Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet kasa guzel ince ve hafif ama sorunlari var telefonun malesef ve cozmek icin hic birsey yapmiyor telpa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Evet kasa guzel ince ve hafif ama sorunlari var telefonun malesef ve cozmek icin hic birsey yapmiyor telpa

Sans isi. Sorunsuz telefon yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Barbut oynamiyosun neyi sans isi.herseye bukadar boyun egmegin memleket gitti kader kismet diyosunuz hala.Sans isi diyo iddaa mi oynuyoruz burda ? Sorun varsa telde yapip vermeleri lazim diyoruz sans isi yazmissin.Aklini alsalar eyvallah cekicek gibi konusuyosun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Barbut oynamiyosun neyi sans isi.herseye bukadar boyun egmegin memleket gitti kader kismet diyosunuz hala.Sans isi diyo iddaa mi oynuyoruz burda ? Sorun varsa telde yapip vermeleri lazim diyoruz sans isi yazmissin.Aklini alsalar eyvallah cekicek gibi konusuyosun

Burda bize laf yetistirene kadar telpa bayine gidip hakkini ara o zaman. Gitmissin tekrar git. Kullanici hatasi degilse sorunsuz halledilecektir zaten.

Sans isi konusu misal g2 de cogu kisi sorun yasadi. Yasamayanlarda vardi. Onu kastettim. Hakkini arama demedim. Gercek hayatta iki lafi bir araya getirip hakkinizi aramazsiniz forumdakiler ne yapsin..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    2 sayfa zaten konu okumassin etmessin ezbere yazma bari.Okusan zaten yazmassin boyle

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    kırıp atacağına bana hediye et yazık olmasın :)
    Merhaba Hayırlı olsun benim bi kaç sorum olacaktı öncelikle telefonun fotoğraf ve video çekme kalitesi nasıl bide iphone 6 plus gibi bükülmüyor demi sonuçta telefon 5.1 mm
  • Spoiler_ kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten konu kisa tum konuyu oku sonra kendin karar ver ben bu telefonu al demem kimseye magdur oldum cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 8 Mart 2015; 12:55:50 >
  • Yarin telefonu kendi kendine hucresel veriyi kapamasindan dolayi 3.kez servise giturucem yine bunda bisey yok diyip verirlerse telefonu kirip video ya cekip youtube de bu telpa denilen sahtekarlari rezil edicem

• quote:

Yarin telefonu kendi kendine hucresel veriyi kapamasindan dolayi 3.kez servise giturucem yine bunda bisey yok diyip verirlerse telefonu kirip video ya cekip youtube de bu telpa denilen sahtekarlari rezil edicem

4. Ünden sonra sıfırıyla değiştiriyorlar yasalar gereği. Ya da para iadesi.

• Çıktığı günden beri kullanıyorum beyaz olanı burada yazılan herhangi bir soruna rastlamadım. Şarj süresi kullanıma bağlı değişiyor bazen 8-9 saat bazen 12-14 saat gidiyor. Zaten bu kadar ince bir telefonda 1-1,5 gün şarj süresi beklemek olmaz diye düşünüyorum. İnternetinde veya wifi bağlantısında da herhangi bir problem yaşamadım. Kibar bir cihaz telefon işlerimi görüyor
  • Merhabalar Arkadaşlar...
    Yakın zamanda toplu halde yakınımdaki arkadaşlara uygun fiyata tanesi 749 TL'ye General Mobile Discovery Air (BEYAZ RENK) Telefon Siparişi verdim...
    Fakat sipariş veren 2 arkadaş daha sonra maddi durumdan dolayı vazgeçti ama malum kendı hesabımdan ödeme gerçekleştirdiğim için 5 gun içerisinde ödemem yapmam gerekli...
    Bu nedenle cok uygun fiyata yani ürünün aldığım fiyata satışa çıkarıyorum...
    Özelden İletişime Geçenlere 730 tl' ye bırakıcam Arkadaşlar...

ORJINAL AMBALAJINDA,
    SIFIR KUTUSUNDA VE ACILMAMIS,
    ADIMA FATURALI,
    2 YIL TELPA GARANTILI..
  • güzel telefon çok zarif ve hızlı
  • dadaş25. D kullanıcısına yanıt
    Sizin icin yeterliyse zarif ve ince sorun yok ozaman

Mesaji guncellesek hocam? Sarj suresi, oyun internet performansi falan?

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    kendi kendine hucreseli kapamasindan dolayi bir iki kez servise goturdum. hic bisey yapmadilar bi sorun yok dediler bende lanet olsun diyip sattim.Sarj suresi zenfone5 den cok daha iyi.Oyun oynamadigim icin bilemiyicem.Ama telefonda yazilimsal sorunlar var

• gereksiz pahalı
  • Merhaba arkadaşlar discovery air i dun aldım bugün fark ettim ki telin sağ altinda ekranla kasanın birleşim yeri tam ucu kalkık duruyor telefoncu normal birşey o ekranın baskı noktası dedi sizdede boyle birşey var mi acaba dokunmatik ekranın sağ ucu yarim mm yukarda duruyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdekli3410 -- 20 Mayıs 2015; 21:51:07 >
  • erdekli3410 E kullanıcısına yanıt
    Bende yoktu ama servisinede laf anlatıp düzelttiremessin onu geçmiş olsun
  • Tek eksiği ramı,2 gb olsa düşünülmeden alınacak bir telefon bu saatten sonra 2 gb ramı olmayan telefonlar stabil çalışmaz ama birazda telefondan beklentiye bağlı,sadece günlük kullanım ve estetik için tercih edilebilir,birde güncelleme alacaksa o da tercih sebebi olur...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.