Şimdi Ara

General Mobile Discovery Şarj Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
34.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gm Discoveryde şarj problemi yaşayan arkadaşım aynı problem banada oldu. Telefonu ilk aldığımda bir arkadaşım 5 aylıkken kullanıyordu ve şarj soketi bozuldu bende oda kardeşim iyi kullanırsan bir şey olmaz deyip geçiştirdim. Telefonum 4 aylık olmaya yakın şarj soketi bozuldu. Aldığım yere götürdüm ve servise yolladığına dair bir kağıt verdiler ve bana ulaşabilecekleri numara verdim. Telpaya yolladı tabi sözde. Telpaya ulaşabilene aşk olsun arkadaşımda aynı sorundan yollamıştı ve 50 TL karşılığında yaptırmıştı. Banada öyle diyecekler arkadaşlar Tüketici Hakların başvurup aldığınız yer ve telpadan şikayetçi olunuz çok güzel ilgileniyorlar.
  • Usta benim discovery 16gb lik beyaz. sarj olurken telefonla oyun oynuyorum sarji dusuyor ilk aldigimda boyle degildi neden boyle yapiyor ? Acil yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşime hediye olarak aldığım GM Discovery telefonun 1 ay sonra şarj soketi bozuldu. Kardeşime telefonu garantiye yollamasını söyledim. Şirketi de belirteyim teleservice. 1 hafta sonra kendisini arayıp kullanıcı hatası olduğunu söylemiş ve 50 TL istemişler. Hemen o kızgınlıkla Servisi aradım. Karşıma çıkan ilgili şahsa kullanıcı hatasının nedenini ve bunu ispatlayacak delilleri é posta adresime göndermesini söyledim. Kem küm edince de ürünü ücretsiz tamir etmemeleri halinde bu işin peşini bırakmayacağımı ve tüketici Mahkemesine kadar gideceğimi söyledim. Bunun üzerine ürünü bir defaya mahsus ücretsiz yapacaklarını söylediler. İlk başta bir defaya mahsus derken ne demek istediklerini anlamasam da telefon geldikten 1 hafta Sonra aynı hatayı verince anladım olayı. Şunu da ekleyeyim hayatımda GM kadar uyduruk bir telefon da görmedim ve bir daha bu markayı almayı da düşünmüyorum alacakları da aynı fiyattaki farklı telefonlara yönlendiriyorum. Telefonu yeniden garantiye göndereceğim süreci sizlerle paylaşırım

• Redbulvqv R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benimkide 16gb beyaz. Büyük ihtimal şarj tutma,batarya yada şarj soketi arızalıdır ama benden tavsiye başka bir batarya bul birde onla dene...
  • benzer sorun 2 hafta önce benim telefondada oldu. telefonu sıfırladım- hard reset yaptım. sorun çözümledi, yeni orjinal pil aldım sorun çözülmedi, yeni şarj aleti aldım sorun çözümledi. en son artık telefonda bir sorun var diye düşünüp servise göndermeye karar verdim.
    yedek telefonuma sim kartı ve sd kartı taktım. telefonuda sıfırlayıp şarja taktım.
    yedek telefonuma sd kart ve sim kartı takıp kullanmaya başladım (android) aynı sorun o telefondada oluşmaya başladı. anladım ki sd kart ile ilgili bir sorun var. biraz inceledikten
    sonra sorunun başladığı tarihte sd karta bilgisayardan bir youtube videosu avi formatında atmıştım 170mb boyutunda ancak telefon o videoyu açmamıştı format desteklenmedi vs. bir hata vermişti. o videoyu sildim, sd kartı formatladım discovery'e taktım sorun çözülmüş oldu 3 gündür kullanıyorum sorun yok.

yani android telefonlarda şarjınız ani bir şekilde hızlı biterse benzer bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Öncelikle sd kartı çıkartıp deneyin.

• alonis57 A kullanıcısına yanıt
    Power entegresine baktır bi yanmış olabilir
  • 1 kere yaptırdım gene bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: alonis57

İyi Günler Arkadaşlar , ben General Mobile Discovery Şarj Sorunu yaşıyorum . Sabah kalktığımda şarj takılı oluyor ve çıkartıyorum . Tam ½100 oluyor . Fakat akşama doğru bitiyor . Bunun sorunu ne olabilir veya nasıl çözebilirim lütfen yardım ? !!!

saat 15:00 da uygulamalardan drive, g play gazetecilik, g play kitaplar, g play oyunlar, haberler ve hava durumu uygulamalarını devre dışı bıraktım. ekran parlaklığını da otomatikten aldım kısık halde sabitledim. & 20 civarında bi seviyede ekran ışığı.
    şarj %33 dü. şuan da % 18 e düştü. 1,5 satte %15 harcadı. 90/15 dersek 6 dk da %1 düştü. şuanda iyi. hem facede baya gezindim. whatsap kullandım. 2 tane görüşme yaptım. daha önce bunları yapsam en az % 21-22 düşerdi.
    7,5 saati geçmeyen telefon. şu hesaba göre 10 saat gidecek
    tabi ikinci el olarak aldım ama daha 4 gün oldu. aşırı kurcalıyorum. bunu belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam-hatipli -- 8 Mart 2016; 16:54:38 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.