Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
8.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justminute

Hocam bu discovery air güzel bir cihaz fakat general mobile yazılım desteğini sağlayamıyor. Ben discovery kullanıyorum ve satıp zenfone 6 almayı düşünüyorum önerirmisiniz ondada şarj sıkıntısı yada başka bir sorunla karşılaşırmıyım sizce ?

Konusu da var forumda gionee bu model için Lollipop güncellemesi vereceğini açıkladı. Bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Sunu soyluyebilirim ki pili kesinlikle asus zenfone5 den daha iyi.1gun 9 saat bekleme suresi 2 saat 4 dakika ekran ve suan pil %70 de

Kardeşim 3g açık bir şekilde 1 saat nette gez ondan sonra bekleme süresi ekransüresini konuşalım zenfone 5 de 3.5 4 saat ekran süresi alıyorum bunun 2 saati 3g açıknette gezinme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atosun1977

quote:

Sunu soyluyebilirim ki pili kesinlikle asus zenfone5 den daha iyi.1gun 9 saat bekleme suresi 2 saat 4 dakika ekran ve suan pil %70 de

Kardeşim 3g açık bir şekilde 1 saat nette gez ondan sonra bekleme süresi ekransüresini konuşalım zenfone 5 de 3.5 4 saat ekran süresi alıyorum bunun 2 saati 3g açıknette gezinme.

Bende yazdiginizi goz onune alarak yazdim zaten

• Arkadaşlar ip 6 kullanan biri olarak yazıyom teö 10 numara 8 çekirdek 1.7 hızında ekran kartı mali mükemmel ekran 720 ıldugu için butun oyunları oynatır 3 gundur inceliyom incelik ve hafiflik mükemmek apple yapamadıgını yapmış adamlar 6.9 kamera çıkıntısınu sayma yok 16 gb mış ip 6 da 16 ama 2500 verirken kimse konuşmuyor 799 oyuncak tel cermezler ederi 500 miş alemsiniz ya 4 yıllık ip 4 s hale 1200 bu na nediyeceginiz bakalım saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado33 -- 15 Şubat 2015; 10:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado33

Arkadaşlar ip 6 kullanan biri olarak yazıyom teö 10 numara 8 çekirdek 1.7 hızında ekran kartı mali mükemmel ekran 720 ıldugu için butun oyunları oynatır 3 gundur inceliyom incelik ve hafiflik mükemmek apple yapamadıgını yapmış adamlar 6.9 kamera çıkıntısınu sayma yok 16 gb mış ip 6 da 16 ama 2500 verirken kimse konuşmuyor 799 oyuncak tel cermezler ederi 500 miş alemsiniz ya 4 yıllık ip 4 s hale 1200 bu na nediyeceginiz bakalım saygılar

Katilmamak elde digil

• Dostum cşhaz hakkında bilgi verirmisin ekran ısıgı az gibi geldi bşrde pixeller görünüyo gibi ekran jelatını vardı tamıtım olandan o yuzden ekrana bakamadım bşrde takılma varmı klasic androit mi yani oyunlarda çözünğrlük nasıl aslfhat 8 mesela cevaplarsan sevinirim saygıkar ama muhtesem ince acayip ilgileniyom saygılar

• thl 5000 ile discovery air takas yaptım.
    hele hele thl5000den sonra acaip ince geldi telefon.
    bir de daha önce 4.7" telefondan sonra 5" telefon kullanınca büyük geldi alışamamıştım.
    air 4.8" olunca tek elle kullanması filan rahat.şarj bir gün gidiyor çoğu akıllı telefon gibi.
    ekran parlaklığı süper.
    fotoğraf kalitesi de 10 üzerinden 8
    hızı 2.0 ghz thl500'den iyi geldi 1.7 olmasına rağmen
  • tek eksiği bence sdkart girişi olmaması.
    onu da incelik uğruna koymamışlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekirdekx

thl 5000 ile discovery air takas yaptım.
    hele hele thl5000den sonra acaip ince geldi telefon.
    bir de daha önce 4.7" telefondan sonra 5" telefon kullanınca büyük geldi alışamamıştım.
    air 4.8" olunca tek elle kullanması filan rahat.şarj bir gün gidiyor çoğu akıllı telefon gibi.
    ekran parlaklığı süper.
    fotoğraf kalitesi de 10 üzerinden 8
    hızı 2.0 ghz thl500'den iyi geldi 1.7 olmasına rağmen

Kesinlikle katılıyorum 4.7 bir telefon için kesinlikle idealdir.Antutuya çok takanlar içinde puanı 33000 küsür gayet iyi
  • Vodafone'da çalışıyorum Discovery cihazını kullanıyorum zamanında binlerce cihazını sattım kendime de almıştım şuana kadar en ufak bir sorun yaşamadım. (1,5 yıl oldu) Ayrıca Discovery Air modelini şuan tabiri caizse yok satıyoruz. Forumlarda abartıldığı kadar bir durum yok bence. Güzel şık bir cihaz Air alacağım ilk fırsatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaytc

Vodafone'da çalışıyorum Discovery cihazını kullanıyorum zamanında binlerce cihazını sattım kendime de almıştım şuana kadar en ufak bir sorun yaşamadım. (1,5 yıl oldu) Ayrıca Discovery Air modelini şuan tabiri caizse yok satıyoruz. Forumlarda abartıldığı kadar bir durum yok bence. Güzel şık bir cihaz Air alacağım ilk fırsatta.

