ana kamera beklentinin biraz altında kalıyor

• Kullanmadım ( Elite kullandım aynı seri ikiside ) özellikle akıllı jest ler tam bir delilik (: süper özellikler var , istiyorsanız tabiki alın öneririm ama 4.4 final haberiniz olsun o paraya 4g daha mantıklı. Güncel en azından ayrıca x64 bit işlemci sonuçta. Akıllı jest lere gelecek olursak , 2000-3000 arası cihazlarda olmayan özellikle var , çift tık uyur uyandır , ekran kapalıyken şekil çizip uygulama açma gibi . Sadece elite ve air da var bu özellikler . Alırsanız haber verin gizli özelliklerini bulmuştum söylerim. Iyi aksamlar .

• Bence daha iyi alternatiflere bakılabilir.

• alınır hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.