Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkopat29 -- 30 Haziran 2014; 13:50:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat29

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Donanim ozelligi olarak batarya az ve kamera vasat fakat daha onemlisi gerek kalite gerek servisin ci kotu olmasi yazilim uyumsuzluklari gibi sikintiari ile parasini kesinlikle haketmeyen bir cihaz,iyi bir para veriyorsun madem gidip adam gibi bir cihaz al derim bence,ama yinede para senin zevk senin tabiki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parasının hakkını veren güzel bir telefon, her ihtiyacına karşılık verir
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    kamera 16mpx diyor o değerde değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Donanim ozelligi olarak batarya az ve kamera vasat fakat daha onemlisi gerek kalite gerek servisin ci kotu olmasi yazilim uyumsuzluklari gibi sikintiari ile parasini kesinlikle haketmeyen bir cihaz,iyi bir para veriyorsun madem gidip adam gibi bir cihaz al derim bence,ama yinede para senin zevk senin tabiki..

kamera 16mpx diyor o değerde değil mi ?
  • lazkopat29 L kullanıcısına yanıt
    evet 16 mp
  • Ben kullanıyorum çok iyi . Kamera iyi kardeş hiçte vasat değil .https://www.dropbox.com/sh/vdotumk80sn6yri/q53zjat5Qz burdan mesut çeviğin çektiği fotoğraflara bakabilrsin.

Edit : batarya 5-6 saat ekran süresi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan133 -- 30 Haziran 2014; 14:16:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan133

Ben kullanıyorum çok iyi . Kamera iyi kardeş hiçte vasat değil .https://www.dropbox.com/sh/vdotumk80sn6yri/q53zjat5Qz burdan mesut çeviğin çektiği fotoğraflara bakabilrsin.

ya usta özellikleri çok iyi açıkçası biraz tırsıyorum sen kullanıyorsun işlem hızı flan nasıl peki yani değer mi o paraya ??
  • quote:

quote:

Ben kullanıyorum çok iyi . Kamera iyi kardeş hiçte vasat değil .https://www.dropbox.com/sh/vdotumk80sn6yri/q53zjat5Qz burdan mesut çeviğin çektiği fotoğraflara bakabilrsin.

ya usta özellikleri çok iyi açıkçası biraz tırsıyorum sen kullanıyorsun işlem hızı flan nasıl peki yani değer mi o paraya ??

telefonu açtım 1 gun kurcaladıktan sonra kutusuna koydum sim kartımı kaybettiğim için yeni sim alana kadar kutuda kalsın dedim. telefon çok iyi bence iki üc yazılımsal problem haricinde hiçbir sıkıntısı yok. bence parasını hakkeder.

• Hayalindeki 16mp kalitesini bekleme diyorum sonucta cinden getirilen fason bir telefonun kapagina marka basip satiyorlar,bu firmanin sattigi discovery bile subattan beri her hafta guncelleme veriyoruz yakinda diye milleti oyaliyor,sayisal degerlere aldaniyor milletimiz kagit ustunde uff mpiksele bak vaaavvv 4 cekirdek super yaa falan diye atliyor ama kalite yada yazilim uyumu falan hak getire,o yuzden az daha dusuk ozellik bile olsa gidip adam akilli bir markadan al cihazi,general mobile ana konusuma gir bk oku bin pisman olanlari o yuzden ben uyarayim yoksa kendi dusen aglamaz karar senin.

• elite haricinde oneri isterseniz g2 ya da nexus 5 diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayalindeki 16mp kalitesini bekleme diyorum sonucta cinden getirilen fason bir telefonun kapagina marka basip satiyorlar,bu firmanin sattigi discovery bile subattan beri her hafta guncelleme veriyoruz yakinda diye milleti oyaliyor,sayisal degerlere aldaniyor milletimiz kagit ustunde uff mpiksele bak vaaavvv 4 cekirdek super yaa falan diye atliyor ama kalite yada yazilim uyumu falan hak getire,o yuzden az daha dusuk ozellik bile olsa gidip adam akilli bir markadan al cihazi,general mobile ana konusuma gir bk oku bin pisman olanlari o yuzden ben uyarayim yoksa kendi dusen aglamaz karar senin.

peki bunun yerine samsung s4 alsam nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung95

elite haricinde oneri isterseniz g2 ya da nexus 5 diyebilirim

valla usta 1.400 limit var ona göre önerebilirsin.. bakarım bende
  • 1400 1500 civarinda buacagin en iyi cihazar. G2 xperia Z1compact ve nexus5 tir onun haricinde biraz macera olur,diger yandan ben para vermem fakat samsung s4 tabiki elite gore cok daha mantikli bana gore.

• S4 galaxy serisinin en kötü telefonudur. Eliteden üstün olduğunu söyleyerek arkadaşı yanıltmışsınız. Discovery kendini kanıtlamış bir marka, o fiyat kategorisinde alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum. Nexus 4'üme android l gelmezse satıp onu alacağım. Herkese iyi forumlar.
  • quote:

1400 1500 civarinda buacagin en iyi cihazar. G2 xperia Z1compact ve nexus5 tir onun haricinde biraz macera olur,diger yandan ben para vermem fakat samsung s4 tabiki elite gore cok daha mantikli bana gore.

Sony Xperia z1 güzelmiş özelliklerine flan baktım iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bfcokan

S4 galaxy serisinin en kötü telefonudur. Eliteden üstün olduğunu söyleyerek arkadaşı yanıltmışsınız. Discovery kendini kanıtlamış bir marka, o fiyat kategorisinde alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum. Nexus 4'üme android l gelmezse satıp onu alacağım. Herkese iyi forumlar.

su telefonla ilgili bir kesın kara varamadım bir iyi bir kötu diyorlar ..
  • batarya 5-6 saat ekran süresi alıyor rahat telefon beklemedeyken hiç sarj yemiyor 8-10 saat uyuyup uyandıktan sonra %1 sarj gitmiş oluyor bence tek sorunu rehber-whatsapp olayı onu da simdeki numaraları direk telefona taşıyıp kurtulabilirsiniz kamerası gayet iyi elite in kamerasına laf edip karşısına g2 önermekte komik olmuş elitein kamerası g2 den daha iyi ha gmye güvenmem dersiniz orası size kalmış ama telefon gayet iyi
  • quote:

%50 de 4 saati geçemez.
  • Kardeşim telefonu geçen hafta aldım gayet memnunum ve kesinlikle de öneriyorum. Bu arada sistem hızını ve pilini ve kamerasını beğenmeyenlere bakma vehttp://www.chip.com.tr/video/general-mobile-discovery-elite-video-inceleme_3598.html ayrıcahttp://www.youtube.com/watch?v=C_IUcfS3bDM bu videoları izlersen yardımı olacağını düşünüyorum hatta telefona çamur atanlar da izlesinler de utansınlar!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.