Şimdi Ara

General Mobile Discovery Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
34.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi Günler Arkadaşlar , ben General Mobile Discovery Şarj Sorunu yaşıyorum . Sabah kalktığımda şarj takılı oluyor ve çıkartıyorum . Tam ½100 oluyor . Fakat akşama doğru bitiyor . Bunun sorunu ne olabilir veya nasıl çözebilirim lütfen yardım ? !!!

• içinde nükleer çekirdek var bitmemesi gerekiyor servise ver
  • Ama kardeş alalı 2 gün oldu hemen biter mi bu ?
  • Arkadaşlar Konu Acildir Lütfen Yardım !!!
  • sarjı oyle onun en fazla 2 gun dayanıyor zaten şarjıda ıyı olsa bu kadar ucuz olmaz o ozellıklere göre
  • gecmıs olsun ,dandık telefon almayın arkadaslar yazık oluo paranıza.
  • Bu telefonun satilmadigi yer yok. Bizim mahalle kasabi. Bile yakinda bundan satacakmis.
    Super ve uber bir cihaz. Pili bitmez bunun. Sizinkinde kesin sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 16 Kasım 2013; 23:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM 4G Şebeke Sorunu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • akşama şarjı bitmeyen telefonmu var kardeş
  • bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.

• yanıtlar için teşekkürler ama telefon dandik değil tavsiye ederim . şarjı ben çok oynadığım için gidiyormuş . sadece konuşmak için denedim ve 3 gün gitti

Teşekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alonis57

yanıtlar için teşekkürler ama telefon dandik değil tavsiye ederim . şarjı ben çok oynadığım için gidiyormuş . sadece konuşmak için denedim ve 3 gün gitti

Teşekkürler ...

Telefon dandik degil diyorsun da bide bu konuyu incele istersen ortak :) bu konudaki sarj soketi problemini yasayan birsuru insan var, bende yasadim ve herhangi bir sorunda servis hasirt diyerekten geciriyor.. Ve benim tavsiyelerimle 2 kisi daha ayni telefonu aldi, biri sarj soketi problemi yasiyor, digeri tirsa tirsa sarj ediyo.. Benle beraber birebir gordugun 2/3 gibi bir oranla bu hata varsa , evet bu telefon dandik diyebilirim. Eger fiyat performans konusunda telefona iyi diyorsan fityatina gore performansi cok iyi.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84502519&fromMobile=yes

• quote:

Orijinalden alıntı: alonis57

yanıtlar için teşekkürler ama telefon dandik değil tavsiye ederim . şarjı ben çok oynadığım için gidiyormuş . sadece konuşmak için denedim ve 3 gün gitti

Teşekkürler ...

Ha bide guncelle telefonu, sarj daha fazla gidiyo.. :)

• Teşekkürler hemen güncellemeye çalışacağım . Peki şarj soketi sorununu ne zaman yaşadınız ? bende şuan öyle bir sıkıntı yok .
  • şarj 1-2 saat gidiyor. Bunun nedenini bilen var mı arkadaşlar. Garantiye gitmeden çözülebilecek bir problem mi? 50 tl bayılmaktan bıktım :(((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: webhaluk

şarj 1-2 saat gidiyor. Bunun nedenini bilen var mı arkadaşlar. Garantiye gitmeden çözülebilecek bir problem mi? 50 tl bayılmaktan bıktım :(((((

muhtemelen cihazın bataryası şişmiştir yeni aldıysanız garantiye verin garantisi yoksa yeni batarya alın.
  • degerli donanim haber kardeslerim. lutfen yardim edin. gm discovery 4 gb var bende. sarj soketi bozuktu. tamire verdim ama sadece sajini tamir etti yani sarj makinasina takinca sarj oluyo ama bilgisayara takinca hic bir sey olmuyor. telefona daha once yukledigim bir program sayesinde tel acilmiyor kapattim ama acilinca discovery yazisinda takiliyor. cwm yuklu degil sadece orjinal recovery yuklu. lutfen yardimci olun nasil yapabilliriz. usb calissa bilgisaayara takip halledicem de spflash tool ile. bilgisayar gormuyor malesef telefonu. lutfen yardim. en azinnan teli 4 gb olan bir arkadas orjinal recoveryden backup yapib bana gondere bilirmi? bende o sayede teli restore ede bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

quote:

şarj 1-2 saat gidiyor. Bunun nedenini bilen var mı arkadaşlar. Garantiye gitmeden çözülebilecek bir problem mi? 50 tl bayılmaktan bıktım :(((((

muhtemelen cihazın bataryası şişmiştir yeni aldıysanız garantiye verin garantisi yoksa yeni batarya alın.

Şarjda şişme yok. son gelen yazılım güncellemesiyle biraz düzeldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

quote:

Şarjda şişme yok. son gelen yazılım güncellemesiyle biraz düzeldi.

anladım hocam
  • alonis57 A kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarınla alakalı olabilir ben avg antivirus yuklemiştim sarjım 2 gündür geceden sabaha %100 den %50 ye düşüyordu. antivirüs çalışmıyor gözüksede yiyebiliyor sarjından avg yi kaldırınca düzeldi.Sende son yüklediğin uygulamalara bak kaldır düzelmezse servise ver.
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    bitirdin beni hocam :D :D :D :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.