Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu akşam discovery air aldım.İlk izlenimlerimi ve daha sonra ki deneyimlerimi bu başlık altından paylaşıcam almayı düşünen arkadaşlar için belki bir yardımım dokunur.

Telefonu migrosdan 799 lira ya aldım.Öncelikle ilk izlenimim olarak şunu söyleye bilirim ki GM bu telefonla 1 sınıf atlamış eski telefonlarına göre kasa kalitesi bana çok başarılı geldi.Telefon 90 gram civarı inanılmaz hafif diyebilirim.İncelik konusunda heralde dünyada ki yada yanlış olmasın benim gördüğüm en ince telefon.Sadece 5.1mm.İphone6 nın 6.9 olduğunu düşünürsek bu inanılmaz ince ve hafif diyebilirim.

Kutunun içinden güzel bir kulaklık çıkıyor ve bu kulaklığın yedek uçaları çıkıyor.Kaliteli malzemeden yapılmış bir şarj cihazı bu cihazın kablosu ve ucu lg g2 ile birbirine çok benziyor.Bu şarj girişinde ilk discovery deki gibi sorun çıkıcağını zannetmiyorum telefona net temiz giriyor.Telefonun üstünde ve arkasında ekran koruyucu takılı geliyor gayette güzel takmışlar flimleri.Ayrıca yedek ekran koruyucuda kutuya koymuşlar.Arka kapak gibi bir kılıf çıkıyor kutudan ben kılıf ekran koruyucu falan kullanmadığım için hepsini çıkardım am kılıf dan çok bişey beklemeyin biraz kalitesiz bişey.

Telefonu açalı yarım saat falan oldu uygulamalarımı kurdum bide antutu yükledim.Antutu dan aldığı puan 33062

Pili 2050 mah yanlış hatırlamıyorsam daha tam kullanmadığım için pil performansı ile ilgili birşey diyemiyicem ama ilerde mutlaka bilgilendiririm sizide.Bundan önce zenfone5 kullanmıştım bir süre o rezildi resmen buda öyle olmaz umarım.

Telefon 4.8 inç.O kadar ince ve hafif ki tek elle kullanım süper rahat

Telefonun önüde arkasıda gorilla glass3 cam çerçevesi gri bir metal çok sıkı sağlam duruyor

Capacitive tuşları ekranın içinde diğil en sevdiğim şeylerden biride bu ekranın alt kısmında ekrandan hariç konulmuş

Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar kullandıkça eksi artılarını gördükçe sizlerlede paylaşmaya çaışırım
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel) GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 24 Şubat 2015; 14:25:25 >

• Hayırlı olsun, micro sd kart slotu ve 2 gb ram olsa o para ederdi belki. Bu haliyle 500-600 tl eder.

Ben müzik arşivi yapan biriyim ve bana yetmez 16 gb. Kısıtlı bir kesime hitap ediyor.

Tekrar hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim
    Tabi dediklerinizde haklisiniz ben ihtiyacim dogrultusunda aldim.2 telefon tasidigim icin hafif ince birsey cok makbule gecicekti o yuzden aldim.aldim.Muzik arsivi tutan biri icin tercih edilmez bencede

Birde aklima gelmisken zenfone 699 lira bu 799 zenfone sarj dayanmiyordu ve kalindi antutu skoruna bakarsaniz bu ondan cok daha onde ayrica kasa kalitesi asus dan iyi gozukuyor zenfone dan ucuz olmasi beklenemez bence en assa onun kadar olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 13 Şubat 2015; 2:57:55 >
  • şirkette arkadaşımda da var. bence öyle kalite atlamış denecek bir telefon değil. oyuncak gibi duruyor. çok çok hafif. sanırsın içinde pil yok. yamulmaya oldukça müsait gibi.

ekran kalitesi düşük geldi bana, gmd gibi değil. menülere gir çık yaptık fena değilimsi de, 800 tl verilecek bir telefon değil malesef. he hafif, ince küçük bişeyler arıyosanız olur da kasası vs hiç sağlamlık hissi uyandırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 13 Şubat 2015; 4:05:14 >
  • Hayırlı olsun ss var mı?

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Keşke lg g2 mini alsaydınız şarj konusunda çok cimri

• yeşil rengini aldım vatandan gercekten güzel telefon yapmış gionee :)
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Ince hafif bisey ariyodum telefonu gorunce direk aldim

• Baska renkleri oldugunu bilmiyordum migros da siyah ve beyazi vardi ben siyahini aldim.Sizede hayirli olsun bende cok begendim cihazi incelik ve hafiflik siradisi

• Asus zenfone hangi modelini kullanıyordunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justminute

Asus zenfone hangi modelini kullanıyordunuz ?

Zenfone5

• Gittigidiyor'dan %10 + 50 lira bonusla 640 gibi bir fiyata geliyor. Telefonun bence tek eksigi 2 gb ram olmus, onun disinda kasa kalitesi olsun islemci olsun incelik olsun her yonden super bir telefon.

• 1gb olmasina ragmen antutu 33062

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

1gb olmasina ragmen antutu 33062

Bu skor da muhtesem hangi telefonlarin ustunde hangilerinin altinda bir antutu resmi paylasabilir misin?

• Hocam bu discovery air güzel bir cihaz fakat general mobile yazılım desteğini sağlayamıyor. Ben discovery kullanıyorum ve satıp zenfone 6 almayı düşünüyorum önerirmisiniz ondada şarj sıkıntısı yada başka bir sorunla karşılaşırmıyım sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justminute

Hocam bu discovery air güzel bir cihaz fakat general mobile yazılım desteğini sağlayamıyor. Ben discovery kullanıyorum ve satıp zenfone 6 almayı düşünüyorum önerirmisiniz ondada şarj sıkıntısı yada başka bir sorunla karşılaşırmıyım sizce ?

Zenfone6 da 5 deki kadar kotu digilmis sarj duydugum kadariyla ama oda cbuybuyuk.Huawei g7 alin derim

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    yeşil pembe siyah ve beyaz renkleri vardı vatanda
  • gionee s7 yi cıkartıyor 2gb ram var ve 4.6 mm olacakmıs büyük ihtimalle air2 olarak gelir general mobile'e
  • Başlığa ekledim hocam sonunda :)
  • Sunu soyluyebilirim ki pili kesinlikle asus zenfone5 den daha iyi.1gun 9 saat bekleme suresi 2 saat 4 dakika ekran ve suan pil %70 de

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.