Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gayet iyi .yalnız uygulamalar menüde alfabetik olarak sıralı değiştiremiyorum,varmıdır bi yolu ki?
  • Telefonu dün kipada inceledim , tasarımı ve renk çeşitleri çok hoş. Standart kullanırım , müzik dinler , film izlerim , pek oyun oynama diyorsanız alınır , bende note 3 varda ne oluyor hiç yaptıgım bir şey yok :) Alan arkadaşlar güle güle kullansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navigasyon tuşları kendi kendine çalışan var mı? 2.si Ahize sesinden memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanuu

Navigasyon tuşları kendi kendine çalışan var mı? 2.si Ahize sesinden memnunmusunuz?

Navigasyon tuşlarinda sorun yok bazen geri tuşuna tam basamiyorum herhalde takildi gibi bir izlenim birakiyor.

Ahizeden memnun degilim ses cizirtili geliYor simdilerde pek umursamiyorum ama ilk aldiginda cok sinirim bozulmustu.

• Arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş yapan var mı ? Artısı eksisi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

Arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş yapan var mı ? Artısı eksisi nedir ?

Yüklemez olaydım kamera uygulamasını kendi kendine sildi sıfırladım bu seferde sadece ön kamera çalışıyor arka kameraya geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanuu

quote:

Arkadaşlar telefona güncelleme gelmiş yapan var mı ? Artısı eksisi nedir ?

Yüklemez olaydım kamera uygulamasını kendi kendine sildi sıfırladım bu seferde sadece ön kamera çalışıyor arka kameraya geçmiyor

Telefonu ses açma + power tuşlari ile açip wipe secenekleri ile formatlamayi deneyin. Sorununuz bu şekilde.cozulebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün air cihazları denedim geri tuşunda bir takılma var gm acilen çözüm bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan4854

Bütün air cihazları denedim geri tuşunda bir takılma var gm acilen çözüm bekliyoruz.

Hic bir seye cozum bulamaz o sahtekarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan4854

Bütün air cihazları denedim geri tuşunda bir takılma var gm acilen çözüm bekliyoruz.

Hic bir seye cozum bulamaz o sahtekarlar

Bende öyle algiliyordum fakat dikkatli ve bilinçli olarak kontrol ettiğim her zaman calisti. Sanırım dokunmatik tuşların algılama alanını ışıklı alan kadar yapmışlar bu yüzden net basildiginda calisiyor. Genelde telefonu seri kullanmaya çalışınca geri tuşu basmiyor gibi hissediliyor =)

• Telefonun kullanıcı sayısı neden bu kadar az? Bana göre GM'nin piyasaya sürdüğü en başarılı alet ve bu kadar az ilgi görmüş olması hakikaten tuhaf.

Kullandığım bu 2-3 günlük kısa süre içinde telefona hayran kaldım. Fiyatından ve markasından hiç beklenilmeyecek kadar iyi bir cihaz.
  • Arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum.

Eşime bu telefondan aldım. Bu gece cihaz kapalıyken telefondan ses geldiğini duymuş.

Getirdi baktım. Ekranda test menüsü vardı. Kendi kendine ingilizce ;hoparlör test, kamera test, test report, main camera, sim dedect vb gibi onlarca maddenin alt alta yazıldığı bir menü belirdi. Sanki bilgisayarın bios menüsü gibi. Yeşil bir zemin üzerinde.

Bu nedir. Daha önce yaşayan oldu mu. Çözümü nedir acaba. Teşekkürler.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Test menüsünde giriş yapılmış bir problem yok nasıl bir tesadüf ile tuş kombinasyonu olduysa buna benzer menuler samsung cihazlarda da var.

• quote:

Test menüsünde giriş yapılmış bir problem yok nasıl bir tesadüf ile tuş kombinasyonu olduysa buna benzer menuler samsung cihazlarda da var.

Teşekkür ederim. Hanım sanırım güç tuşuyla ses açma tuşlarını karıştırıp bişeyler yapmış ve hard reset atılmış tele. Ben çıktım ordan ama rehber silindi. Eğer sim kartta nolar varsa onlar da silinmiş midir acaba.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Sim karti silmez hard reset

• Güncellemeyi yaptım ciddi bir sorun goremedim. Fark edilebilir birşey yok yükleme konusunda tereddütleri olanlar yukleyebilir.

• Arkadaşlar telefonun tuş takımlarını bildirim ışığı olarak kullanabileniz var mı? Ayarları açtığımda herhangi bir bildirim olmamasına rağmen telefon uyku modundayken tuşlardaki ışık durmaksızın yanıyor. Sizde de mi bu durum böyle?
  • Alfren kullanıcısına yanıt
    Okumadığın bir mesaj bildirim vs. vardır dikkatlice bak bazen bana da oluyor bulana kadar bakmadığım uygulama kalmıyor en kötü yeniden başlat
  • Bugün inceleme fırsatım oldu. Son uygulamalara menü duşuna uzun basılarak gidiliyor, bunu değiştirmek mümkün mü? Ana ekrandayken son uygulamalar arayüzünü açmak için menü tuşuna basılı tuttuğumuzda düzenleme menüsü de direk olarak açılıyor. Buna bir çözüm getirmelere gerekir. Hiç hoş durmuyor.
  • Arkadaşlar otomatik parlaklık özelliği var mı bu telefonda?
    2GB ramli olanı alınırsa bi sıkıntı olurmu?
    1.5-2 yıl kullanmayı düşünüyorum kısmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecakır -- 11 Ağustos 2015; 15:31:14 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.