Şimdi Ara

General Mobile Discovery den HDMİ ile görüntü almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum sakinleri Dark 1.8m MHL MicroUSB-HDMI gibi dönüştürücülerle telefondaki görüntüyü Tv ye aktarmamız mümkünmüdür ? Deneyen veya bilen varsa yazabilirmi. Telefonda OTG desteği yok diye biliyorum. Hiç değilse görüntüyü tv ye aktarmak güzel olur Teşekkürler.

• OTG olmadığı Gibi MHL desteğide Yok Discovery de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

OTG olmadığı Gibi MHL desteğide Yok Discovery de :)

• quote:

her özelliğide beklememek lazım degil mi o fiyata göz sensörü bilmem otg mhl
  • Akıllı telefonların 3310 u gibi birşey yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

her özelliğide beklememek lazım degil mi o fiyata göz sensörü bilmem otg mhl

hocam öylede benim polypad hd7200 tabletimde hdmi girişi otg var. yani fiyat olarak çok düşük fiyatta olmasına rağmen. belkide destekliyodur. yazılımla ya da kodlarla halledilecek bişeydir bilemem. neyseki kablosuz aktarım varmış. fiyatı uygun olursa bir ara cihaz alıp tv ye aktarmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit

Akıllı telefonların 3310 u gibi birşey yani

bence fiyatını hakeden bir ürün. zamanın f/p ürünü ideos x5 i bırakıp geçtim bu telefona
  • tablet adı üstünde amaçları farklı

@cavit hiç akıllı telefon kullandınız mı ? mesaja göre kullanmadınızını tahmin ediyorum. samsung serisi s2-3-4 den htc one'lardan vb ibaret edegil bunların ilk çıkan alt modellerini görseniz kullansanız keşke 3310 muymuş discovery degilmiymiş farkı gözle görülür derece anlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

tablet adı üstünde amaçları farklı

@cavit hiç akıllı telefon kullandınız mı ? mesaja göre kullanmadınızını tahmin ediyorum. samsung serisi s2-3-4 den htc one'lardan vb ibaret edegil bunların ilk çıkan alt modellerini görseniz kullansanız keşke 3310 muymuş discovery degilmiymiş farkı gözle görülür derece anlayabilirsiniz.

Comtiva Z71 ile başladım daha türkiyede android yokken
    Zte blade
    Galaxy s1
    Xiaomi mi2s
    Gmd şimdide nexus 5

Ben telefonu sevmiyorum demedimki latife yaptım, eskinin 3310 una benzetmem bir iltifat benim gözümde bukadar alınganlığa gerek yok.
    Fiyatına göre performansı sınıfının bir numarası, s3 te daha çok hoşuma gidiyor

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 6 Aralık 2013; 18:00:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.