Sanirim mtk islemciden kaynaklaniyor sarji zenfone 5 den sonra inanilmaz iyi geldi

• tornado33 T kullanıcısına yanıt
    ben Asphalt 8 oynuyorum , bi sorun yok kasmadan rahatlıkla oynanıyor, şu ana kadar air den bi şikayetim olmadı,
  • Ben disco 2 mini ile modern combat 4 ü kasılmadan cok iyi oynayabiliyorum. Air daha performansli ve 1 gb ram e cok takilmayin 2 mini 4 cekirdekle o performansi veriyorsa air 8 cekirdekle daha rahat calisacaktir ve air in şarji gercekten iyi.

• Arkadaslar gelismeleri paylasmak istiyorum.

Telefonu aldigimin 3 gunu evden cikincan yani evde ki wifi den cikinca telefon hucresel veriyi kendi kendine kapadigini farkettim .Karin basladigi gun bahcesehirden atladim arabaya profiloya gittim bana yazilimsal geldi onlarada oyle gelmis olucakki sistemi yeniden yuklediler duzeldi.

Aradan 3 4 gun gecti bu sefer telefon 2 sefer biri%68 biri %70 de tel kapandi acmaya calistigimda sarj yok uyarisi aldim.Gectigimiz pazar kalktim yine gittim bahcesehirden.Telefonu biraktim 60 dakkaya alirsiniz dediler bende magzalara bakarim sorun digil dedim.Neyse 1 saati gecirdim gittim daha olmamis 1bucuk saat oldu ses yok 2.saatte bi ararmisiniz teknisyeni ne yapiyor dedim.Ordaki kiz teknisyeni aradi ben sarji full vermistim teknisyenin dedigi internette falan geziyorum sarji %55 getirdim kapanmadi.Zihniyete bakarmisiniz.Dedim gonder kardesim cabuk onu bende yapardim niye geldikki buraya kadar.Teknik servis dedigin musterinin dedigini esas alip bu sorun hangi sebeble olabilicekse o parcayi degistirmesi lazim.Bunlarin teknik servisi telefon elde internette geziyo bide rengi sonuna kadar acmis cabuk dussun diye sarj.

Neyse aldim telefonu dondum eve kufur gunah ede ede icimden.Telpaya bi mail attim bana ne dediler biliyomusunuz kapanirsa foto cekin yapa kameraya cekin.Bak bu lafi dunyada hic bir yerde duyamassin sosoylemezler. Cok uzun sureler yurt disinda farkli ulkelerde yasadimyasadim boyle bir sey yok emin olun

Bir keresinde singapurda 555inc lg tv aldim ara ara ses cikisinda bir cizirti oluyor diye teknik servisi aradim adamlar gelip kontrol etmeden direk ses cikislarini degistirdiler.Bunlar fotoraf video cekin dedi resmen.Yani sen yakala o ani.

2000 motor arabam var bahcesehirden 50 lira yakiyor git gel.Ilk kar yagdiginda 8 saatte dondum 140 lira yakit yakti gecen pazar gittigimde 50 yakti 2 kkere 10ar lira otopark yani 20 lira yol parasi verdim telefona gram islem yapmadilar bide verdikleri cevap efsane

Ben hafif ince bir telefon ariyirdum 2.hattim icin o yuzden aldim ama ilk izlenimler kotu ne yazikki yani telin gorunusu cok guzel ama teknis servis malesef rezalet

Umarım batarsiniz gunun birinde ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 24 Şubat 2015; 14:46:20 >

• merhaba arkadaşalar
    gm air alalı yaklaşık 2buçuk hafta oluyor
    performans olarak hiç bi sıkıntıyla karşılaşmadım
    fakat sarjın aşırı hızlı gidiyor sanırım
    uygulamalardandır belki deyip bi çoğunu sildim fakat değişen bişey olmadı(facebook,instagram,watsap hariç)
    hiç oyun filan yüklü değil oynamıyorum.
    1saat sadece watsap kullandığımda yaklaşık şarjın %20si gidiyor sizce bu normal mi
    hiç oyun filan oynamadığım halde 7-8 saat gidiyor şarjı.
    ne yapmamı önerirsiniz?
    -ek olarak ekran parlaklığı genelde 4/1 oranında
    pil kullanımı yüzdeleri
    kablosuz%31
    telefon beklemesi %31
    telefon boşta %31
    ekran%11
    gm air olan arkadaşlardan ricam sizdeki pil kullanımı da bu şekilde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tesla- -- 26 Şubat 2015; 15:43:24 >
  • Ben telefondan ne yazikki memnun kalmadim beyler boyle bir video cektim.Sorunlar bitmedi suan yurtdisindayim donunce kiricam sonrada cope aticam bi video da ona cekerim

http://youtu.be/wnk4tBCQX7k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 6 Mart 2015; 17:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FALCON 43

quote:

Ben telefondan ne yazikki memnun kalmadim beyler boyle bir video cektim.Sorunlar bitmedi suan yurtdisindayim donunce kiricam sonrada cope aticam bi video da ona cekerim

http://youtu.be/wnk4tBCQX7k

Arabaya da LPG taktır.derlerse şaşırmam...
    Aciz bi firma ve ilerleme adına hiçbirşey yapmıyor,bu gidişle batar gibi...

Aman duymasinlar derler valla.Bundan sonra yapicagim sey telefonun icini disina cikarip.Izletebildigim kadar insanlara izlettirmek ve aldirmamak olucak

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    bende sattım 500 tl ye zar zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skald

bende sattım 500 tl ye zar zor

Yok ya satarmiyim bu dolandiricilar icin milletin ahini alirmiyim hic

• Gecen birisinin elinde gordum de bu kadar ince ve kibar olamaz yahu. Su telin markasi samsung veya iphone olsa yok satar. Cok klas bir telefon olmus gercektende.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.